Pernille  Harreschou - Psykoterapeut

Pernille Harreschou

Psykoterapeut

Hillerød

Personligt fremmøde

Supervision af pædagogisk personale, 5 sessioner 3.100 kr. Aftal tid

5 sessioner med individuel supervision på adressen i Hillerød.

Supervision af pædagogisk personale 650 kr. Aftal tid

Individuel samtale på adressen i Hillerød.

Psykoterapi, 5 sessioner 3.100 kr. Aftal tid

Ved booking af fem individuelle sessioner på én gang sparer du 150 kr. på den samlede pris.

Psykoterapi 650 kr. Aftal tid

En session på adressen i Hillerød.

Gratis forsamtale pr. telefon 0 kr. Aftal tid

Gratis uforpligtende forsamtale pr. telefon til uddybende information og afklaring omkring et muligt forløb.

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Ressourceorienteret terapi og supervision Pernille Harreschou - Psykoterapeut

Beskrivelse

OBS: som beskrevet på forsiden af GoMentor.dk er GoMentor under konkursbehandling og driften af selskabet er ophørt. Mit abonnement er opsagt, men profilen fortsat ikke fjernet fra hjemmesiden, da der ikke længere er nogen ansatte hos GoMentor. Jeg har derfor ikke mulighed for at svare på henvendelser, men henviser til min side på Facebook og hos Dansk Psykoterapeutforening.

Telefonnummeret der står under "Kontakt" her på siden, passer ikke, så skriv i stedet.

Jeg er uddannet i kybernetisk psykologi og integreret psykoterapi ved Vedfelt Instituttet og tilbyder individuel terapi igennem samtale, tegning, kropssansning, meditation og arbejde med nattens drømme.

Ved at arbejde med forskellige indgangsvinkler til det ubevidste kan du opnå en dybdegående og vedvarende forandring i dit liv og sind. Vi arbejder i et nænsomt, roligt tempo med tid til at mærke og vænne dig til forandringen.

Udfordringer som stress, angst, depression og livskriser kan ofte være afsæt for en omfattende personlig udvikling, hvor sindet viser vej til det du har brug for. Vi arbejder dybdepsykologisk med at finde ressourcer og potentialer i dit ubevidste til at håndtere de udfordringer, du står i.

Som pædagog, cand.pæd. i pædagogisk psykologi og psykoterapeut med mange års erfaring indenfor det pædagogiske felt tilbyder jeg desuden supervision og støtte til fagpersonlig udvikling for pædagoger og pædagogisk personale, både individuelt og i teams.

Igennem samtale, oplæg og/eller supervision arbejder vi med baggrunden for vores handlinger i praksis; overbevisninger, teori, personlige og faglige erfaringer, intentioner og ønsker for de mennesker, vi arbejder med. Vi undersøger, hvad arbejdet gør ved os som mennesker og hvordan vi forebygger og håndterer følelsesmæssigt stress.

Jeg er uddannet psykoterapeut ved Vedfelt Instituttet. Uddannelsen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening, som jeg også er medlem af. 

Jeg er uddannet pædagog siden 2003, kandidat i pædagogisk psykologi fra DPU siden 2014, har bred pædagogisk erfaring indenfor både almen- og specialområdet og arbejder som inklusionspædagog med vejledning og sparring til personale i dagtilbud. Som pædagog har jeg særlig erfaring med børn og unge med autisme.

Terapi og supervision kan både foregå via videosamtale og ved fysisk fremmøde på adressen i Hillerød.

Kontakt mig for priser og planlægning af supervision for pædagogisk personale i teams. Det kan foregå hos jer. Jeg kører på hele Sjælland og prisen vil inkludere udgifter til kørsel.

Ring og hør nærmere ved en uforpligtende samtale mandag-torsdag efter kl. 16, fredag kl. 8-11 eller i weekender. Du er også velkommen til at kontakte mig her på siden, så svarer jeg så hurtigt som muligt. Obs: som skrevet længere oppe, er det ikke mit telefonnummer, der står her på siden under "Kontakt", så skriv i stedet.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.