Pernille  Harreschou - Psykoterapeut

Pernille Harreschou

Psykoterapeut

Hillerød , Videosamtale

Personligt fremmøde

Psykoterapi, 5 sessioner 2.500 kr. Aftal tid

Ved booking af fem individuelle sessioner på én gang sparer du 250 kr. på den samlede pris.

Psykoterapi 550 kr. Aftal tid

En session på adressen i Hillerød.

Gratis forsamtale pr. telefon 0 kr. Aftal tid

Gratis uforpligtende forsamtale pr. telefon til uddybende information og afklaring omkring et muligt forløb.

Videosamtaler

Fem online samtaler, terapi (GoMentor videosession) 2.500 kr. Aftal tid

Fem online video samtaler med terapi.

Ved booking af fem individuelle online samtaler på én gang sparer du 250 kr. på den samlede pris.

Individuel online video samtale, terapi (GoMentor videosession) 550 kr. Aftal tid

En individuel online video samtale via GoMentors videoløsning.

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Ressourceorienteret terapi Pernille Harreschou - Psykoterapeut

Beskrivelse

Ressourceorienteret terapi.

Igennem samtale, arbejde med drømme, tegning og måske meditation kan vi sammen finde ressourcer i dit ubevidste, der søger at helbrede og optimere dit system. Det kan være en hjælp for dig, der oplever stress, angst, bekymringer, nedtrykthed eller ønsker støtte til personlig udvikling. Eller hos dig, der oplever udfordringer hos mennesker tæt på dig, som du ønsker hjælp til at håndtere.

Jeg er uddannet psykoterapeut ved Vedfelt Instituttet. Uddannelsen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening, som jeg også er medlem af.

Jeg er uddannet pædagog siden 2003, kandidat i pædagogisk psykologi fra DPU siden 2014, har bred pædagogisk erfaring indenfor både almen- og specialområdet og arbejder som inklusionspædagog med vejledning og sparring til personale i dagtilbud. Som pædagog har jeg særlig erfaring med børn og unge med autisme.

Terapi kan både foregå via videosamtale og ved fysisk fremmøde på adressen i Hillerød. 

Ring og hør nærmere ved en uforpligtende samtale på hverdage efter kl. 16 eller i weekender. Du er også velkommen til at kontakte mig her på siden, så svarer jeg så hurtigt som muligt. 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.