Pernille  Harreschou - Psykoterapeutstuderende

Pernille Harreschou

Psykoterapeutstuderende

Hillerød, Videosamtale

Personligt fremmøde

Individuel samtale 350 kr. Aftal tid

En individuel samtale på adressen i Hillerød.

Fem individuelle samtaler 1.600 kr. Aftal tid

Ved booking af fem individuelle samtaler på én gang sparer du 150 kr. på den samlede pris.

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

61 30 28 71

Videosamtaler

Individuel online video samtale (GoMentor videosession) 350 kr. Aftal tid

En individuel online video samtale via GoMentors videoløsning.

Fem online samtaler (GoMentor videosession) 1.600 kr. Aftal tid

Ved booking af fem individuelle online samtaler på én gang sparer du 150 kr. på den samlede pris.

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

61 30 28 71

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Dybdepsykologisk terapi med fokus på udvikling gennem ressourcer i det ubevidste Pernille Harreschou - Psykoterapeutstuderende

Beskrivelse

Vidste du, at vi har ressourcer i det ubevidste, der kan komme til udtryk gennem samtale, drømme, tegning og meditation? At vores system søger at helbrede og optimere sig selv og at vi har mulighed for at hjælpe det på vej?


Hvis du ønsker hjælp til det, kan jeg følge dig på vej.

Som psykoterapeutstuderende ved Vedfelt Instituttet kan jeg tilbyde terapi til nedsat pris, hvor jeg under hele forløbet modtager intensiv supervision af erfarne terapeuter. Her vil du selvfølgelig være helt anonym.


Jeg er uddannet pædagog siden 2003, kandidat i pædagogisk psykologi fra DPU siden 2014 og arbejder ved siden af min uddannelse som inklusionspædagog med vejledning og sparring til personale i dagtilbud. Som pædagog har jeg særlig erfaring med børn og unge med autisme.

Jeg er igang med mit tredje ud af fire studieår som psykoterapeut.


Ring og hør nærmere ved en uforpligtende samtale på hverdage efter kl. 16 eller i weekender. Du er også velkommen til at kontakte mig her på siden, så svarer jeg så hurtigt som muligt. Hvis de opslåede tider ikke passer i dine planer, så foreslå gerne andre tidspunkter, så prøver jeg at få det passet ind.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere