Natalina Gabriel - Psykoterapeut, Stressterapeut, Stresscoach, Mindfulness instruktør, Coach

Natalina Gabriel

Psykoterapeut, Stressterapeut, Stresscoach, Mindfulness instruktør, Coach

Videosamtale , GoMentor 24/7

7 klientudtalelser

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 596 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 796 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 1.396 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 1.196 kr. /md. Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Natalina Gabriel - Psykoterapeut, Stressterapeut, Stresscoach, Mindfulness instruktør, Coach

Beskrivelse

Samtaleterapi i hjertet af Roskilde

Hjerteligt velkommen til min profil.  Mit navn er Natalina Gabriel og jeg tilbyder terapeutiske samtaleforløb for voksne og unge (over 18 år)samt individuelle stressbehandlingsforløb og kurser i mindfulness & self-compassion

Mange af mine klienter kommer med problemstillinger, der bunder i stress, lavt selvværd og et sensitivt nervesystem og jeg har derfor valgt at specialisere mig i problematikker omkring disse 3 områder:

 • Stress
 • Selvværd og
 • Særligt sensitive/sansestærke mennesker (HSP)

I terapien vil vi arbejde med at regulere din stress, genskabe balancen i dit nervesystem og opbygge din følelse af selvværd, selvtillid og indre styrke. Jeg trækker på de nyeste metoder inden for neurovidenskab, tilknytningsteori og mindfulness psykologi herunder bevidst nærvær, åndedræt, kropsbevidsthed, accept og medfølelse. 


Der kan være mange grunde til at du overvejer terapi. 

Det kan være,

 • at du er ramt af stress og ønsker at reducere stress, angst og overstimulering og skabe et liv og en hverdag i balance eller
 • at du føler dig super sensitiv i en ikke-særlig-sensitiv-verden og du har et ønske om at forstå din sensitivitet og lære at acceptere dig selv præcis som du er eller
 • at du ønsker at fordybe dig i mindfulness, meditation og self-compassion og være i dig og verden med bevidst og kærligt nærvær

Måske ønsker du rent faktisk både at reducere stress, at lære at omfavne og få det bedste ud af din sensitivitet og at bringe mere nærvær og selvomsorg ind i dit liv.


Du behøver ikke at gå vejen alene! 

I terapiforløbet finder vi ind til dine unikke (og måske skjulte) ressourcer, så du kan bryde gamle uønskede mønstre og skabe nye spor i hjernen og nye sunde vaner i dagliglivet.

 

Du vil få rådgivning og redskaber suppleret med nænsom og empatisk holden dig til ilden, der alt sammen gør at du kan bevæge dig fremad og skabe de ønskede forandringer.

 

Du vil opleve at dit selvværd bliver opbygget og at du begynder at mærke din indre styrke og din kærlige venlighed over for dig selv. Så du kan skabe og leve det liv du ønsker.


Sådan er jeg som terapeut

Jeg tilbyder et trygt og roligt rum rum og møder dig med en åben, nysgerrig og ikke-dømmende holdning.

Når du kommer i terapi hos mig, vil du møde et empatisk, lyttende og rummeligt menneske, der selv har levet et liv med ’ups-and-downs’, livskriser, sorger og glæder.

Jeg er af den overbevisning. at det ER muligt at komme igennem kriser og svære problematikker og at det at gå vejen sammen med et empatisk, lyttende menneske i sig selv er helende for dybe følelsesmæssige sår. Derudover har jeg en stærk faglig baggrund og stor erfaring med udviklende samtaler.

 

Min baggrund

Jeg er eksamineret psykoterapeut fra Psykoterapeutisk Institut i København, hvor jeg har taget en 4-årig kvalitetsvurderet uddannelse i eksistentiel, oplevelsesorienteret og fænomenologisk terapi.

 

Jeg modtager løbende supervision i en fast supervisionsgruppe for at styrke og udvikle mig som terapeut.


Jeg har naturligvis  tavshedspligt og følger i øvrigt Dansk Psykoterapeutforenings etiske regler.

 

Efteruddannet inden for stresscoaching, mindfulness og mindful self-compassion. Jeg tilbyder mindfulness & self-compassion gruppeforløb, fordybelsesdage og stillevandringer og er fast underviser hos Dansk Mindfulness Akademi på MindfulnessKonsulent-uddannelsen.

 

Oprindelig er jeg uddannet jurist og har i en årrække arbejdet med udvikling af medarbejdere og ledere i offentlige og private organisationer.  Siden 2009 har jeg været selvstændig med egen virksomhed.


Yoga og meditation har været en del af mit liv siden jeg var helt ung.

 

Jeg er født i 1964 og bor i Lejre med min familie.

Klientudtalelser

Jette - "Jeg har indset at jeg er på min egen rejse, at jeg kan tillade mig at være mig. Det er stort for mig. Det har været helt fantastisk bare at få åbnet op til en verden som jeg ikke kendte med alle de indsigter, meditationer og uformelle øvelser som vi har lavet. I dag har jeg fået en helt anden ro og et andet syn på mig selv, men også på andre mennesker, hvordan de ikke skal påvirke mig, men at de er på deres egen rejse. Jeg vil anbefale kurset til andre og sige at du er en fantastisk underviser og at det er fantastisk at møde og lære sig selv at kende, samt at det er ok bare at være dig, samt at hvis du også lærer de rigtige tekniker til dette – så er du på vej mod et meget mere positivt liv uden den negative indflydelse fra andre som skal fylde det hele. "  Læs mere  Læs mindre

Tine - "Jeg har i løbet af de 8 uger lært at blive min egen bedste ven og har fået en større ro i at være mig og vide at jeg er værd at elske ️ Tusinde tak for et helt fantastisk kursus. Du har en dejlig, rolig, kærlig og nærværende måde at undervise på og en skøn og beroligende stemme når du guider i meditationer. Jeg elsker de fleste at dine meditationer og der er altid en der lige passer til det jeg har brug for. Og det er blevet en fast rutine hver dag. Jeg synes, at det at kurset er for særligt sensitive gav en helt fantastisk energi og en accept og rummelighed over for hinanden. Jeg har i løbet af de 8 uger lært at blive min egen bedste ven og har fået en større ro i at være mig og vide at jeg er værd at elske. Og blevet bevidst om, at jeg hver dag har fortjent at gøre noget godt for mig selv som gør mig glad. Jeg er meget taknemmelig for at have deltaget på kurset og vil helt klart anbefale det til andre særligt sensitive. "  Læs mere  Læs mindre

Helle - "Jeg ankom med lavt selvværd…og er blevet meget bedre til at acceptere det menneske jeg er med alle de svære følelser indeni Tak for en helt fantastisk rejse sammen med dig og dit 8 ugers Mindful Self-Compassion forløb. Det har været en helt igennem enestående oplevelse, som er gået lang over mine vildeste forhåbninger. Jeg ankom med lavt selvværd - god til at slå mig selv oven i hovedet - usikker pige, der var meget bedre til at bekymre sig om - og vise omsorg for andre end for mig selv. Gennem dine helt fantastiske meditationer og self-compassion øvelser har jeg stille og roligt ændret mit syn på og indstilling til mig selv. Jeg er blevet meget bedre til at huske mig selv, elske mig selv og ikke mindst acceptere den person jeg er med alle de svære følelser der er inden i mig. Jeg vil helt klart anbefale kurset til ALLE sensitive personer. Det er en kæmpe øjenåbner og en mega hjælp til at forstå hvorfor vi er som vi er.  "  Læs mere  Læs mindre

Annette - "Jeg har gennem et stresscoachingforløb hos Natalina stiftet bekendtskab med Natalinas eminente faglige og personlige kompetencer. I starten af forløbet fik Natalina hurtigt skabt den tillid, der var vigtig, for at vi sammen kunne udforske de sider af mine tanker, følelser og adfærd, der var nødvendig at justere på, for at jeg kunne komme til at trives bedre. Fagligt følte jeg mig i trygge hænder. Jeg fik med det samme en oplevelse af, at Natalina havde den nødvendige faglige ekspertise, der skulle til for at kunne hjælpe mig i min daværende situation med stressrelaterede symptomer til et liv med meget mere balance, sjov og glæde. Gennem forløbet fik jeg mange gode værktøjer og litteraturhenvisninger, som Natalina med sikker hånd guidede mig til at benytte. Det har været en øjneåbner og har givet mig en langt større indsigt i, hvad en stresstilstand er, og hvilke muligheder der er, for at bryde det uhensigtsmæssige mønster man kan få opbygget. Natalina formåede på en meget nærværende måde at give mig det tilpasse skub, som jeg ind imellem havde brug for for at komme videre i processen. Hun havde en utrolig evne til at ramme plet med et spørgsmål eller let pres, så jeg fik gennemført øvelser, som jeg ellers ubevidst/bevidst forsøgte at vige udenom. Forløbet hos Natalina har, ud over at jeg er fri for stressrelaterede symptomer, betydet, at jeg er blevet meget mere bevidst om, hvad jeg skal være opmærksom på for ikke igen at komme i en lignende tilstand. 1000 tak for hjælpen."  Læs mere  Læs mindre

Ditte - "Coaching-forløbet har været super godt! Det fik sat nogle gode ting i gang, som jeg længe havde gået og tænkt på – men som jeg ikke fik gjort noget ved. Under hele forløbet har jeg lært en masse om mig selv og min særligt sensitive side. At blive coachet af en særligt sensitiv coach har betydet, at jeg følte mig forstået, og at tempoet under vores samtaler var helt rigtigt for mig. Specielt den indledende mindfulness øvelse var guld værd i forhold til, at jeg kunne smide arbejdsdagen bag mig og holde fokus på vores samtale, og de emner, jeg gerne ville vende med dig. Du har en meget behagelig fremtoning, er god til at lytte og stille spørgsmål, og fik mig til at reflektere over nogle ting, jeg ellers ikke ville have gjort. Det fungerede også rigtig godt for mig, at jeg kunne sende en opfølgning til dig, inden vi mødtes, og at vi kunne tage udgangspunkt i den. Det der helt specifikt fik det til at rykke for mig var det, at jeg fik sat handling på mine ord – og at vi så til den efterfølgende samtale kunne samle op på resultatet.  "  Læs mere  Læs mindre

Hanne - " Jeg føler mig meget taknemmelig for det samtaleforløb jeg har haft med Natalina. Da jeg startede hos Natalina var rigtig dårlig af stress. Meget forvirret, anspændt og led af konstant kraftig hovedpine. Jeg sov dårligt og tankerne kørte rundt. Kunne ikke finde ro og græd meget I dag er jeg i en meget bedre balance. Hovedpinen er væk og jeg sover godt. Hvis jeg bliver urolig, kan jeg hurtigt finde roen i kroppen igen. Kombinationen af Natalinas måde at rumme og lytte på og samtidigt hendes gode udfordrende opgaver på tilpasse tidspunkter har været rigtig hjælpsom for mig. Jeg har også kunne spejle mig rent kropsligt i Natalinas egen ro og det har jeg haft brug for. Tak til dig Natalina for nærværende samtaler"  Læs mere  Læs mindre

Camilla - "Da jeg henvendte mig til Natalina, havde jeg været sygemeldt med stress i flere måneder og havde stadig ikke fået det bedre. Jeg følte mig utilstrækkelig både i forhold til mit job, havde skyldfølelse overfor min familie og sov ikke om natten pga bekymrede tanker. Efter tre måneder med din coaching, virkningsfulde stresshåndteringsværktøjer og omsorgsfulde støtte er jeg i dag et meget bedre sted med mig selv med mere indre styrke og tro på fremtiden. Kæmpestort tak, Natalina!"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.