Morten Abildgaard - Misbrugskonsulent, Mentor, Coach, Familieterapeut/-rådgiver, Stressterapeut, Traumeterapeut, Mindfulness instruktør, Psykoterapeut

Morten Abildgaard

Misbrugskonsulent, Mentor, Coach, Familieterapeut/-rådgiver, Stressterapeut, Traumeterapeut, Mindfulness instruktør, Psykoterapeut

Aalborg SØ , Videosamtale

Personligt fremmøde

Naturterapi 1:1 650 kr. Aftal tid


Naturterapi 1:1: Jeg tilbyder sessioner fra 45 min. til 6 timers varighed i Nordjylland.

Naturterapi hos mig er samtaler i naturen kombineret med øvelser, der bringer dig ned i krop og sanser. Alt efter hvad du har behov for kan terapien kan f.eks. give:

 • Redskaber og løsninger i forhold til at stressrelaterede udfordringer 
 • Nye perspektiver på svære eller fastlåste situationer, mønstre og relationer
 • Få indsigt i dine symptomer og psykoedukation (indsigt i psykiske lidelser eller udviklingsforstyrrelse)
 • Inspiration til forskellige måder at forbinde dig med naturen på - styrkelse af ro, jordforbindelse, ur- og livskraft

En session kunne foregå, at du fortæller om et livstema du gerne vil opnå eller forandre. Måske et problem eller en udfordring du har brug for hjælp til.

Du trænger til at snakke med en praktisk teraput, der ser DIG som menneske og ikke gennem udredning med diagnose, etiket,  psykofarmaka eller selvdestruktive tanker.

Samtalerne tager udgang i dine ressourcer og hvad der er vigtigt for dig.  Du kommer til at være fysisk aktiv, da vi vandre, stopper op og fordyber os i kroppen, sanser, fordybelse.og naturen.

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Naturterapeutisk psykoterapi og rådgivning til privatpersoner. Samtaler er anonyme og foregår i naturen. Morten Abildgaard - Misbrugskonsulent, Mentor, Coach, Familieterapeut/-rådgiver, Stressterapeut, Traumeterapeut, Mindfulness instruktør, Psykoterapeut

Beskrivelse

NATUR OG UDENDØRS TERAPI

Er du en af de mange, som har brug for at snakke med en terapeut, der lytter og giver DIG tiden og pladsen. Jeg har fokus på din historie, når vi mødes. Jeg tilbyder en helt anden hjælp. Vi kigger på årsager til de problemer og livstemaer så du føler sig bedre mødt, set og forstået?

Jeg arbejder med, at flytte fokus fra sygdommen eller det sociale problem til det hele menneske og tilrettelægge en traumebevist hjælp, som tager højde for de bagvedliggende årsager.

Du kæmper en daglig kamp med at få tanker, indre psykisk smerte og fysisk ubehag under kontrol? Har stress, perfektionisme, ensomhed, angst, vrede, svigt, depression eller kriminalitet gjort det svært at slippe negativitet, lavt selvværd og afhængighed, som du dulmer dig med? Du har måske fundet ud af der er 6 måneders ventetid til psykolog samtaler i Nordjylland. 

Du har måske tidligere forsøgt med dag- og døgnbehandling for at slippe afhængigheden. Er du udfordret med at komme i det lokale misbrugscenter, men stadig vil have den mest effektive og professionelle hjælp. 

Jeg tilbyder natursamtaler i Nordjylland, hvor vi mødes et aftalt sted i naturskønt område med skov, hede eller strand. Ved længere ture sanker vi brænde og laver mad over bål. 

Naturterapi er en terapeutisk praksis, der fokuserer på troen på, at tid i naturen har en positiv indvirkning på både krop og sind. Undersøgelser viser, at oplevelser i naturen har effekt på personer, der lider af stress, angst, depression og humørsvingninger. 

Udendørs terapi gør det for lettere for nogle mennesker at sige, hvad der er med deres sind, mens de går en tur. Samtidigt øger ophold i naturen serotonin, forbedrer søvn, øger fokus og forbedrer den fysiske og mental sundhed.

Samtaler i naturen

Samtalerne i naturen forgår ved at jeg trækker den metode ind, som bedst understøtter dig og din problemstilling eller livstema. Jeg trækker på metoder, jeg har lært igennem de sidste mange år som misbrugsbehandler og arbejdet som psykoterapeut med mennesker med stress, psykiske problemer, selvdestruktiv adfærd og ensomhed. De metoder jeg anvender er:

Psykoterapi med fokus på at inddrage krop og nervesystem, mindfulness baseret terapi, integral traumeterapi, systemisk-narrativ terapi, gestaltterapi, Kognitiv Adfærd Terapi/ACT. 

Samtaler i naturen giver dig muligheder for at udforske dig selv og dine relationer i et sikkert rum, hvor du kan stille dine spørgsmål, fortælle din historie og give dig selv tilladelse til at føle, blive støttet og udvikle dig. Det samme rum skaber jeg for par og forældre til børn og unge, der er grebet af en afhængighed.

Samtalerne er underlagt tavshedspligt, samtykke og GDPR regler.

Ståsted som misbrugskonsulent og naturterapeut

Jeg har arbejdet med samtaler og behandling først i Psykiatrien i Nordjylland Amt og siden med misbrugsbehandling. Jeg har derfor erfaring med  mennesker med dobbeltbelastninger (personlighedsforstyrrelse/misbrug) eller dobbeltdiagnose (skizofreni/misbrug).

Som terapeut og hjælper arbejder jeg med individuelle, grupper, pårørende og familieorienteret rusmiddelbehandling både for mennesker i ambulant behandling og døgnbehandling. Desuden har jeg erfaring fra misbrugsbehandling med Triple Trouble; mennesker med kognitive vanskeligheder og ADHD, autisme udviklingshæmning, hjerneskade og/eller psykisk lidelse og misbrug. Som misbrugsbehandler i Det Terapeutiske Samfund og Kragskovhede Fængsel har jeg erfaring indenfor kriminalitet, misbrugsbehandling og resocialisering.

Medlem af:

SELSKABET FOR PSYKOTERAPI - MSFP. Som medlem følger jeg etisk regelsæt, som harmonerer med det etiske regelsæt i Dansk Psykologforening.

Biografi

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.