Morten Abildgaard - Hypnoterapeut, Misbrugskonsulent, Terapeut, Coach, Familieterapeut/-rådgiver, Traumeterapeut, Mindfulness instruktør, Psykoterapeut

Morten Abildgaard

Hypnoterapeut, Misbrugskonsulent, Terapeut, Coach, Familieterapeut/-rådgiver, Traumeterapeut, Mindfulness instruktør, Psykoterapeut

2 klientudtalelser

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Naturbaseret behandlingsforløb og rådgivning til privatpersoner. Samtaler er anonyme og foregår i naturen. Morten Abildgaard - Hypnoterapeut, Misbrugskonsulent, Terapeut, Coach, Familieterapeut/-rådgiver, Traumeterapeut, Mindfulness instruktør, Psykoterapeut

Beskrivelse

Individuelle skræddersyede forløb til private 


Du kæmper en daglig kamp med at få tanker, indre psykisk smerte og fysisk ubehag under kontrol? Måske har stress, perfektionisme, ensomhed, angst, vrede, svigt, depression eller kriminalitet gjort det svært at slippe frygt, lavt selvværd og gamle vaner, som du dulmer dig med?


Jeg tilbyder natursamtaler i Nordjylland, hvor vi mødes et aftalt sted i naturskønt område med skov, marker eller strand. Ved længere ture sanker vi brænde og laver mad over bål.


Natursamtaler tilbyder jeg skræddersyede individuelle forløb til privatpersoner, som ønsker støtte til at arbejde med afgrænsede problematikker i deres liv og skabe en positiv forandring. I samarbejde med dig kan vi udvikle en målrettet plan for forløbet, baseret på dine behov, udfordringer og visioner for fremtiden.

Jeg har over 20 års erfaring med mennesker med angst, stress og afhængighed, der har behov for støtte til at påbegynde, fastholde og fuldende behandlingsforløb, eller som har behov for støtte til at få en meningsfuld hverdag.

Hvis du er motiveret til at få afklaret dine udfordringer med adfærd, følelser og tanker er du meget velkommen til at kontakte mig for en indledende samtale.  

Samtaler i naturen
Gennem tiderne har mennesker i krise, stress eller andre følelsesmæssige perioder i livet gået en tur i skoven, ved vandet eller et sted i naturen. I naturen har du mulighed for at slippe kontrollen med at styre og undertrykke dine tanker, følelser og adfærdsmønstre.

I naturterapi møder du mig som terapeut og hjælper, der møder dig som menneske og har fokus på din historie, når vi mødes. Vi kigger på årsager til de problemer og livstemaer så du føler dig bedre mødt, set og forstået? De fleste mennesker kan skabe forandring i deres liv med de rette værktøjer.

Medlem af: SELSKABET FOR PSYKOTERAPI - MSFP. 

Som medlem følger jeg etisk regelsæt, som harmonerer med det etiske regelsæt i Dansk Psykologforening.

Biografi

Klientudtalelser

Anonym - "Min skyld som pårørende forsvandt, da jeg hørte om forskellen mellem med-afhængighed og svinge-med afhængighed. Morten tilgang med familieorienteret rusmiddelbehandling gjorde vi igen turde snakke om livsvilkår og misbrug "  Læs mere  Læs mindre

Anonym - "Naturterapi i 90 min. gør jeg kommer ind til kernen af mit problem. Ved mine samtaler på 45 min. kom jeg ikke frem til mit problem "over-eksponerer" mig selv hele tiden. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.