Maxim Ugleholdt - Psykolog, Coach, Mentor

Maxim Ugleholdt

Psykolog, Coach, Mentor

Videosamtale

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Uddannet psykolog med spirituel tilgang til healing og personlig transformation Maxim Ugleholdt - Psykolog, Coach, Mentor

Beskrivelse

Det vigtigste spørgsmål for mennesket, siges ifølge Einstein at være: "Er verden et venligt sted?". Det svar kan indebære en del splittelse for mange.

Det vigtigste spørgsmål for menneskeheden, føler jeg, er "Oplever vi verden som et sted, hvor ubetinget kærlighed mærkes i livet?" I mit arbejde stræber jeg, at vi alle kan svare på det spørgsmål med et absolut "ja!"


Frygt og kærlighed kan få mennesker til at flytte sig. Og den retning vi vælger bestemmer niveauet af lidelsen og letheden på vores vej. Vi kan gøre uendeligt meget selv. Men vi kan også tage imod hjælp, så den vej vi går bliver mere kærlig, glædelig og afballanceret. Efter dybdegående arbejde med hundredvis af klienter og egen bevidsthed, har jeg principielt ikke mødt noget lidelse, der ikke kan lindres, eller heales.


Min tilgang som psykolog baserer sig først og fremmest på arbejdet med bevidstheden og kontakten til følelseslivet. Og først dernæst sindet, adfærden og personlighedsmønstre. Metoder, teknikker og egoet kan være vigtige at forholde sig til i den kontekst vi er, men det er den frie vilje, niveauet af kærligheden og vores relationer, der er afgørende for den dybere og vedvarende transformation.

Det særlige i min praksis er muligheden for at kombinere klassiske psykologiske og coaching mæssige metoder med de mere spirituelle og energimæssige. På den måde kan vi arbejde med både sindet, følelseslivet og adfærden, såvel som med energifeltet og den åndelige dimension.


Parallelt med mit virke som selvstændig psykolog, underviser jeg også i praktisk spiritualitet og healing. Hvis du er nysgerrig på den del, eller min tilgang generelt, så kan vi tage en gratis forsamtale.

Da jeg kan have perioder med hyppige rejser fra land til land, opfordrer jeg til kontakten over e-mail (på m.ugleholdt(at)gmail.com), min instagram profil (maximugleholdt), eller WhatsApp/telegramm efter aftale.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.