Maxim Ugleholdt - Psykolog, Coach, Mentor

Maxim Ugleholdt

Psykolog, Coach, Mentor

København , Videosamtale

Personligt fremmøde

Psykolog session 950 kr. Aftal tid

Klassisk psykologisk samtale med elementer af terapi (kognitiv, psykodynamisk og systemisk), coaching og psykoedukation

Kombineret psykolog- og healing session 600 kr. Aftal tid

Samtale (evt. med elementer af psykoterapi og/eller coaching) kombineret med healing (rensning og afballancering af energicentre, opløsning af blokader og evt. andet spirituelt arbejde)

Ledelsescoaching og management sparring 1.200 kr. Aftal tid

Erhvervspsykologisk session baseret på erfaring i konsulentbranchen, forretningsudvikling og ledelsesudvikling i det danske erhvervsliv. Kan være inspireret af HRM, LEAN/OpEX, værdibaseret ledelse, leadership pipeline, kultur transformation, organisationsdesign og andet praktisk relevant.

Videosamtaler

Ledelsescoaching og management sparring (GoMentor videosession) 1.000 kr. Aftal tid

Psykolog session (GoMentor videosession) 700 kr. Aftal tid

Klassisk psykologisk samtale med elementer af terapi (kognitiv, psykodynamisk og systemisk), coaching og psykoedukation

Kombineret psykolog- og healing session (GoMentor videosession) 450 kr. Aftal tid

Video samtale (evt. med elementer af psykoterapi og/eller coaching) kombineret med distancemæssig healing (rensning og afballancering af energicentre, opløsning af blokader og evt. andet spirituelt arbejde)

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Uddannet psykolog med spirituel tilgang til healing og personlig transformation Maxim Ugleholdt - Psykolog, Coach, Mentor

Beskrivelse

Det vigtigste spørgsmål for mennesket, siges ifølge Einstein at være: "Er verden et venligt sted?". Det svar kan indebære en del splittelse for mange.

Det vigtigste spørgsmål for menneskeheden, føler jeg, er "Oplever vi verden som et sted, hvor ubetinget kærlighed mærkes i livet?" I mit arbejde stræber jeg, at vi alle kan svare på det spørgsmål med et absolut "ja!"


Frygt og kærlighed kan få mennesker til at flytte sig. Og den retning vi vælger bestemmer niveauet af lidelsen og letheden på vores vej. Vi kan gøre uendeligt meget selv. Men vi kan også tage imod hjælp, så den vej vi går bliver mere kærlig, glædelig og afballanceret. Efter dybdegående arbejde med hundredvis af klienter og egen bevidsthed, har jeg principielt ikke mødt noget lidelse, der ikke kan lindres, eller heales.


Min tilgang som psykolog baserer sig først og fremmest på arbejdet med bevidstheden og kontakten til følelseslivet. Og først dernæst sindet, adfærden og personlighedsmønstre. Metoder, teknikker og egoet kan være vigtige at forholde sig til i den kontekst vi er, men det er den frie vilje, niveauet af kærligheden og vores relationer, der er afgørende for den dybere og vedvarende transformation.

Det særlige i min praksis er muligheden for at kombinere klassiske psykologiske og coaching mæssige metoder med de mere spirituelle og energimæssige. På den måde kan vi arbejde med både sindet, følelseslivet og adfærden, såvel som med energifeltet og den åndelige dimension.


Parallelt med mit virke som selvstændig psykolog, underviser jeg også i praktisk spiritualitet og healing. Hvis du er nysgerrig på den del, eller min tilgang generelt, så kan vi tage en gratis forsamtale.

Da jeg kan have perioder med hyppige rejser fra land til land, opfordrer jeg til kontakten over e-mail (på m.ugleholdt(at)gmail.com), min instagram profil (maximugleholdt), eller WhatsApp/telegramm efter aftale.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.