Marika Kirstine Almskou - Psykoterapeut, Terapeut, Stressterapeut, Kropspsykoterapeut, Traumeterapeut

Marika Kirstine Almskou

Psykoterapeut, Terapeut, Stressterapeut, Kropspsykoterapeut, Traumeterapeut

Frederiksberg

5 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Gratis intro samtale 0 kr. Aftal tid

Det handler om dig


Måske har du tænkt over om du skal begynde i terapi, men udbuddet er stort og det kan føles som en jungle. Det er vigtigt at kemien passer med din kommende terapeut, at du har en god mavefornemmelse og du føler dig tryg. Derfor tilbyder jeg en gratis intro-samtale. Jeg afsætter tid til dig, hvor jeg fortæller hvordan jeg arbejder terapeutisk, og du har mulighed for at stille spørgsmål.

Samtalen har en varighed af 30 minutter, og er ikke en terapeutisk samtale.

Parterapi 1.200 kr. Aftal tid

Konflikter i et parforhold tærer på kærligheden og forståelsen af hinanden. Jeg hjælper jer til at få øje på den dynamik, der sker mellem jer samt egen rolle I jeres relation. Ved parterapi sørger jeg for at tage hånd om jer begge

Individuel terapi 750 kr. Aftal tid

Priser og varighed
Hver session har en varighed på 60 minutter

Videosamtaler

Online session (GoMentor videosession) 750 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Marika Kirstine Almskou - Psykoterapeut, Terapeut, Stressterapeut, Kropspsykoterapeut, Traumeterapeut

Beskrivelse

Gratis samtale


Kemien og den gode mavefornemmelse er alt afgørende for et vellykkede terapiforløb, og den gratis introsamtale er en god mulighed for, at mærke om den er til stede. Samtalen tager 20-30 minutter, og er hel uforpligtende. Efterfølgende vælger du selv, om du er interesseret i at fortsætte din terapi hos mig. 


Introsamtalen tilbydes én gang, er du forhindret i at komme til den aftalte tid, vil din mulighed for gratis introsamtale bortfalde.


Kroppens sprog

Lidelser som stress, depression, angst og lavt selvværd er kroppens og sindets måde, at tackle undertrykte følelser og traumer på. I terapien hjælper jeg dig med, at komme i kontakt med de svære følelser, og med at give udtryk for dem. Mange klienter oplever allerede efter de første sessioner en lettelse i kroppen, og fred for tankemylder.


Hvad kan jeg gøre for dig?
I mine terapiforløb hjælper jeg bl.a. med:

 • Lavt selvværd
 • Skyld & Skam
 • Spiseforstyrrelser & Selvskade
 • Tilknytningstraumer
 • Tab & Sorg
 • Barndomstraumer
 • Opvækst i dysfunktionelle familier – fx med alkohol, vold, overgreb
 • Voksne børn af alkoholikere


Sæt ord på dine følelser


I min behandling bruger jeg Emotions-Fokuseret-Terapi. Metoden er veldokumenteret med forskningsbaseret resultater, og terapiformen bliver stadig mere udbredt i USA, Canada og Europa.


Gennem min empatiske tilgang, hjælper jeg dig til at få øje på dine reaktions-mønstre, samtidig vil du få forståelse for, hvor de stammer fra. På sigt vil det medføre, at du begynder at se mildere på dig selv og ikke være så selvkritisk. 


Mange af de følelser vi fortrænger og undertrykker ubevidst, kommer til udtryk kropsligt bl.a. gennem holdning og fremtoning. I min terapi er det ikke kun det talte sprog, der interesserer mig. Jeg observerer også kroppens nonverbale sprog, og danner mig et helhedsbillede af dig som menneske og dine følelser. Af samme grund vægter jeg den trygge relation mellem terapeut og klient højt, og tilbyder gratis introsamtale. 


Praktisk information om min terapi

I terapien er det trygge rum og den gode relation mellem terapeuten og klienten en forudsætning for et udbytterigt forløb. Det er vigtigt for mig at du følger dig tilpas. Terapien foregår på Vesterbro. 


Det er helt normalt at være nervøs, når du starter et terapiforløb, derfor prioritere jeg trygheden højt. Det er vigtigt for mig, at du har en god oplevelse, jeg er nænsom med at følge dit tempo, så vi aldrig går hurtigere frem end du er klar til. 


Af samme grund er det også vigtigt for mig, at hver session har en god afslutning, så du kan vende tilbage til din hverdag med en god fornemmelse i kroppen.Om mig

Jeg er uddannet og eksamineret psykoterapeut fra EFT-instituttet i København, hvor jeg blev færdig i 2013. Jeg er vokset op i en familie med alkoholproblemer, efter eget terapiforløb valgte jeg at tage en 5 årige uddannelse, for at blive klogere på de mekanismer kroppen reagerer på, og som påvirker dig gennem livet.


Jeg er medlem af Foreningen af Danske Psykoterapeuter (FaDP) og overholder foreningens etiske regler.


Du er meget velkommen til at kontakte mig for yderligere informationer og evt. booke en gratis introsamtale, hvor du kan få en fornemmelse af hvad jeg kan tilbyde dig som terapeut.


Jeg glæder mig til at byde dig velkommen.


Afbud

Jeg vil meget gerne have afbud i god tid, dog senest 24 timer før den aftalte tid. Afbud modtaget senere end 24 timer før opkræves fuld beløb.

Klientudtalelser

Kvinde, 53 år - "Jeg gik hos Marika i et år, hver gang lærte jeg noget nyt om mig selv. Hun sørgede for, at jeg havde tillid og tryghed til at åbne for alt det jeg i 30 år havde lukket ned. "  Læs mere  Læs mindre

Mand 35 år - "Det var svært for mig at sætte ord på alle de følelser og tanker jeg gik med alene. Men efter 5-6 gange terapi og via øvelser, kunne jeg begynde at give udtryk for mine følelser og sætte ord på hvordan jeg har det. Det var ikke kun mig der fik glæde af det, min kone var også ret begejstret. "  Læs mere  Læs mindre

Kvinde 23 år - opvokset i hjem med alkoholproblemer - "Efter første terapi session; Jeg har det allerede lidt bedre - det er ligesom når ens lejlighed er varm og indelukket, så åbner man alle vinduerne for at få frisk luft ind. Sådan har jeg det lige nu! Mine vinduer er blevet åbnet."  Læs mere  Læs mindre

Voksen barn af alkoholiker, kvinde 49 år - "Efter kun 4 gange kunne jeg mærke en ændring. Jeg begyndte at komme ned i kroppen, lytte til hvad den havde på hjertet. Jeg fik mod til at kigge på den bagage jeg så længe ikke har ønsket at hilse på. "  Læs mere  Læs mindre

Helle 43 år - "Jeg er blevet mere modig efter terapien. Jeg føler mig ikke længere så forkert, selvom jeg er familiens sorte får, så har jeg fået øje på mine egne værdier."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.