Linda Callesen - Traumeterapeut, Supervisor, Stresscoach, Kropsterapeut, Mentor, Hypnoterapeut

Linda Callesen

Traumeterapeut, Supervisor, Stresscoach, Kropsterapeut, Mentor, Hypnoterapeut

7 klientudtalelser

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Stress behandling og forebyggelse. Træning i ressourceopbygning på individuelle forløb. Linda Callesen - Traumeterapeut, Supervisor, Stresscoach, Kropsterapeut, Mentor, Hypnoterapeut

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv - Kontakt GoMentor support, hvis du har brug for hjælp til at finde en anden mentor.

 

Hvis du ønsker at gøre noget for at få mindre stress, så er du godt i gang allerede nu.  Du kan igennem et individuelt forløb opnå mere trivsel og opnå mindre stress i din hverdag.


Individuelt Stress behandlingsforløb:

For dig med stress symptomer. Vi arbejder med de små skridts forandring, med en nænsomhed og et kropsligt og åndeligt nærvær.

Et helingsforløb foregår i landlige omgivelser i Favrskov, vi benytter os også af naturen og stilheden.

Forløbet planlægger vi sammen første gang vi mødes. Du vil opdage at min måde at arbejde på, giver dig plads og fred til din tilstand, så du kommer tilbage med nye kræfter og overskud

 

Resultaterne for dig vil være:

 • Mere mental ro
 • Mere balance; mentalt og kropsligt
 • Mere kropslig grounding
 • Mere overskud energimæssigt og kropsligt
 • Mindre stress reaktioner
 • Mere nærværende i din kontakt til dig selv og andre

 

Forløbene tager udgangspunkt i:

 • Opmærksomhed i at balancerer imellem aktivitet og hvile
 • Meditation
 • Undersøgelse af grænser for at give og modtage støtte og omsorg
 • Forskellen mellem sansninger i kroppen og tankerne i hovedet
 • Opdagelse af dine ressourcer
 • Opøvelse og måske opdagelse af dine kontaktfærdigheder og tilknytningsmønstre
 • Øvelse og undersøgelse af at gribe, holde og slippe i det relationelle felt.

 

Er du pårørende til en stressramt partner?

Du får her mulighed for mere klarhed over hvad det vil sige at være ramt af stress, hvad det betyder for dig som pårørende.

Det er ofte frustrerende at være vidne til sin kæres tilstand og man kan være meget forvirret over, hvad man skal, og kan, gøre for at hjælpe både den anden og én selv.

Gennem to aftener får du viden om stress og hvad der sker, når nogen bliver ramt. Vi taler om rollen, som pårørende og de udfordringer der følger med.

 

Resultaterne for dig vil være:

 • Du får mere ro, overblik og indblik
 • Du får viden om stress og dens påvirkning på jer og omverdenen
 • Du opdager du ikke er alene med de tanker der fylder
 • Du får indsigt i hvordan du passer på dig selv og den stressramte

 

Om mig:

Jeg er uddannet Skandinavisk Relationel Traumeterapeut v/ Merete Brantbjerg og Koldbjørn Vårdal og er fortsat i det udviklingsfelt. Jeg har arbejdet som coach på mange niveauer i en del år. Mine klienter og kunder er både privatpersoner og virksomheder.

Min tænkning og overbevisning er at vi alle grundlæggende er kompetente mennesker i vores eget liv.  Min grundholdning og overbevisning er, at kun gennem anerkendelse sker der udvikling. Det skal føles rart og du skal opleve en varme og ro når du kommer i min praksis.

Jeg anvender kroppens ressourcer til heling og reparation af stress tilstande. Særligt arbejder jeg med kroppens forskellige lag, muskler, bindevæv, knogler og nervesystem. Derudover anvender jeg gruppefeltet som vigtig faktor og platform til forandring.

Som relationel traumeterapeut inddeler jeg stresstilstande i 4 grader. Det giver et overblik og indblik i, hvor udtalt stresstilstanden er, og for at håndterer tilstandene og skabe kropslige og mentale ressourcer til mestring og balance.

 

Har du lyst til at høre mere om mig, mine kurser og opstartsdatoer, er du velkommen til at kontakte mig.

Klientudtalelser

Kvinde 39 år - "Jeg har levet med et barndomstraume som jeg har været hårdt ramt af i hele mit liv. Jeg har prøvet alt, men ligemeget hjalp det. Jeg har været meget langt ude og er nu kommet hjem til mig selv. Det er utroligt men jeg kan nu håndterer min vrede og angst for at gøre noget ved mig selv. Jeg har fået kontakt til mig selv og ved hvad der er på færde nu. Nu er jeg bare mere nysgerrig på at få det endnu bedre - blive mere god til at få ro på."  Læs mere  Læs mindre

Mand 57 år  - "Jeg har deltaget på kurset for pårørende. Det var godt. Jeg har fået mere ro og overblik. Nu ved jeg at jeg ikke er ene om at have det sådan som jeg har det. Jeg kan bedre være imødekommende overfor min kone og jeg kan bedre håndterer det når det er svært for hende og os alle sammen."  Læs mere  Læs mindre

Mand, 49 år - "Jeg har aldrig rigtig givet mig lov til at falde ned i kroppen når jeg skulle sidde og lytte – det har jeg fået redskaber til nu og nu er jeg langt bedre til, at lytte og undgår, at komme i konflikt. "  Læs mere  Læs mindre

Kvinde, 46 år - "Jeg har fået en bredere forståelse af stress, som et fænomen Linda Callesen får min varmeste anbefaling. "  Læs mere  Læs mindre

Kvinde, 45 år - "Samtalerne har hjulpet mig med at slå rod på en måde, så jeg oplever en skærpet opmærksomhed på mine bevægelser, min krop, mine emotioner og hvordan jeg indtager “rummet. "  Læs mere  Læs mindre

Mand, 40 år - "Det var utroligt trygt og rart, at være i supervisionerne i den tid hvor alt var kaos. Det skal du have tak for. "  Læs mere  Læs mindre

Kvinde 46 år - "I mine samtaler har jeg fået indblik i at håndtere det ydre pres og undgå, at smelte sammen med presset, så nu kan jeg navigere udenom det, og undgår at brænde sammen. Det har givet mig en større robusthed, som er meget givende i en hver situation. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.