Julie Bache - Psykoterapeut

Julie Bache

Psykoterapeut

Videosamtale , GoMentor 24/7

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 124 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 249 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle ugens 7 dage.

GoMentor 24/7 Live 349 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Live+ 449 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 36 80

Videosamtaler

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel online terapi 1 time (GoMentor videosession) 600 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 36 80

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg brænder for at få mennesker til at udfolde sig. Støtte dem i at finde og integrere deres ressourcer, så de kan skabe det liv de ønsker for sig selv. Julie Bache - Psykoterapeut

Beskrivelse

Ind i mellem kan vi stå et sted i livet, hvor vi har brug for en af tale med. Det behøver ikke nødvendigvis kun at være når du står i en livskrise, oplever tab eller sorg.

Måske mærker du bare en form for ubalance, tristhed, angst eller at du ikke er den eller der i dit liv, hvor du gerne ville være.


Psykoterapi handler om at støtte dig i, at blive bevidst om dine adfærdsmønstre og hvorfor du reagere og håndtere verden som du gør, samt støtte dig i at finde og bruge dine indre ressourcer, så du kan blive præcis den person du gerne vil være og skabe dig det liv du ønsker.

Uanset hvor du står. Uanset hvad du kommer med, så er der altid mulighed for at finde et nyt ståsted, gå nye veje, blive klogere på dig selv – og det er den vej jeg med stor ydmyghed og respekt gerne vil hjælpe dig med at finde.  


Når et andet mennesker tror på os, så vokser vi. Når et andet menneske kan se vores kæmpe potentiale, så vokser vi. Når et andet menneske ved vi kan, så kan vi!


Hvem er jeg

Jeg er uddannet og eksamineret oplevelsesorienteret psykoterapeut.
Jeg har de sidste 6 år arbejdet som psykoterapeut, mentor og sps-vejleder.
Jeg har stor erfaring i én til én samtaler, samt at lave gruppeforløb, der arbejder med selvværd og selvtillids problematikker, samt relations arbejde i forhold til familie og venner.
Derudover har jeg et indgående kendskab og arbejdet meget med, især unge, der har spiseforstyrrelse, angst,  ADHD, ADD og Aspergers syndrom. 


Jeg kan hjælpe dig.

  • Hvis du er træt af at gå og bekymre dig om, hvad andre mennesker mon tror og tænker om dig.
  • Hvis skam og utilstrækkelighed er velkendte følelser, ligesom frygten for ikke at være god nok.
  • Hvis du ofte tvivler mere end du tror på dig selv...og oftest altid tror det værste.
  • Hvis ensomhed er blevet en velkendt følgesvend - også selvom du både har familie, masser af venner og søde kollegaer.
  • Hvis du er bange for at fejle og føler du bør skjule dele eller sider af dig selv, fordi du er bange for ikke at være som de andre.
  • Hvis du har overdrevet fokus på at dig og dit liv skal være helt perfekt.
  • Hvis du ønsker et andet forhold til familie eller venner - måske har din familie en lang og rodet fortid.
  • Hvis du gang på gang ender i de samme uhensigtsmæssige forhold eller relationer.
  • Hvis du har nogen særlige udfordringer der gør, at du har svært ved at holde struktur i din hverdag og aldrig får lavet de ting du skal - heller ikke selvom de er vigtige.
  • Hvis du oplever andre mennesker ofte misforstår dig, eller det er svært for dig at forstår og være i sociale sammenhænge.

Hvorfor vælge mig?

Min oplevelsesorienterede tilgang gør, at jeg hverken analyser eller fortolker dine oplevelser. Jeg møder dig LIGE der hvor du er, med det der fylder hos dig. Der findes ikke noget rigtig og forkert. Du er eksperten i dit liv. Du har det som du har det og det er altid det der er udgangspunktet i vores møde.


Jeg brænder for at få mennesker til at udfolde sig. Støtte dem i at finde og integrere deres ressourcer, så de kan leve et liv med udgangspunkt i, at føle sig som et værdifuldt menneske, der kan skabe præcis det liv de ønsker for sig selv. 


Forandring er mulig uanset, hvor du står og hvad du kommer med.

Du er velkommen.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere