Gunhild Madsen - Psykoterapeut, Parterapeut, Familieterapeut/-rådgiver

Gunhild Madsen

Psykoterapeut, Parterapeut, Familieterapeut/-rådgiver

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Vækst og fornyelse i liv og parforhold. Gennem samtaleterapi, coaching og personlig udvikling. Gunhild Madsen - Psykoterapeut, Parterapeut, Familieterapeut/-rådgiver

Beskrivelse


Denne mentor har ikke længere en aktiv profil - Kontakt Gomentor support, for hjælp med at finde en anden mentor.


Jeg arbejder i Bramming mandag til onsdag og Århus og Aalborg torsdag og fredag.

I mit terapeutiske arbejde har jeg erfaring med en lang række problemstillinger, både i forhold til enkeltpersoner, par-, familie- og grupperelationer. Jeg har en alsidig terapeutisk uddannelse, som giver mig mulighed for at tilpasse terapien til den enkeltes behov og problemstilling.

 

Som menneske kan vi komme i situationer, der hæmmer os i dagligdagen. Det kan handle om en akut opstået krise, som gør det svært at finde fodfæste. Eller et barndomstraume, gamle angst- eller stressreaktioner der bliver ved at hindre vores livsudfoldelse. Måske er vi udfordret på seksualiteten, det kan handle om seksuelle overgreb, problemfyldt seksualitet eller seksuel afhængighed.

 

Som par kan vi udfordres på mange planer. Vi kan have svært ved at opleve os set og hørt, eller have svært ved at udtrykke det vi føler og mener på en måde, så det bliver modtaget og forstået. Vi kan være udfordret på seksualiteten eller arbejdslivet, og kan have brug for at finde en konstruktiv vej sammen. 

 

I familien kan der opstå krisesituationer som dødsfald eller skilsmisse, at én i familien har problemer, der griber ind i hele familiens liv, eller ganske almindelige hverdagsudfordringer i en familie med små og store børn.

 

Min mangeårige erfaring omfatter også arbejdstab, mobning på arbejdspladsen, afdækning og udvikling af personlige  kompetencer.

 

Jeg benytter følgende terapeutiske arbejdsmetoder:

  • Systemisk integreret terapi
  • Narrativ terapi
  • Imago relationsterapi
  • Tegne og maleterapi
  • Samtaleterapi
  • Coaching
  • Refokusering (Flytter fokus fra problem til ressource)
  • Insight Focussed Therapi (Mindfullness)
  • Powerful Peace terapi

Refokusering, Insight Focussed Therapi og Powerful Peace er alle metoder udviklet i en kristen kontekst. Metoderne giver konkrete redskaber, der kan hjælpe dig, der ønsker at arbejde med din Gudsrelation. 

 

Sjælesorg er for dig, der ønsker, at arbejdet skal hvile på kristne værdier. Ofte har vore psykiske og fysiske vanskeligheder også indflydelse på vort trosliv. I sjælesorg kan vi se på de samme problemstillinger, som ved individuel terapi, eller vi kan arbejde med problemer i forhold til tro og liv. Fælles for arbejdet er, at her har vi en klar aftale om, at Gud må bringes på banen. Det sker i tillid til, at Han vil påvirke processen, der kan bestå af både samtale og bøn.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere