Gitte Speedtsberg - Psykoterapeut, Psykoterapeutstuderende - GoMentor
Gitte Speedtsberg - Psykoterapeut, Psykoterapeutstuderende

Gitte Speedtsberg

Psykoterapeut, Psykoterapeutstuderende

Greve

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel samtale 350 kr. Aftal tid

Bemærk at den lave pris skyldes at jeg stadig er under uddannelse til familie- og psykoterapeut.

Par samtaler 750 kr. Aftal tid

Bemærk at den lave pris skyldes at jeg stadig er under uddannelse til familie- og psykoterapeut.

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 10 17

89 88 10 17

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Gitte Speedtsberg - Psykoterapeut, Psykoterapeutstuderende

Beskrivelse

Velkommen til!

De fleste mennesker oplever på ét eller andet tidspunkt i deres liv problemer eller konflikter i relation til dem selv eller andre. Det kan gælde parforhold, egne børn, partnerens børn, forældre eller venner.

 Jeg kan hjælpe dig med at håndtere dine problemstillinger, fx:

  •         Livskriser/ændringer
  •         Parforhold
  •         Utilpassede unge
  •         Ensomhed og mistrivsel
  •         Personlig udvikling
  •         Homoseksualitet
  •         Sammenbragte familier
  •         Forventningsafstemning
  •         Jalousi og konflikter
  •         Dating

Jeg har særlig stor erfaring med bonusfamilier/sammenbragte familier og unge mennesker der mistrives af den ene eller anden årsag, fx præstationsangst, lavt tiltro til egne evner, ensomhed eller frustrationer omkring kærester og seksualitet. 

Om mig:

Jeg har været pædagog i 12 år og er nu i gang med at uddanne mig på Kempler Familie- og psykoterapeutuddannelsen i Hillerød. Da jeg altså ikke er helt færdig som psykoterapeut tilbyder jeg derfor samtale samt rådgivning hvor du/ i er i centrum, til en særlig rabatpris. Jeg er selv bonusmor i en sammenbragt familie, hvorfor dette område ligger mit hjerte særligt nær – jeg ved hvor svært det kan være at tage de følsomme snakke om dig, mig, dine, mine og os - At få forventningsafstemt og talt om hvordan vi gør når vi er sammen.

Jeg er ikke ekspert på andres liv, men min ekspertise ligger i at igangsætte og vejlede en proces, hvor du finder svar og løsninger, som passer til netop dig og giver nye perspektiver og handlemuligheder. Der bliver talt om det, der er vigtigt for dig og de temaer, som opstår og udvikler sig i løbet af vores samtaler. Jeg har tavshedspligt, så alt hvad du siger og fortæller, bliver mellem os to.

Hos mig er der højt til loftet. Der er ikke noget rigtigt eller forkert - der er bare det der er. Første skridt mod forandring er at få accept af din virkelighed, på godt og ondt. Med det udgangspunkt, er der rig mulighed for at tage hånd om dine udfordringer, så du kan få dig det liv du ønsker dig.

Jeg glæder mig til at hører hvad jeg kan hjælpe dig/jer med!

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.