Gitte Speedtsberg - Psykoterapeut, Familieterapeut/-rådgiver

Gitte Speedtsberg

Psykoterapeut, Familieterapeut/-rådgiver

Frederiksberg , Videosamtale

Personligt fremmøde

Terapi 800 kr. Aftal tid

Individuel terapi  

Terapi forløb 3.000 kr. Aftal tid

Denne pris er for et terapiforløb for individuelt terapi 

Terapi med rabat 500 kr. Aftal tid

Er du studernede eller arbejdsledig kan du opnå rabat 

Parterapi 1.100 kr. Aftal tid

Parterapi 

Parterapi forløb 4.500 kr. Aftal tid

Parterapi 

Familieterapi 1.100 kr. Aftal tid

Videosamtaler

Terapi med rabatt (GoMentor videosession) 500 kr. Aftal tid

Familieterapi (GoMentor videosession) 1.100 kr. Aftal tid

Parterapi (GoMentor videosession) 1.100 kr. Aftal tid

Terapi (GoMentor videosession) 800 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Med terapi kan du få hjælp til at håndtere dine problemstillinger, det kan være fx: Livskriser/ændringer Parforhold Utroskab Gitte Speedtsberg - Psykoterapeut, Familieterapeut/-rådgiver

BeskrivelseOplever du problemer eller konflikter i relation til dig selv eller til andre? Det gør de fleste mennesker på ét eller andet tidspunkt i deres liv. Det kan gælde parforhold, egne børn, partnerens børn, forældre eller venner.

 

Jeg er ikke ekspert på andres liv, men min ekspertise ligger i at igangsætte og vejlede en proces, hvor du finder svar og løsninger, som passer til netop dig og giver nye perspektiver og handlemuligheder. Der bliver talt om det, der er vigtigt for dig og de temaer, som opstår og udvikler sig i løbet af vores samtaler. Jeg har tavshedspligt, så alt hvad du siger og fortæller, bliver mellem os to.

 

Hos mig er der højt til loftet. Der er ikke noget rigtigt eller forkert - der er bare det der er. Første skridt mod forandring er at få accept af din virkelighed, på godt og ondt. Med det udgangspunkt, er der rig mulighed for at tage hånd om dine udfordringer, så du kan få det liv du ønsker.

 

Med terapi kan du få hjælp til at håndtere dine problemstillinger, det kan være fx:

 • Livskriser/ændringer
 • Parforhold Utroskab 
 • Utilpassede unge
 • Ensomhed og mistrivsel
 • Personlig udvikling 
 • Sammenbragte familier
 • Forventningsafstemning
 • Jalousi og konflikter
 • Dating

Parterapi

Der kan være mange grunde til at opsøge en terapeut, det kan være at i har brug for at lave et parforholds tjek, hvordan har vi det sammen og hvert for sig. Det kan være, at I er kørt surt i hverdagen og oplever, at konflikter og skænderier gentager sig, mens problemerne forbliver uløste. Den dårlige samvittighed samt følelsen af ikke at slå til bliver en følgesvend for mange par og det kan være godt af få talt med en udenforstående om.

 

 • Parterapi er derfor en proces, hvor terapeuten i samarbejde med parret fokuserer på at øge opmærksomheden om, hvordan forholdet fungerer og forbedre kommunikationen og relationen.
 • At støtte partnerne i at give dem muligheden for at have et valg. Anskueliggøre at der findes andre måder at være sammen på, end den de oplever nu.

 Individuelt terapi

At arbejde alene med terapeuten er en optimal måde for dig, at undersøge dine egne relationer til og med verden, andre og dig selv. Og til bedre at kunne identificere hvordan det kan være at du føler sig utilpas og har det svært.

 

Gennem terapien får du støtte til at finde nye måder at leve livet på. Den individuelle terapi opmuntrer dig til personlig vækst gennem udvikling af egen opmærksomhed og selvstøtte.

 

Du bliver opmuntret til at undersøge og finde nye måder at leve et meningsfuldt liv på:

 • Større ansvarlighed overfor dig selv
 • Større bevidsthed om dine behov – og grænser
 • Dine tillærte mønstre

Målet med terapi er at blive opmærksom på dine egen adfærd og udvikle nye kompetencer i terapien bliver du udfordret i dit nuværende liv og de aktuelle situationer.

 

Om mig:

Min baggrund er, at jeg har været pædagog i 12 år og er psykoterapeut fra Kempler Familie- og psykoterapeutuddannelsen i Hillerød.

 

Jeg er selv bonusmor i en sammenbragt familie, hvorfor dette område ligger mit hjerte særligt nær – jeg ved hvor svært det kan være at tage de følsomme snakke om dig, mig, dine, mine og os - At få forventningsafstemt og talt om hvordan vi gør når vi er sammen.

 

Derfor har jeg også særlig stor erfaring med bonusfamilier/sammenbragte familier og unge mennesker der mistrives af den ene eller anden årsag, fx præstationsangst, lavt tiltro til egne evner, ensomhed eller frustrationer omkring kærester og seksualitet. 

 

Jeg glæder mig til at hører hvad jeg kan hjælpe dig/jer med.


(Jeg kan også tilbyde sessioner på Håndværkerbyen 37, 1. sal, 2670 greve)

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.