Birgit Mohn - Psykoterapeut, Parterapeut, Familieterapeut/-rådgiver, Sexolog

Birgit Mohn

Psykoterapeut, Parterapeut, Familieterapeut/-rådgiver, Sexolog

1 klientudtalelse

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Find dig selv og få glæde og tilfredshed i dit liv - Husk; det er aldrig for sent Birgit Mohn - Psykoterapeut, Parterapeut, Familieterapeut/-rådgiver, Sexolog

Beskrivelse

DENNE PROFIL ER IKKE AKTIV OG MENTOR KAN IKKE KONTAKTES VIA GOMENTOR.

Jeg hedder Birgit Mohn. Velkommen til min profil

Jeg arbejder helhedsorienteret og er især optaget af, at vi som mennesker har et valg. Nogle gange har vi tillagt os en måde at reagere på, der i nutiden viser sig uhensigtsmæssig. Her kan det hjælpe at tale med en terapeut. Jeg er meget optaget af at skabe varig forandring.

Det jeg kan hjælpe med er at afdække hvilke mønstre du handler ud fra og hvad du egentligt gerne vil gøre i stedet. Vi skal huske, at der altid er og har været en god grund til, at vi gør som vi gør. Det er af stor vigtighed, at vi er gode ved os selv, at vi lærer at være gode ved os selv og undlader at dømme og fordømme.

Jeg har stor succes med flg. problemstillinger:

  • Depression
  • Angst
  • Jalousi
  • OCD
  • Skænderier
  • Finde den "rigtige" partner
  • Misbrug, herunder alkohol- og stofmisbrug, ludomani og arbejdsafhængighed.

Min fremgangsmåde er især at lægge mærke til kroppens signaler, idet jeg er overbevist om, at kroppen husker og at den måde den reagerer på, kan hjælpe os til at forstå vores indre.

Jeg er uddannet Imagoterapeut og har både par-, familie- og individuel uddannelse indenfor dette felt. Desuden er jeg Krops- og Gestalt terapeut også specialiseret i både par og individuel. Desuden er jeg Holding relations / familie terapeut. Denne terapi form er meget anerkendt og har stor og god virkning på børn og unge.
Jeg har mange år på gbagen og arbejdede som sygeplejerske før jeg blev terapeut. Jeg er født i sommeren 1954.
For mig er det vigtigt at vi lærer eller genlærer at lytte til både krop og hoved. At tanker, forstand og følelser bliver koblet, så vi kommer til at opleve at vi lever og bliver glade og tilfredse i vores liv. 

Det er vigtigt for mig at skabe et rum, hvor du kan opleve dig tilstrækkelig tryg, så du kan fortælle om det, der er svært for dig. Det pinlige og det flove. Jeg er samtidig meget optaget af at skabe og opnå varig forandring og har mange kurser i dette tema. 
Jeg glæder mig til at byde dig velkommen. Du er altid velkommen til at skrive  - eller ringe for flere oplysninger. Du finder mit nr. ved at klikke under mit billede til venstre. Hvis du udfylder formularen "Ring mig op", vil jeg kontakte dig så snart jeg kan. Du kan også finde mere på min hjemmeside - imagoklinikken


Jeg har klinik adresse på  det dejlige Djursland:

Pederstrup Bygade 16, 8560 Kolind

Jeg kører også gerne ud til klienter efter nærmere aftale.

Bemærk:
Der betales halv pris fra vi laver aftalen og indtil tre hverdage før, hvor der kan meddeles afbud/ ændring telefonisk inden klokken 8.30. For weekend tider dog 8 dage før, altså senest fredag i ugen inden, inden klokken 8.30 - og telefonisk. 

Ved udeblivelse, betales fuld pris. Det er muligt at lave aftale om sessioner på 1 time efter nærmere aftale, ring for aftale og pris.

Ved særligt langvarigt og intensivt forløb, kan der aftales særlige vilkår, kontakt mig for at høre nærmere. Her tænkes på forløb, hvor der gives terapi ugentligt eller minimum hver 2. uge i minimum 1 år. Ved hjemmebesøg aftales pris og praktiske vilkår individuelt.  Telefontid - Der er mulighed for at ringe mellem 8 - 18, jeg tager telefonen, når jeg ikke er optaget af klienter.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.