Thomas Schindel - Coach, Mentor

Thomas Schindel

Coach, Mentor

Taastrup , Frederiksberg , Videosamtale , GoMentor 24/7

6 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Coaching 800 kr. Aftal tid

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 299 kr. /uge Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Coaching (GoMentor videosession) 800 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Indre og ydre mål - og oplevelsen af begrænsninger, kan altid udfordres, uanset om du er arbejdsløs, statsminister, kunstner eller jagerpilot. Thomas Schindel - Coach, Mentor

Beskrivelse

Hej og velkommen til min profil.

Mit navn er Thomas og jeg tilbyder coaching til dig, der ønsker personlig udvikling eller har konkrete ønsker og projekter, du gerne vil i mål med  - og dig, der er eller har været i dyssociale relationer og har brug for hjælp med at håndtere det.

 

Dyssociale Relationer

Jeg coacher ofre og pårørende til narcissistiske personlighedsfortyrrelser, psykopati, sociopati, narcissisme, Borderline. Jeg hjælper med den angst og stress, der følger med i de relationer, samt en metode til at omgås manipulerende personligheder.

 

Lifecoaching - for dig der skal bruge et skub til at:


Træffe en beslutning – Bliv udfordret på for og imod, og stå ved dit valg.

 

Finde hjem – Har du brug for en stærkere følelse af at være tilstede, og stå fast der hvor du er.

 

Tage styring over dit liv – Det kan være svært at se kaptajnkasketten på sit eget hoved.

 

Udvikle dig – Udvikling skaber glæde og energi. Sæt kursen og få et skub mod nye horisonter.

 

Turde –  “Jeg tør ikke” – “Jo, du gør”. Hvis noget skal ændres, må du også gøre noget nyt, få mod til handling.

 

Ændre vaner – Hvor mange dårlige vaner er du oppe imod, og hvor længe har de stået på.

 

Ændre retning – Står du stille med al din livskraft og kommer ingen steder?

 

Få helikopterblik – Prioriteterne sejler, og retningen er tilfældig.

 

Finde forandring – Vend mismodet til energi.

 

Finde nærvær – Nærvær bor altid i dig, men måske du har tabt det.

 

Sænke stressniveauet – Du har været for stærk for længe. Find ro og forbliv stærk.

 

Leve livet fuldt ud – Slip håndbremsen, så kører bilen bedre.

 

Grine af alt det, der er i vejen – Hvor lave standarder byder du dig selv.

 

Work – Life balance – Det er problemet, der er problemet, ikke dig.

 

Finde autencitet – Hvorfor føles det jeg gør aldrig ægte nok.

 

Indse – Lær at acceptere det umulige.

 

Organisere dit projekt – Har du et konkret projekt, der skal ud af starthullerne.

 

Businesscoaching

Jeg sætter fokus på det gode samarbejde i virksomheden. Vi har alle et ansvar, det skal være godt at gå på arbejde - hver dag. Teamcoaching er et glimrende værktøj til at opnå dette.

 

 

Ring ganske uforpligtende og hør mere om hvordan jeg kan hjælpe dig.

Klientudtalelser

Oliver (Gymnasielærer) - "Thomas er et af de varmeste mennesker, jeg har mødt. Det mærkes i hans blik, når han lytter, når han taler, og når bare man er tæt på ham. Han er oprigtigt til stede i rummet og går omsorgsfuldt ind til mennesket. Efter blot én samtale med Thomas følte jeg, at han allerede kendte mig virkelig godt. Jeg lærte også hurtigt ham at kende, fordi han passende og præcist formår at sætte den andens fortælling i perspektiv og drage paralleller til sine egne oplevelser. Han er fagligt fleksibel og sprogligt en begavelse – han fanger tit den helt rigtige glose til det, der er vanskeligt at forklare. Jeg googlede Thomas frem og valgte ham, fordi jeg anede en særlig varme og en ægte venlighed i hans blik. Jeg valgte helt rigtigt."  Læs mere  Læs mindre

Pernille - "Jeg har haft meget stort udbytte af mine samtaler med Thomas Schindel. Jeg har længe kæmpet med depression og stress, og min personlige rygsæk. Jeg kan virkelig sige at tingene bliver sat i system og efter et par uger blev det hele meget mere klart for mig, hvordan jeg egentligt tænker, føler og agerer ud fra hvad der betyder noget for mig. Jeg blev i stand til tage beslutninger, uden altid at skulle analysere alting, eller tænke "hvad nu hvis"... Thomas hører mig og læser mig, han stiller de rigtige spørgsmål, som får mig til at se anderledes på tingene, og samtidig får jeg en del at tænke over.. Jeg lærte i højere grad at bestemme hvordan jeg vælger at have det, når man bruger det rette værktøjer, og ikke lade mig styre af den rygsæk jeg har slæbt rundt på. Jeg har brugt Thomas råd rigtigt meget, og jeg er sikker på, at forløbet vi har haft, fremover vil sætte mit liv i retning af hvad jeg kan begynde gøre for mit liv og ikke hele tiden føle at jeg ofrer mig for alle andre."  Læs mere  Læs mindre

Anders - "Jeg havde en god oplevelse med at gennemgå et forløb hos Thomas. Thomas hjalp mig til at få mere klarhed og få mere perspektiv på livet. Jeg sluttede forløbet med en følelse af at være kommet videre, og at være klar til at tage imod hvad livet måtte præsentere for mig. De bedste anbefalinger herfra.” Anders "  Læs mere  Læs mindre

Lise - "Thomas har stor indlevelse og nænsomhed, og han skaber hurtigt et trygt og ærligt rum, når vi taler sammen. Samtidig formår han at have et professionelt overblik og at formidle relevant viden om sit felt. Udfordringerne deles op i mindre bidder, så der skabes en form for struktur og mening, når ens følelser, tanker og oplevelser bøvler rundt indeni. Jeg kan varmt anbefale ham som et både rart menneske og en kompetent coach.' Lise "  Læs mere  Læs mindre

Kristine - "Den første gang jeg mødte Thomas, baksede jeg med frustrationer og tvivl om min situation til relationer. Thomas måde at spørge på og hans indskydelser provokerer til, at sætte nogle tanker i gang og løsner op for de områder, der kræver klarhed. Thomas er meget nede på jorden, nem at tale med og deler ud af hans egne erfaringer, så jeg føler at han kan sætte sig ind i hvordan jeg har det. I sessionerne bruger vi whiteboard, teorier og diagrammer til at kaste lys over det der skal arbejdes på, hvilket er en stor hjælp til at gøre det hele mere håndgribeligt. Hver gang jeg har talt med Thomas har jeg gået derfra med en rar fornemmelse og med noget som jeg kan bruge fremover. Kristine "  Læs mere  Læs mindre

Kristina  - "Som pårørende har jeg ikke oplevet andet end positiv udvikling hos min mand. Thomas har i den grad formået at udvikle og guide i den rigtige retning. Jeg takker af hele mit hjerte for den hjælp og støtte du har givet ham. Kristina Nielsen "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.