Rikke Rue

Psykoterapeut

Brønshøj, København K, Videosamtale , GoMentor 24/7

3 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Individuel samtale 700 kr. Aftal tid

Individuel samtale med rabat ved lægehenvisning 500 kr. Aftal tid

Individuel samtale med rabat Studerende, Unge, Arbejdsledige, Pensionister 500 kr. Aftal tid

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 299 kr. /uge Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Online Individuel samtale (GoMentor videosession) 700 kr. Aftal tid

Online Individuel samtale med rabat ved lægehenvisning (GoMentor videosession) 500 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

I terapien hjælper jeg dig med at se dine ressourcer og være medfølende over for dig selv. Jeg arbejder Emotions Fokuseret, der har stor langtidseffekt Rikke Rue - Psykoterapeut

Beskrivelse

Når vi har det dårligt, bliver vi tit hårde ved os selv og synes ikke vi kan noget.


Ofte prøver vi at være effektive og fokuserede og lukker af for kroppen, for knuden i maven, det frosne hjerte, halsen der snører sig sammen.


Vi kan lukke af, men det løser ikke noget, følelserne kommer igen - jeg er ikke god nok, jeg er altid trist, bange, vred, svigtet og vi ønsker så inderligt at livet er lettere og gladere.


I terapien hjælper jeg dig med at se dine ressourcer, med at være medfølende og anerkendende over for dig selv.


Eksempler på områder jeg kan hjælpe dig med:

 • Lavt selvværd – sætte grænser og bede om hjælp
 • Familie og relationer
 • Angst, stress og depression Depression
 • Sorg og tab
 • Tilknytningsproblemer


Jeg har ingen lette løsninger, men jeg hjælper dig med at undersøge det svære – hvordan er det svært og hvad gør det ved dit liv.

Vi fordyber os i hvordan du har det og vi undersøger hvad du oplever i din krop og hvad du føler, for det er vejen til at ændre på det.


Når du er i terapi hos mig, er du i et rum med stor empati og varme – du er i fokus og vi tager fat i det du finder vigtigst - hver gang.


Når vi to arbejder sammen undersøger vi det du mærker og finder ud af hvad meningen er og hvad dit behov egentligt er og så sætter vi ind der – når vi tør mærke knuden i maven og tør finde ud af hvorfor den er der og hvad den vil sige dig, så kan vi opløse den og blive klar over hvad vores ønsker og behov er - for livet må gerne være let og fyldt med glæde.


Jeg arbejder Emotions Fokuseret og her har vi altid følelserne og kroppen med, vi nøjes ikke med tanker og mønstre, for det følelserne og kroppen der giver hjernen besked om vores behov og hvordan vi har det. Der er lavet meget forskning på Emotions Fokuseret Terapi, som viser at der er stor langtidseffekt ved at arbejde på denne måde. Jeg glæder mig til at mødes med dig

Klientudtalelser

Kvinde - "Mine varmeste anbefalinger; Der findes psykoterapeuter – og der findes Rikke!! Sikke en fantastisk rejse jeg har været på. Ved Rikkes guidning og hjælp åbnedes flere døre og flere muligheder for mig selv, end jeg havde troet muligt. Jeg fik set egne uhensigtsmæssige mønstre, fik trådt nye veje og hjulpet hen af stier jeg ikke kendte. Her mødte jeg mig selv i flere aldre, den barnligt egoistiske, den overlevende fighter, den bange pleaser og alle de andre. Jeg fik set nye muligheder og overrasker til stadighed mig selv, med nye handlemønstre og større selvindsigt og ro end jeg nogensinde tidligere har haft. Rikkes evne er at hun er aktiv i sin lytning, jeg er ikke kun blevet lyttet til – men også udfordret på mine mønstre. Bla. Har stoleøvelsen givet mig mulighed for at teste virkningen af mine gamle mønstre – og øve mig i nye måder at kommunikere på. Rikke har en evne til at visualisere følelser og tanker, så jeg nærmest så mig selv udefra. Jeg er slet ikke færdig med at gå hos Rikke, jeg skal forcere min mur at modstand mod at gå yderligere ind i gamle mønstre – men jeg er helt tryg ved at Rikke guider mig og holder mig mentalt i hånden undervejs."  Læs mere  Læs mindre

Kvinde i 50'erne - "Rikke kan på sin stille og rolige måde, med nærvær og forståelse, få mig åbnet op, så det, som der skal ryddes op i, bliver gjort, på en god og trygt måde. Hun følger mig hele vejen, og hendes teknikker er gode, det er både med ord og kropssprog som er brugbar i min hverdag, og for mig på rettet vej igen. Jeg kan på det varmeste anbefale Rikke, hvis man har brug for en menneskelig mekaniker, Jeg har en rigtig god følelse og føler mig lettere og lettere når jeg går fra en samtale med Rikke"  Læs mere  Læs mindre

Ung Kvinde - "Kære Rikke Tusind tak for nogle gode snakke. Det har betydet mere end du aner og jeg vil altid være dig dybt taknemmelig. Det har været en stor hjælp, som jeg altid vil kunne bruge fremover. Stort knus og endnu endgang tak."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere