Pia Mangaard Lintrup - Parterapeut, Coach, Parcoach, Familieterapeut/-rådgiver, Mentor, ID Life coach

Pia Mangaard Lintrup

Parterapeut, Coach, Parcoach, Familieterapeut/-rådgiver, Mentor, ID Life coach

Hillerød

Personligt fremmøde

Individuel samtale voksne 1½-2 timer 1.200 kr. Aftal tid

Angst

Depression

Livsmønstre, hvorfor er vi som vi er, hvad betyder det for vores liv og hvordan ændrer vi det, hvis vi vil?

Ensomhed, følelsen af at være alene

”Få dit liv op at stå igen”

Du har en følelse eller tilstand af frustration, irritation, fastlåst, manglende overskud, bekymring, opgivelse, uoverskuelighed

Reagerer på en måde i forhold til omgivelserne, som du fortryder bagefter

Hører til i “flinkeskolen” – tilpasser dig alt for meget og som betyder, at du går alt for meget på kompromis med dig selv

Drømmer om noget, som kun forbliver ved drømmen

Leder efter en passion

Lever i fortiden, er bange for fremtiden og har svært ved at leve i nuet

Humørsvingninger

Bliver usikker på dig selv, hvis du udfordres af andre

Tankerne styrer dig i stedet for du styrer dem

Opfatter relationer som svære – veninder, kæreste, børn, kollegaer

Lavt selvværd

Lyst til at ændre livsstil og/ eller opnå vægttab/trøstespisning

Pres/stress privat/job

Evnen til at sætte grænser og sige fra

Holde taler, foredrag og lignende.

Individuel samtale u/18 forældrebetalt 1.000 kr. Aftal tid

Angst

Depression

Selvskade

Problemer i relationen med forældre eller søskende

Problemer i forhold til venner og sociale relationer

Problemer med at vide hvad man vil i livet, sætte sig mål og nå dem

Skoleproblemer/lærere/mobning

Eksamensangst

Planlægning af studieforløb

Eller lidt mere uforklarlig og uden egentlig at kunne sætte ord på, opleves teenageren, som værende indesluttet, afvisende, mut eller mere opfarende, reagerende, konfronterende eller måske meget sårbar, nærtagende.

Individuel samtale SU studerende + unge u/18 550 kr. Aftal tid

Angst

Depression

Selvskade

Problemer i relationen med forældre eller søskende

Problemer i forhold til venner og sociale relationer

Problemer med at vide hvad man vil i livet, sætte sig mål og nå dem

Skoleproblemer/lærere/mobning

Eksamensangst

Planlægning af studieforløb

Eller lidt mere uforklarlig og uden egentlig at kunne sætte ord på, opleves teenageren, som værende indesluttet, afvisende, mut eller mere opfarende, reagerende, konfronterende eller måske meget sårbar, nærtagende.

Famileterapi 1½-2 timer 1.450 kr. Aftal tid

Af og til er det nødvendigt at inddrage forældrene i terapi- og coaching arbejdet, da teenageren alene ikke altid har den livserfaring og styrke til at klare processen. Men også fordi, det ofte kan være nødvendigt, at forældrene gør noget anderledes og ændrer på nogle vaner og rutiner, for samspillet mellem teenagere og forældre, kan fungere og opleves som gensidigt værdigt og respektfuldt.


Forældrene er trods alt, for det meste børnenes/teenagernes nærmeste omsorgspersoner. De har derfor en stor påvirkning på børnene/teenagerne og måden, hvorpå de formes og allerede fra de er ganske små. Der kan ske store som små uhensigtsmæssige påvirkninger/formninger og som egentlig var ment i god mening fra forældrenes side, men som så viser sig at have gjort det modsatte. Derfor er det vigtigt, at der bliver rettet op på dette i et samarbejde mellem forældre og teenager. Jo tidligere der bliver rettet op, jo større chance er der for at disse uhensigtsmæssige påvirkninger/formninger ikke får konsekvenser for teenageren videre i livet.


Kvaliteten af barndommen og ungdommen afgørende for barnets trivsel i voksenlivet. Herunder deres grad af selvværd, evnen til at klare sig i livet, evne til at være social, evne til at fungere i et parforhold, studier, job samt for den fortsatte barn/forældre-relation og andre relationer.


Familieterapi er også for voksne børn og deres forældre, samt mellem søskende.


Elsk dit barn for det han/hun er med hud og hår og allermest, når det mindst, fortjener det. Det er ubetinget kærlighed og det har alle brug for i deres opvækst. Dette betyder selvfølgelig ikke, at der ikke skal sættes grænser. At sætte grænser er også kærlighed.

Parterapi 1½-2 timer 1.450 kr. Aftal tid

Parterapi

 • De fleste vælger parterapi,
 • når konflikter, kriser og skænderier er en realitet i parforholdet.
 • når du eller I oplever, at kærligheden og opmærksomheden fra din partner ikke er lige så intens som før. Måske føler du dig afvist af din partner.
 • Jeres forhold er måske blevet til en institution, hvor det mere er rammen om pligter, børn, arbejde og hverdag end boblende spontanitet og samvær. Manglende nærvær, intimitet og sexliv.
 • Manglende evne til god og konstruktiv kommunikation; at kunne tale åbent og frit, lytte og forstå hinanden rigtigt misforståelser, skænderier og sårede følelser.
 • Manglende empati (evnen til at sætte sig i den andens sted og virkelig forstå den anden)
 • Der har været utroskab i deres forhold, for følelser som svigt, mistillid, frygt, smerte, vrede, afvisning, ked af det hed og angst være med til at påvirke og nedbryde den fine og dyrebare kontakt mellem jer og dermed jeres forhold og det skal der så arbejdes med, hvis de vælger at blive sammen.
 • I måske lige er blevet forældre eller er teenageforældre/børnene er fløjet fra reden, og der er opstået et tomrum i forhold til det bare at være jer to.
 • Men det kan også være, at I bare ønsker mere indsigt og redskaber til at skabe et endnu bedre parforhold, end I allerede har i forvejen.


Foruden ovennævnte, kan udfordringer også udløses af fx; Jalousi, surhed, lukkethed, længsler og savn, krav og forventninger, at tale bedre sammen, ensomhed på trods af at være i et forhold, hævn, erotik, nærvær og intimitet, brudte løfter, sløvhed, fjern, rastløshed, uenighed, opdragelse af børn, skilsmisse, kan ikke være sig selv, løgne og hemmeligheder, lysten der er forsvundet, ikke at blive set og værdsat, misundelse, manglende støtte eller interesse, forskellig lyst, graviditet, ingen polaritet, hemmeligheder, hvad er kærlighed for dig/jer …

Mentoring og ID mentoring 0 kr. Aftal tid

Har du et mål du gerne vil nå eller nogle udfordringer, som du i begge tilfælde, behøver støttende samtaler til for at opnå, kunne være i og eller rykke dig?

Er du teenager og måske venter på en tid i den offentlige ungerådgivning eller en kontaktperson?

Eller blot et fortroligt menneske at snakke med engang i mellem?

Så kunne en mentorløsning måske være noget for dig.


Ofte er det korte samtaler a ca ½ times varighed, men som selvfølgelig godt kan vare længere tid alt efter behov.

Samtalerne kan foregå i min praksis, men fx også på en gåtur.

Tid og priser aftales individuelt og efter behov. Kontakt mig for pris.

Individuel samtale forløb voksne (spar 1600 kr) 3.200 kr. Aftal tid

Individuel samtale u/18 forældrebetalt forløb (spar 1600 kr) 3.400 kr. Aftal tid

Individuel samtale SU studerende + unge u/18 (spar 400 kr) 1.800 kr. Aftal tid

Par- eller familieterapi forløb (spar 1300 kr) 4.500 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Jeg har praksis indenfor kognitiv terapi, psykoterapi & coaching i Hillerød / Par- og familieterapi, Individuel terapi og coaching for voksne og teenagere Pia Mangaard Lintrup - Parterapeut, Coach, Parcoach, Familieterapeut/-rådgiver, Mentor, ID Life coach

Beskrivelse

Velkommen til min profil.

Jeg hedder som sagt Pia og har min praksis indenfor kognitiv terapi, psykoterapi & coaching i Hillerød hvor jeg arbejder med:

Parterapi og familieterapi
Individuel terapi og coaching for voksne
Individuel terapi og coaching teenagere fra 14 år
Mentoring - mentoring for ID lifecoach stud.

PARTERAPI

Opskriften på det perfekte parforhold er, at man som par, grundlæggende har fælles værdier og i en grad forskellige personlighedstræk. Fællesværdier betyder, at man vil det samme i parforholdet ret værdimæssigt og det giver en fælleskurs fx om fremtiden, børneopdragelse, hvordan følelser af fx troskab, åbenhed og ærlighed (og flere)ret faktisk kan opfyldes og udleves i forholdet samt for mål og retning i forholdet. Forskellige personlighedstræk er grundlæggende for en god tiltrækning, som er vigtigt for det seksuelle samliv, for generel interesse af partneren og bevarelse af denne. Samtidig kan disse forskelligheder være årsag til konflikter, som mange frygter og nogle gange med god grund. Her er det afgørende så, hvor god man er til at håndtere og klare disse konflikter og få dem lukket. Parforhold helt uden konflikter er urealistiske,  men i de forhold , hvor parret påstår der ikke er konflikter, er det så fordi den ene part så fx tilpasser sig eller parret er blevet for ”gode venner” og måske fået lavet for meget om på hinanden, så de er blevet for ens. Konsekvensen af dette kan være at gnisten forsvundet – disse forhold oplevelse ofte som trivielle og kedelige. Så beviset for et godt parforhold er ikke om der er konflikter, men om man er god til at løse dem. Groft sagt kan man kan ikke skabe en god tiltrækning –  i nye forhold gælder det, at enten er den der eller ikke. I eksisterende forhold vil der kunne arbejdes med den, baseret og drevet af, den har været der. Til gengæld kan man lære at håndtere og klare konflikter. God og konstruktiv kommunikation, evne til empati samt indsigt i og forståelse for hver vores livsmønstre (disse vil altid blande sig i parforholdet), er vigtige faktorer ifht at løse parforholdets konflikter og skænderier.

Alt for mange parforhold opgiver for hurtigt at gøre noget ved problemerne og bliver skilt. Faktisk ville rigtig mange af dem kunne reddes, hvis terapien starter i god tid - dvs. før følelserne og den dybere kærlighed til hinanden, er væk.

I prislisten under de små grønne i ikoner kan du se eksempler på konkrete udfordringer jeg møder i min praksis

FAMILIETERAPI

Her arbejder forældre og teenager på, at få et godt forhold eller et endnu bedre forhold. Det handler ofte om, de konflikter, der kommer i forbindelse med at børn bliver teenagere. Det er en svær og sårbar tid for begge parter, men vigtig den lykkes, da den kommer til at præge relationen fremadrettet og påvirke teenagerens udvikling bl a selvværd,værdisæt, konflikthåndtering, evne til forståelse og empati og sunde relationer.

Det kan også handle om konflikter på tværs af familien og i alle aldre, søskendejalousi, "ting der ikke er blevet talt om", der nu ligger og blokerer for relationen og skaber afstand mellem parterne.

I prislisten under de små grønne i ikoner kan du se eksempler på konkrete udfordringer jeg møder i min praksis 

TERAPI & COACHING FOR VOKSNE

Måske er dit arbejde, personlige forhold, drømme, ambitioner m.m. ikke blevet helt som forventet. Måske har du et konkret problem, men det kan også være irritation, frustration, pres, manglende overblik, overskud og tro på sig selv, problemer i forholdet til andre,kan ikke finde en mening med livet, gå rundt med en negativ følelse uden at vide hvorfor, få styr på sit liv og på flere plan, kriser, m.m.

Uanset hvordan ens problemer ser ud og føles, så er det vigtigste, at man ønsker forandring i sit personlige liv. Og gør man det, er ingen grund for stor eller for lille til at blive taget alvorligt.

I prislisten under de små grønne i ikoner kan du se eksempler på konkrete udfordringer jeg møder i min praksis

TERAPI & COACHING FOR TEENAGERER FRA 14 ÅR

At være barn og vokse op, og senere være teenager og ung, er en særlig periode af et menneskes liv. Det er sjovt, spændende, men også sårbart, fordi man er under konstant udvikling. Der kan opstå mange udfordringer, som kan ende i uforløste problematikker.

Teenagere hjælpes med at få en større afklaring og forståelse omkring sig selv, hvordan de løser deres udfordringer på et følelsesmæssigt og mentalt plan, samt hvad de virkelig vil i livet og brænder for, herunder hjælp til at sætte sig mål og føre dem ud i livet. Disse ungdomsproblemer kan også handle om kæresteproblemer, eksamensangst, venner, det sociale og lærere m.m. Under et coachingforløb tages der særlige hensyn til, at det er en teenager. Bl.a. alder, modenhed, evne til refleksion og temaets alvor.

Unge under 18 år skal have deres forældres samtykke.

I prislisten under de små grønne i ikoner kan du se eksempler på konkrete udfordringer jeg møder i min praksis


MENTOR

Har du et mål, du gerne vil opnå eller nogle udfordringer, som du arbejder med at ændre?

Måske du så har brug for jævnlige og støttende samtaler?

Brug for en, som som kan hjælpe dig med at fastholde en ny adfærd, nye værktøjer, du er ved at indøve ifbm en udviklingsproces eller terapi/coachingforløb.

Måske du har haft et tilbagefald og har brug for en der holder dig på sporet i dit arbejde med dig selv?

Er du teenager og måske venter på en tid i ungerådgivningen eller en kontaktperson?

Eller blot har brug for at snakke med et fortroligt menneske engang i mellem?

Så kunne mentorløsning måske være noget for dig. Ofte er det korte samtaler a ca ½ times varighed, men som selvfølgelig godt kan være længere tid, alt efter dit behov. Samtalerne kan foregå i min praksis, på gåture eller elektronisk.

Kontakt mig for tid og priser, da dette aftales individuelt og efter behov.

MENTOR ID STUDERENDE  

Er for dig, som læser til Id Lifecoach. Her coacher jeg dig i dine udfordringer og i mål du gerne vil opnå. Altså præcis, som hvis du selv havde henvendt dig til en coach. Jeg bruger selvfølgelig metoder og modeller fra studiet, så du selv kan få forståelse og erfaring med, hvordan de virker i praksis. Nogle gange bytter vi roller, så du er min coach. Bagefter giver jeg dig feedback.

Certificeringsforberedelse går ud på at gøre dig klar til certificering, både psykisk, mentalt, rationelt og fagligt.

Kontakt mig for tid og priser, da dette aftales individuelt og efter behov. 


OM SAMTALERNE

Med udgangspunkt i det udfordring/problem du/I kommer med, finder vi ud af: - hvad der er på færde og hvorfor du/I har det.

Ud fra de afklarede udfordringer, finder vi ud af, hvad du/I ønsker i stedet for - hvad der ville være mere hensigtsmæssigt for dig /jer - hvad der vil gavne dit/jeres liv - dette bliver så dit/jeres mål 

Terapiarbejdet er så "vejen til målet" altså at komme fra udgangspunkt til målet. I denne proces stilles små delmål op.

HVEM ER JEG

Den, jeg er i dag er, er et resultat af et bevidst arbejde med mig selv og mine mål privat og professionelt. Både den personlige udvikling i forhold til alt hvad livet indebærer af mig som person, mit parforhold, som mor og mit arbejde, som har skabt modenhed og erfaring, samt mine uddannelser og  en række kurser.

Har deltaget i udvikling af parforholdsprogrammer bl a "Gift ved første blik" og lavet interviews om parforhold til Q, Alt for damerne og Woman.

Praktisk

Alle oplyste priser er inkl. moms.

Afbud skal ske dagen før aftalte tid senest kl. 14.00 på telefon eller sms ellers betales for fuld session, dette gælder selvfølgelig ikke ved akut opstået sygdom

De anførte åbningstider er vejledende kan der aftales tider udover disse - både akutte- som aftentider.


Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.