Maria Nymark Jensen - ID psykoterapeut

Maria Nymark Jensen

ID psykoterapeut

Fredensborg, Helsingør , Videosamtale

Personligt fremmøde

Psykoterapi 650 kr. Aftal tid

Få øje på dig selv og dit potentiale. Det enestående menneske du er. Bliv bevidst om hvilke overbevisninger, som hæmmer dig i dagligdagen. Sammen kaster vi lys på dit hjertes længsel, alt det du allerede er. På din evne til at træffe valg fra netop dette sted.

AYA House, Danstrup (mellem Fredensborg og Helsingør). Jeg tilbyder også walk & talk som et supplement til terapien, ligesom jeg tilbyder online sessioner.

Walk & Talk 550 kr. Aftal tid

Walk & Talk kan anbefales som et supplement til terapien. At bevæge sig fysisk kan betyde at noget inde i dig flytter plads og du kommer ud af følelsen af at være stivnet og fastlåst. 

Walk & Talk kan foregå i området omkring AYA House i Danstrup (mellem Fredensborg og Helsingør) eller i Helsingør, hvor vi sammen aftaler hvor vi mødes, ud fra dine ønsker og behov. 

Videosamtaler

Online terapisession (GoMentor videosession) 550 kr. Aftal tid

Hvis enten afstanden eller særlige forhold taler for det, kan jeg tilbyde online sessioner. Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Få øje på dig selv og dit potentiale. Det enestående menneske du er. Vi kaster lys på dit hjertes længsel og din evne til at træffe valg fra netop dette sted. Maria Nymark Jensen - ID psykoterapeut

Beskrivelse

Rummet er DIT - DIT lys skal skinne

Føler du dig låst eller trist i dit liv? Måske det er svært at sætte ord på hvorfor - og hvor i dig den følelse opstår. Sammen skaber vi et sprog for de grundstemninger du oplever og går på opdagelse i dem. Du ER ikke dine overbevisninger og historier. Få øje på at du måske har skruet ned for dig selv, som det unikke menneske du er og har svært ved at få øje på dine potentialer. Relationen til dig selv er grundstenen til at skabe sunde og kærlige relationer i dit liv.


Relationer, arbejde, roller, mønstre og tanker. Vi er det hele og har derfor også muligheden for at påvirke det. Få øje på DIT LYS - og på, at du har et valg. Ved at give dig selv en stund i fuldt nærvær med et andet menneske, vil du opleve at blive set og hørt som den du er - at der er én at følges med i dette øjeblik. Et livsvidne.


I takt med at din bevidsthed vokser og du tillader dig selv at have en betydning for dig selv, for andre og i verden, vil du opleve at blive mere livfuld, empatisk, kraftfuld, i balance ..... fortsæt selv. Du ER allerede det hele, men har måske brug for øjne som kan se det? Jeg vil gerne gå på opdagelse, skabe større bevidsthed, finde det og skrue op for det sammen med dig. Så du kan få en hverdag, hvor du fra din intuition og dit hjerte, har fokus på egenomsorg og sunde, kærlige relationer og valg.


DU bestemmer, hvad vi skal kigge på. Rummet og tiden er DIN - og vi går sammen på tryg opdagelse i din verden. Der skal være én at følges med, når vores livskriser opstår. 


Oplever du

* at du har tankemylder
* at du sætter andres behov før dine egne
* at du sjældent handler på dine drømme
* at du bebrejder dig selv
* at dine relationer ikke er autentiske eller dybe nok
* at du ofte ønsker dig et andet sted hen, end lige der hvor du er
* at dine valg ikke stemmer overens med dit hjerte
* at du ofte føler dig angst, deprimeret, stresset eller udmattet
* at du føler dig ensom, selv om du er i selskab med andre mennesker
* at livet føles meningsløst 


Det kan føles sårbart at bevidstgøre udfordringer, som vi vil gøre i terapien. Men det at starte i terapi kan blive en vigtig beslutning for dig, på vej mod at skabe en ny måde at være i verden på.  

Du kan også få redskaber til at starte en daglig, selvkærlig, meditativ praksis, hvis du ønsker det. Vi kan starte med sammen at udforske meditative metoder og muligheder, så du kan tage det med ud i dit hverdagsliv.

Vi skal nå så meget, at vi ikke

NÅR at mærke efter
NÅR at handle på vores drømme
NÅR os selv og hinanden
NÅR at gribe nuet
NÅR at få øje på vores potentiale
NÅR at være i stilhed og ro


Om mig

* Jeg er certificeret og eksamineret psykoterapeut i november 2021 fra ID Academy
* Jeg har haft klienter siden august 2019
* Jeg er 46 år, gift og mor til 2 børn på 14 og 17 år
* Til daglig arbejder jeg med HR, herunder arbejdsmiljø og events
* Jeg har altid interesseret mig for mennesker, for de sorger og forhindringer, men også glæder og  muligheder, vi hver især møder og konfronteres med gennem et liv
* Jeg har personlig erfaring med at arbejde dybt med de store og små kriser, jeg har oplevet i eget liv
* Jeg har tavshedspligt og modtager løbende klinisk supervision


Praktisk

TID: 75 min. - kalenderen er vejledende. Jeg har primært tider på tirsdage, men walk & talk eller online sessioner kan foregå på øvrige dage. Kontakt mig herfor.
STED: AYA House, Danstrup (mellem Fredensborg og Helsingør). Jeg tilbyder også walk & talk som et supplement til terapien, ligesom jeg tilbyder online sessioner.

PRIS: 650 kr. pr. session ved fysisk session, 550 kr. pr. session ved online eller som walk and talk. Der tilbydes særlige rabatter til studerende. Tag kontakt til mig herfor.

SELVKÆRLIG RABAT: Køb 5 fysiske sessioner for 2.900 kr., 5 online sessioner eller walk & talk for 2.400 kr. På den måde committer du dig til processen og holder den aftale, du har lavet med dig selv. 

GRATIS FORSAMTALE: Jeg tilbyder en gratis forsamtale via telefon eller video á 20 min. varighed.
INDLEDENDE SAMTALE: Jeg tilbyder din 1. session á 45 min. varighed til 400 kr. Her afstemmer vi kemien, du får stillet din evt. nysgerrighed omkring terapi og vi lægger en plan for dit videre forløb.

Tag det første selvkærlige skridt hen imod at komme tættere på dig selv, din sjæls kald og dit hjertes længsel. 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.