Personligt fremmøde

Indre Balance Forløb - 4 ugers forløb 3.999 kr. Aftal tid

INDRE BALANCE FORLØB

Fire uger, der vil ændre dit indre liv!


FRA INDRE URO OG TANKEMYLDER TIL BALANCE I KROP OG SIND

Indre Balance Forløbet – fire uger, der er dedikeret til dig og din indre ro. Tænk lige over, hvad det vil betyde for dig, at du i fremtiden selv kan håndtere dit tankemylder, at du kan genvinde kontrollen over sindet, når du mærker uroen, at du ikke længere skal lade en negativ tanke formere sig, at du kan sove bedre om natten, at du kan mærke dig selv og at du er nærværende i nuet. Hvad vil det betyde for dig at have de rette værktøjer, viden og øvelser, som du kan bruge hver eneste gang, du føler den indre uro? Vil det give dig mere overskud, tryghed, ro, nærvær i nuet, balance eller energi?

Det er netop dét formålet med det her forløb er: at du får de rette værktøjer, redskaber og viden, så du ved hvordan du skal håndtere din indre uro, så den ikke er en del af dit indre liv. Åndedrætsbesvær, tankemylder, nærvær i nuet, hjertebanken, indre uro, negative tanker, udbrændthed og uro i sindet. Det er bare noget af det, som du vil få værktøjer og redskaber til at tage hånd om, når du er færdig med Indre Balance Forløbet.


GLÆD DIG BL.A. TIL:

 • At kunne håndtere tankemylder, negative tanker, indre uro, ubalance, ubehagelig hjertebanken og at være nærværende i nuet
 • Mere end 15 øvelser og konkrete, brugbare værktøjer, som du nemt kan anvende i din dagligdag
 • Et nøje udvalgt tema hver uge, som er skræddersyet til at skabe ro og nærvær i dit indre liv
 • En selvkærlig velkomstpakke, der indbyder til indre ro, balance og nærvær
 • Din egen Indre Balance Manual, som du kan bruge igen og igen
 • Fri sparring med coach Lotte gennem hele forløbet
 • 4 x 1-1 sessioner med coach Lotte (værdi: 2300,-)
 • 3 dages blid bevægelsesguide
 • 6 x meditationer


HVER 3. KVINDE I ALDEREN 25 – 44 ÅR OPLEVER INDRE URO

Du kender det sikkert – følelsen af indre ubalance. Det kan opleves som hjertebanken, tankemylder, ikke at være tilstede i nuet, udmattethed, søvnproblemer, mangel på overskud, handlekraft og livskvalitet samt åndedrætsbesvær, trykken for brystet, fysisk og psykisk træthed eller følelsen af uro, som om du skal nå noget, som du ikke helt ved hvad er. Nogen beskriver det som kaos i det indre liv, mens andre hellere vil kalde det en urolig fornemmelse i kroppen og sindet. Hver 3. kvinde i alderen 25-44 år oplever en eller flere af de her tilstande mere end to gange om ugen. Det kan være opslidende og udmattende, og mange oplever oven i købet, at det påvirker dem fysisk ved hovedpine, koncentrationsbesvær og hukommelsesbesvær, hvis de har været i ubalance i en længere periode.


Jeg har selv oplevet præcis det samme, som du gør lige nu, så jeg ved, hvor hårdt et sted det er at være, når der er uro i ens indre. Derfor har jeg skabt det her forløb – for at hjælpe dig og give dig de rette værktøjer, så du fremafrettet kan hjælpe dig selv. Jeg har samlet alt den viden og de værktøjer, som har hjulet mig, så du, ligesom jeg, får midlerne til at slippe indre uro, tankemylder, følelsen af stress og ubehag og i stedet nyde livet i balance med de helt rette værktøjer, øvelser og viden – en Indre Balance Manual, som du kan bruge igen og igen, så du altid har mulighed for at tage hånd om dig selv.


HVORDAN FOREGÅR FORLØBET?

Forløbet strækker sig over fire uger og er skræddersyet med et nyt tema hver uge, der indeholder konkrete værktøjer, redskaber, øvelser, viden og meget mere, som er udarbejdet for at du kan vende din indre uro til balance og ro – både under forløbet og efter forløbet. Alle øvelserne, redskaberne og værktøjerne finder du i din Indre Balance Manual, et hæfte, som du skal bruge under forløbet og som fremadrettet hjælper dig med at bevare din indre i ro og balance. Endvidere modtager du de lydfiler, der passer til ugens tema, via email.


Du bliver med andre ord ekspert i din egen indre balance og ro, og du lærer dig selv at kende på ny. I løbet af hver uge har vi en 1-1 samtale, hvor vi taler om ugens forløb, øvelserne, hvordan du har det, om du har brug for hjælp til noget i forløbet og hvad du ellers har behov for at tale om. Samtalerne kan foregå på mit kontor i København, online eller via telefon alt efter hvad der passer dig bedst. Du kan også altid fange mig på sms under forløbet, hvor jeg står klar, når du har spørgsmål, brug for at gennemgå noget, når du har en udfordring eller lignende.


UGE 1: SELVFORKÆLENDE VELKOMSTPAKKE, OVERBLIK, REFLEKTION OG GRÆNSER


I uge 1 modtager du din Indre Balance Velkomstpakke, som består af din Indre Balance Manual og nogle skønne, selvforkælende remedier, der vil støtte dig i dit Indre Balance Forløb. Temaet i uge 1 er dedikeret til finde frem til og tage nænsomt hånd om de livsområder, der skaber indre ubalance hos dig. I din Indre Balance Manual vil du i den første uge få konkrete værktøjer, øvelser og reflekterende spørgsmål, der ikke kun hjælper dig med at finde frem til det, der skaber uro i din tilværelse, men som vigtigst af alt lærer dig at handle på netop de områder på en tryg og naturlig måde, som du kan gøre i dit helt egen tempo.


Bl.a. vil du her lære hvordan du kan sætte grænser, du vil få en visualiseringsøvelse, meditation og et værktøj, der er skræddersyet til at skabe et overblik for dig. I slutningen af ugen har vi en 1-1 samtale, der både kan foregår på mit kontor i København, via telefon eller online, hvor vi taler om ugen, dine øvelser, værktøjerne og de tanker, som du har gjort dig indtil nu. Gennem hele forløbet kan du desuden skrive til mig via sms, når du har brug for mig, og jeg svarer altid inden for 12 timer – oftest meget hurtigere.


UGE 2: INDRE RO I HVERDAGEN OG HÅNDTERING AF TANKEMYLDER


Uge 2 er dedikeret til at finde ro i hverdagens urolige indre øjeblikke, tage kontrol over et hvileløst sind og at få styr på tankemylder. I din Indre Balance Manual finder du viden om, hvad tanker egentlig er og hvordan du bedst håndterer dem. Måske oplever du tankemylder, hvor tankerne nærmest tager over i dit sind? eller også kender du til det med, at en tanke pludselig kan udvikle sig til utallige negative tanker? I denne uge får du øvelser og værktøjer, der netop hjælper dig med at håndtere tankerne, slippe tankemylderet og stoppe den negative tanke, før den formerer sig.


I denne uge kan du også glæde dig til at blive mere bevidst om dit åndedrag og lære nogle øvelser, som hjælper dig, når du mærker den pludselige følelse af uro, der for mange viser sig som hjertebanken og åndedrætsbesvær. Ugen er dedikeret til hvordan du beroliger dit sind med simple værktøjer, som du nemt kan implementere i dagligdagen. Uge 2 afsluttes med en 1-1 samtale, hvor vi taler om det, der rør sig hos dig efter denne uges øvelser, værktøjer og nye viden.


UGE 3: BLID BEVÆGELSE OG NÆRVÆR I NUET- KOM FRA HOVEDET NED I KROPPEN


Uge 3 er en skøn uge, hvor vi skal have fokus på at komme ned i kroppen og skabe en bedre kontakt til os selv gennem blid og rolig bevægelse, nærvær i nuet og bedre søvn. I din Indre Balance Manual finder du effektive øvelser, tips og tricks til hvordan du kan få en bedre søvn, ligesom at her er spændende øvelser, der vil få dig til at opleve en dejlig gåtur på en helt ny måde.


Endvidere får du en 3-dages blid bevægelsesguide, hvor du bliver guidet gennem rolige øvelser, der skaber en øjeblikkelig kontakt til kroppen og får dig helt ned i gear. Den blide bevægelsesguide skal ikke ses som en træning eller en krævende fysisk aktivitet, men derimod som et roligt pusterum, hvor du kan gå fra hovedet ned i kroppen. Uge 3 afsluttes med en 1-1 samtale, hvor vi gennemgår ugens forløb og de tanker, du sidder med nu.


UGE 4: NYE RUTINER SIKRER DIG EN FREMTID MED INDRE BALANCE


I uge 4 står du styrket med viden, værktøjer, øvelser og redskaber, som du kan bruge resten af livet, når uroen melder sig i sindet. Denne uge er derfor dedikeret til, at du skal skabe nye rutiner, som støtter dig i din nye erfaring og sikrer dig indre i balance fremadrettet.


Vi ser på hvad du har brug for at give slip på, hvad du har brug for at få mere af og hvordan du tilrettelægger din hverdag og skaber nogle gode rutiner, som gavner dig og din indre ro og balance fremover. I denne uge vil du finde en guide til hvordan du skaber dine nye rutiner, du vil finde reflektionsøvelser, meditationer, inspiration til gode rutiner og meget mere i din Indre Balance Manual, så du kan afslutte Indre Balance Forløbet med en konkret plan, et overblik og en dyb forståelse for, hvad du præcis har brug for, for at vedholde roen og balancen i dit indre.


Forløbet afsluttes med en 1-1 samtale, hvor vi sammen gennemgår dine nye rutiner og hvordan du bedst kan inddrage din nye viden, værktøjer, øvelser og redskaber i din dagligdag. På den måde vil du fremover stå stærkt som eksperten i din egen indre ro, så du ikke igen vil opleve en magtesløs følelse, hvis uroen opstår på et tidspunkt. De her værktøjer, redskaber, øvelser og viden kan du nemlig bruge resten af livet.


SÆRPRIS: SPAR 3000 ,-

MULIGHED FOR RATEBETALING


Det fire uger Indre Balance Forløb inklusiv alt materiale, værktøjer, øvelser, redskaber, lydfiler, 4 x 1-1 samtaler og startpakke udbydes lige nu til :


Særprisen 3999,-

Normalprisen er 6999,-

Du sparer 3000,-.


Der er endvidere mulighed for ratebetaling, hvor du deler betalingen op i to og dermed betaler 1999,50 over to måneder.


Ved tilmelding accepterer du, at der ikke er fortrydelsesret, men at pengene naturligvis refunderes 100%, hvis Indre Balance Forløbet bliver aflyst. Vil du vende indre uro til balance og velvære, så tilmed dig allerede i dag.

Coaching 849 kr. Aftal tid

Coaching med dig i fokus - altid fortroligt og helt fordomsfrit.


I mine sessioner hjælper jeg dig med at få øje på det usete: hvad er det, der holder dig tilbage, hvad skyldes dine udfordringer, hvilke handlemønstre vender du tilbage til, hvordan er dine tanker om dig selv og din situation, hvilke begrænsende overbevisninger har du og hvilke historier fortæller du dig selv om dig selv.


Vigtigst af alt, så hjælper jeg dig med at finde ind til løsningen, dine inderste behov, dine styrker, kvaliteter og egenskaber, så du kan skabe den forandring, som du længes efter. Det gør jeg ved hjælp af samtaleteknikker, konkrete øvelser og værktøjer, som jeg er uddannet i og som jeg har stor erfaring med at bruge.


Jeg anvender ofte coachingteknikker, visualiseringsøvelser, positiv psykologi, mindfulness og vigtigst af alt, så gennemgår jeg stort set altid øvelserne, redskaberne og værktøjerne sammen med dig på min tavle, så du altid går fra vores session med noget, som du selv kan bruge uden for vores møder – både nu og i fremtiden.


Coaching er nemlig hjælp til selvhjælp, og min store mission er, at du bliver eksperten i at hjælpe dig selv.

Coaching 575 kr. Aftal tid

Coaching med dig i fokus - altid fortroligt og helt fordomsfrit.


I mine sessioner hjælper jeg dig med at få øje på det usete: hvad er det, der holder dig tilbage, hvad skyldes dine udfordringer, hvilke handlemønstre vender du tilbage til, hvordan er dine tanker om dig selv og din situation, hvilke begrænsende overbevisninger har du og hvilke historier fortæller du dig selv om dig selv.


Vigtigst af alt, så hjælper jeg dig med at finde ind til løsningen, dine inderste behov, dine styrker, kvaliteter og egenskaber, så du kan skabe den forandring, som du længes efter. Det gør jeg ved hjælp af samtaleteknikker, konkrete øvelser og værktøjer, som jeg er uddannet i og som jeg har stor erfaring med at bruge.


Jeg anvender ofte coachingteknikker, visualiseringsøvelser, positiv psykologi, mindfulness og vigtigst af alt, så gennemgår jeg stort set altid øvelserne, redskaberne og værktøjerne sammen med dig på min tavle, så du altid går fra vores session med noget, som du selv kan bruge uden for vores møder – både nu og i fremtiden. Coaching er nemlig hjælp til selvhjælp, og min store mission er, at du bliver eksperten i at hjælpe dig selv.

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

Videosamtaler

Online coaching (GoMentor videosession) 849 kr. Aftal tid

En online coaching session er en fordel for dig, der har en travl hverdag eller som ikke har mulighed for at komme til København, hvor jeg har kontor. Dette giver dig mulighed for at sidde i dine vante rammer uden at bruge tid på transport, parkering og hvad der ellers hører med. Tænd computeren, læn dig tilbage og deltag i en session i præcis de omgivelser, der passer dig.


Coaching med dig i fokus - altid fortroligt og helt fordomsfrit.


I mine sessioner hjælper jeg dig med at få øje på det usete: hvad er det, der holder dig tilbage, hvad skyldes dine udfordringer, hvilke handlemønstre vender du tilbage til, hvordan er dine tanker om dig selv og din situation, hvilke begrænsende overbevisninger har du og hvilke historier fortæller du dig selv om dig selv. Vigtigst af alt, så hjælper jeg dig med at finde ind til løsningen, dine inderste behov, dine styrker, kvaliteter og egenskaber, så du kan skabe den forandring, som du længes efter.


Det gør jeg ved hjælp af samtaleteknikker, konkrete øvelser og værktøjer, som jeg er uddannet i og som jeg har stor erfaring med at bruge. Jeg anvender ofte coachingteknikker, visualiseringsøvelser, positiv psykologi, mindfulness og vigtigst af alt, så gennemgår jeg stort set altid øvelserne, redskaberne og værktøjerne sammen med dig på min tavle, så du altid går fra vores session med noget, som du selv kan bruge uden for vores møder – både nu og i fremtiden.


Coaching er nemlig hjælp til selvhjælp, og min store mission er, at du bliver eksperten i at hjælpe dig selv.

Online coaching session (GoMentor videosession) 575 kr. Aftal tid

En online coaching session er en fordel for dig, der har en travl hverdag eller som ikke har mulighed for at komme til København, hvor jeg har kontor. Dette giver dig mulighed for at sidde i dine vante rammer uden at bruge tid på transport, parkering og hvad der ellers hører med. Tænd computeren, læn dig tilbage og deltag i en session i præcis de omgivelser, der passer dig.


Coaching med dig i fokus - altid fortroligt og helt fordomsfrit.


I mine sessioner hjælper jeg dig med at få øje på det usete: hvad er det, der holder dig tilbage, hvad skyldes dine udfordringer, hvilke handlemønstre vender du tilbage til, hvordan er dine tanker om dig selv og din situation, hvilke begrænsende overbevisninger har du og hvilke historier fortæller du dig selv om dig selv. Vigtigst af alt, så hjælper jeg dig med at finde ind til løsningen, dine inderste behov, dine styrker, kvaliteter og egenskaber, så du kan skabe den forandring, som du længes efter.


Det gør jeg ved hjælp af samtaleteknikker, konkrete øvelser og værktøjer, som jeg er uddannet i og som jeg har stor erfaring med at bruge. Jeg anvender ofte coachingteknikker, visualiseringsøvelser, positiv psykologi, mindfulness og vigtigst af alt, så gennemgår jeg stort set altid øvelserne, redskaberne og værktøjerne sammen med dig på min tavle, så du altid går fra vores session med noget, som du selv kan bruge uden for vores møder – både nu og i fremtiden.


Coaching er nemlig hjælp til selvhjælp, og min store mission er, at du bliver eksperten i at hjælpe dig selv.

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Coaching med dig i fokus - fordomsfrit og fortroligt. Lotte Vafadar - Coach

Beskrivelse

Coaching med dig i fokus - få redskaber, øvelser og værktøjer, der støtter dig.


Der kan være mange grunde til, at du vælger at tale med en coach. Måske oplever du indre uro, stress, forvirring over hvad du vil i livet, nedtrykthed, udbrændthed eller mangel på overblik over din situation? Du kan også have svært ved at mærke dig selv, føle dig fremmed for dig selv eller stå et sted, hvor du trænger til forandring. Andre vil have brug for at tale med en coach fordi de har et klart mål, men de ved ikke hvordan de skal opnå det. Grundene kan være mange, men en ting har alle disse personer til fælles: de vil gerne skabe en forandring i livet - og det er netop det, som coaching kan hjælpe dig med.


Min mission er, at du slet ikke har brug for mig.


I mine sessioner hjælper jeg dig med at få øje på det usete: hvad er det, der holder dig tilbage, hvad skyldes dine udfordringer, hvilke handlemønstre vender du tilbage til, hvordan er dine tanker om dig selv og din situation, hvilke begrænsende overbevisninger har du og hvilke historier fortæller du dig selv om dig selv.


Vigtigst af alt, så hjælper jeg dig med at finde ind til løsningen, dine inderste behov, dine styrker, kvaliteter og egenskaber, så du kan skabe den forandring, som du længes efter. Det gør jeg ved hjælp af samtaleteknikker, konkrete øvelser og værktøjer, som jeg er uddannet i og som jeg har stor erfaring med at bruge. Jeg anvender ofte coachingteknikker, visualiseringsøvelser, positiv psykologi, mindfulness og vigtigst af alt, så gennemgår jeg stort set altid øvelserne, redskaberne og værktøjerne sammen med dig på min tavle, så du altid går fra vores session med noget, som du selv kan bruge uden for vores møder - både nu og i fremtiden. Coaching er nemlig hjælp til selvhjælp, og min store mission er, at du bliver eksperten i at hjælpe dig selv.

Jeg er coach, fordi jeg ikke kan lade være.


Mit navn er Lotte, jeg er født i 1987 og jeg er uddannet og certificeret Lifecoach, Positiv Psykologi Vejleder og Styrke Konsulent.


Nu kender du de kolde fakta om mig, men det vigtigste for dig at vide, er faktisk, at jeg er hårdtarbejdende, loyal og nysgerrig. Jeg gør mig altid umage og jeg er ikke mindst typen, der aldrig giver op. Det skal du vide, fordi det betyder, at med mig som din coach, så kan du være sikker på, at jeg ikke undviger fra din side, jeg interesserer mig oprigtigt for at nå ind til dig og jeg vil gøre alt for, at du når dine mål.


Netop det at hjælpe folk, det er noget, som jeg kan – og jeg brænder for det. Jeg har arbejdet med menneskers udvikling i mere end 10 år, hvor jeg har haft med alt fra personale- og lederudvikling til personlig udvikling at gøre, hos virksomheder såvel som privatpersoner. Jeg driver min egen coaching praksis i hjertet af København, hvor jeg tilbyder 1-1 sessioner og unikke forløb med livsforandrende temaer for kvinder. Jeg har valgt det her erhverv, fordi jeg simpelthen ikke kan komme i tanker om noget andet, der er mere livsbekræftende end at hjælpe et andet menneske med at få det bedre, udleve sine drømme og finde hjem til sig selv. Det er oprigtigt en ære og jeg er så heldig, at jeg får lov til at kalde det her for mit arbejde.

Klientudtalelser

Christina Lloren - "Tusinde tak for en fantastisk session. Jeg er fyldt op med glæde og inspiration! Glæder mig til næste gang vi ses. Tak for dig"  Læs mere  Læs mindre

Sarah Kerstine Hansen - "Du er dygtig og kompetent i det du laver, men vigtigst af alt, så føles det rart og trygt at snakke med dig. Jeg har altid aktivitets-ur på, og min laveste puls i går er målt lige efter vores samtale sluttede”"  Læs mere  Læs mindre

Pernille Høegh - "Mange tak for god og givende coaching. Det har virkelig givet mig motivation til at handle og tage styringen over mit liv. Glæder mig til at se dig igen."  Læs mere  Læs mindre

Rikke Oberlin Flarup - "Jeg havde en session hos Lotte, og hun hjalp mig med at få struktur på og overblik over en masse tanker om, hvor jeg skal hen med min virksomhed, og hvad jeg egentlig har lyst til at lave. Tak! Stor anbefaling fra mig!"  Læs mere  Læs mindre

Camilla Frederiksen - "Det er altid en lettelse, når jeg har været til en session hos dig. Jeg føler mig først og fremmest set, hørt og respekteret, og så føler jeg mig motiveret og positiv hver eneste gang, jeg har talt med dig. Du hjælper mig, og det skal du have tak for."  Læs mere  Læs mindre

Pernille Hoffmann - "Tusind tak for en god oplevelse. Wow. Det var lige det, jeg havde brug for. Jeg havde brug for at blive prikket til og få det skub, som du gav. Det har åbnet mine øjne på ny. Føler mig lettere nu og jeg føler faktisk, at jeg kan mærke mig selv bedre end jeg har kunnet læge. Det var lige det, der manglede – at se det oppe fra. Nu ved jeg hvad jeg skal gå igang med og jeg føler mig klar og motiveret. Tak, bare tak."  Læs mere  Læs mindre

Kicki Kornerup - "Fantastisk hvor langt vi nåede på bare én session! Du fik virkelig mine øjne op for vinkler, jeg ikke selv har kunnet gennemskue. Jeg er virkelig imponeret over din måde at arbejde på og møde mig på. Jeg glæder mig allerede SÅ meget til næste gang."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.