Gerit Stöcklmair - ID psykoterapeut, Psykoterapeut MPF, Psykoterapeut

Gerit Stöcklmair

ID psykoterapeut, Psykoterapeut MPF, Psykoterapeut

Lyngby, Birkerød, Videosamtale

2 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Personlig terapi 650 kr. Aftal tid

Parterapi 750 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

53 58 13 83

Videosamtaler

Spirituel vejledning (GoMentor videosession) 400 kr. Aftal tid

Spirituel vejledning er dana baseret.

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

53 58 13 83

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Integral Psykoterapeut med fordybelse i chok/traume I marts og april tilbyder jeg videosamtaler til halv pris Gerit Stöcklmair - ID psykoterapeut, Psykoterapeut MPF, Psykoterapeut

Beskrivelse

Chok/traume og symptomer

Når man er ramt af chok/traume, så er det ikke altid, at man er bevidst om, at det er årsagen til, at livet føles som overlevelse og ofte som en konstant kamp. 


Man kan opleve en del symptomer, som til dels kan være meget uspecifikke, ligesom


 • konstant træthed
 • koncentrationsbesvær og hukommelsesproblemer
 • depressive tanker
 • smerter i kroppen uden fysisk årsag
 • oplevelse af at være anderledes og forkert
 • ensomhed og social angst
 • invasive tanker
 • ukontrollerbare følelser eller følelsesløshed
 • afhængighedsproblematikker

Chok/traume sætter sig i nervesystemet og det er her arbejdet begynder - i den nuværende oplevelse, som er svært at rumme og nogle gange kan være svært at snakke om. Årsagen kan ofte ikke huskes, fordi det er før-sprogligt - det vil sige, der kan være tale om hændelser, der er sket, før sproget er blevet udviklet. Disse hændelser viser sig ofte som kropslige symptomer.


Det er kroppen, der husker.


Metoder

Jeg har interesse i og derfor redskaber til at arbejde med kroppen og følelser, som skal re-integreres på en nænsom og langsom måde. Dette inkluderer også metoder af Somatic Experiencing. Desuden arbejder jeg med kreative og legefulde metoder, hvis det opleves positivt af klienten.


For hurtigt arbejde kan føre til, at nervesystemet bliver re-traumatiseret og det er også derfor, jeg arbejder med mindfulness og åndedræt for at genetablere kontakten til krop og følelser.


Og det er vejen tilbage til livet og måske gemmer sig der et helt nyt liv i en ny fremtid.


Andre temaer og uddannelser

Jeg er uddannet i parterapi hos ID Academy (efteruddannelse).

Jeg arbejder som frivillig hos LMS (Landforening mod spiseforstyrrelser og selvskade) og har erfaring med disse problematikker.

Desuden underviser jeg i meditation og mindfulness.
Klientudtalelser

Sandra, kvinde - "Dit nærvær og tilstedeværelse i rummet har givet mig lov til at snakke om det, der har været smertefuldt og fyldt så meget i mit liv. Tak for dig."  Læs mere  Læs mindre

Anna, kvinde - "Tak, fordi du viste mig igen og igen, hvordan jeg bliver ved med at nedgøre mig selv. Nu føler jeg, at jeg er godt på vej til heling."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere