Frederik Engels - Psykoanalytiker, Psykoterapeut

Frederik Engels

Psykoanalytiker, Psykoterapeut

København , Videosamtale

Personligt fremmøde

Psykoterapi - studerende/arbejdsledige 850 kr. Aftal tid

Psykoterapi 1.100 kr. Aftal tid

Videosamtaler

Psykoterapi (GoMentor videosession) 1.100 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Frederik Engels - Psykoanalytiker, Psykoterapeut

Beskrivelse

Jeg er uddannet fra Sisifos Center for Psykoterapi, og som en erfaren psykoterapeut inden for Sisifos-metoden (psykoanalyse - psykosyntese), ønsker jeg at dele min rejse og ekspertise med dig. ​


Min egen livshistorie har formet min passion for dette arbejde, da mit personlige liv har været præget af turbulens og barske udfordringer der har formet mig og givet mig en dyb indsigt og særlig forståelse for hvad det vil sige når livet gør ondt. Jeg har selv gennemgået terapi med Sisifos-metoden og er i dag et levende bevis på, at det er muligt at skabe et nyt liv. Ved at kaste lys ind i mørket og forvandle mørket til lys, har jeg i dag formået at omdanne mine mørkeste tider til min styrke. Nu lyser jeg den samme vej op for dem der ønsker terapeutisk hjælp til at blive et frit menneske. ​


Sisifos-metoden består af psykoanalyse-psykosyntese, og er terapi baseret på en energisk og dyb dialog mellem terapeut og klient. Metoden benytter en filosofisk tilgang (fra bl.a. Pythagoras, Platon, Sokrates og Aristoteles) til at finde svar på de mange store spørgsmål i livet. Desuden bygger den på en viden om arketyper fra den græske mytologi. Dette kombineret med psykoanalyse og grundlæggende viden om menneskets psykologi giver en indsigt i den menneskelige natur, urinstinkter, og karakteristika. ​


Kontakt mig gerne, hvis du eller en af dine nærmeste har behov for hjælp. Jeg tilbyder terapi inden for områder som hashmisbrug, alkohol- og kokainafhængighed, porno- og computer/skærmafhængighed, samt stress, angst og depression. I et terapiforløb hos mig har jeg konkrete redskaber til at skabe forandring i dit liv, og hjælpe dig med at finde frem til de dybereliggende årsager bag dine problemer. Terapi er hårdt, men du er ikke alene i din kamp. Ræk hånden ud og lad ikke destruktive mønstre ødelægge livet.


Jeg modtager regelmæssig supervision og sparer jævnligt med andre psykoterapeuter. Derudover deltager jeg flere gange om året på faglige fordybelseskurser indenfor psykologi, filosofi og sociologi.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.