Frederik Engels

Psykoanalytiker, Psykoterapeut

København, Videosamtale

Personligt fremmøde

Psykoterapi 1.000 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

27 21 87 10

Videosamtaler

Psykoterapi (GoMentor videosession) 1.000 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

27 21 87 10

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Frederik Engels - Psykoanalytiker, Psykoterapeut

Beskrivelse

Jeg har tidligere været fanget i afhængighedens kviksand i mange år.

Nu har jeg valgt at forvandle de mange års smerte og lidelse til noget positivt ved at vise vejen frem for personer, der selv ønsker terapi.


Sisifos-metoden leder dig gennem tre faser: åbningen, katharsis og til sidst opvågningen.


Metoden hjælper dig med at udtrykke dine tanker og følelser rigtigt (åbningen), hjælper dig til at forstå, hvad der ligger bag dine problemer (katharsis) og til sidst, hvordan du finder harmoni og balance i dit ’nye’ liv (opvågningen).


Til forskel fra traditionel og passiv terapi er metoden funderet i en dyb dialogisk tilgang, der udruster dig med brugbare værktøjer til at forandre dit liv med.


Terapien finder sted i min klinik ved Sisifos center for psykoterapi der ligger på Strøget.


Betaling foregår via mobilepay eller kontant efter hver session.


Afbud meldes på mail, sms eller telefonisk senest 24 timer før den aftalte tid. Ved udeblivelse eller for sent afbud betales fuld pris.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere