Frederik Engels

Psykoanalytiker, Psykoterapeut

København , Videosamtale

Personligt fremmøde

Psykoterapi - studerende/arbejdsledige 800 kr. Aftal tid

Psykoterapi 1.000 kr. Aftal tid

Videosamtaler

Psykoterapi (GoMentor videosession) 1.000 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Frederik Engels - Psykoanalytiker, Psykoterapeut

Beskrivelse

Jeg har selv været igennem et turbulent liv, fra mine forældres skilsmisse da jeg var 9 år, til både min mors død af en heroin overdosis og min egen afhængighed af stimulerende substanser, der var en selvmedicinering som respons og adaption til unormale svære omstændigheder.


Jeg har også selv været i terapi med Sisifosmetoden, og er idag med et nyt livsmønster fyldt med sunde og raske principper, fri af afhængigheden og har valgt at forvandle den hårde tid i mit liv til noget positivt ved at vise vejen frem for personer, der selv ønsker terapi til at blive frie mennesker.


Sisifosmetoden består af psykoanalyse - psykosyntese, og er psykoterapi med et grundlag funderet i filosofi. Metoden er baseret på en energisk og dyb dialog mellem terapeut og klient. Jeg bruger som tilgang en strategi og 10 trins taktik gennem dynamisk dialog, et tilrettelagt kostmønster og fysisk aktivitet i min praksis. Du bliver udrustet med brugbare værktøjer til at forandre dit liv med.


Psykoanalyse stammer ikke fra Freud, som alle tror. Psykoanalysens fader er den samme som benævnes logikkens og videnskabens fader, og her hentydes til den græske filosof Aristoteles. Aristoteles opdagede, at intet eksisterer uden en årsag (Ætia).


Psykosyntesen betegner et menneskes personlighed eller identitet, som er unik og derfor forskellig fra alle andre. Eksempelvis. Når man er alkoholiker, varierer ens karakteristika fra andre afhængigheder; narkomaner, heroin, kokain, amfetamin, LSD, svampe eller hashmisbrugere.


Sisifosmetoden leder dig gennem 4 faser: opløftning, åbning, katarsis(oprydning) og til sidst opvågning. Metoden hjælper dig med at udtrykke dine tanker og følelser rigtigt (åbning), hjælper dig til at forstå, hvad der ligger bag dine problemer (katarsis) og til sidst, hvordan du finder harmoni og balance i dit "nye" liv (opvågning).


Du er velkommen til at kontakte mig hvis du eller en pårørende ønsker hjælp til at komme fri af et misbrug, afhængighed, melankoli, angst og depression. Gennem terapi viser jeg vejen ud af blandt andet hash, alkohol og kokainmisbrug, porno, computer og skærmafhængighed, stress, spiseforstyrrelser, ADHD, angst og depressive tilstande.


Ræk hånden ud, smid ikke dit liv væk, men gør i stedet noget ved dine problemer. Der er ingen skam i at bede om hjælp, omvendt er det skamfuldt at blive ved med at lyve overfor sig selv hele livet. Lad ikke dig selv gå til i selvdestruktive tanker og handlinger. Skab et nyt liv med realistiske mål og opnåelige drømme. Bliv gradvist i stand til at se din indre sandhed og udvikle og forandre dig til et frit menneske.


Jeg modtager regelmæssig supervision og sparer jævnligt med andre psykoterapeuter. Derudover deltager jeg flere gange om året på faglige fordybelseskurser indenfor psykoterapi.


Terapien finder sted i min klinik ved Sisifos center for psykoterapi der ligger på Strøget.


Betaling foregår via mobilepay eller kontant efter hver session.


Afbud meldes på mail, sms eller telefonisk senest 24 timer før den aftalte tid. Ved udeblivelse eller for sent afbud betales fuld pris.


Du er velkommen til at læse mere på FrederikEngels.com 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.