Frederik Engels

Psykoanalytiker, Psykoterapeut

København , Videosamtale

Personligt fremmøde

Psykoterapi - studerende/arbejdsledige 850 kr. Aftal tid

Psykoterapi 1.100 kr. Aftal tid

Videosamtaler

Psykoterapi (GoMentor videosession) 1.100 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Frederik Engels - Psykoanalytiker, Psykoterapeut

Beskrivelse

Jeg er uddannet i Sisifosmetoden (psykoanalyse - psykosyntese) og har før levet et turbulent liv, hvilket begyndte med mine forældres skilsmisse da jeg var 9 år. Da jeg var 16 år døde min mor af en heroin overdosis, og jeg var selv fanget af afhængigheden i mange år. Det var min selvmedicinering, respons og adaption til unormale svære omstændigheder.


Jeg har selv været i terapi med Sisifosmetoden og lever nu et nyt liv fri af afhængigheden. Et nyt liv fyldt med sunde og raske principper. Jeg har valgt at kaste lys ind i mørket og forvandle mørket til mit lys. Den hårde tid i mit tidligere liv er blevet til min styrke og positive side, for nu kan jeg vise vejen frem for personer, der selv ønsker terapi til at blive frie mennesker.


Sisifosmetoden består af psykoanalyse-psykosyntese, og er psykoterapi med et grundlag funderet i filosofi. Metoden er baseret på en energisk og dyb dialog mellem terapeut og klient. Du vil blive udrustet med brugbare værktøjer til at forandre dit liv med. Gennem terapi viser jeg vejen ud af blandt andet hash, alkohol og kokainmisbrug, porno, computer og skærmafhængighed, stress, spiseforstyrrelser, ADHD, angst og depressive tilstande.


Kontakt mig hvis du eller en pårørende ønsker og har brug for hjælp. Ræk hånden ud og lad ikke selvdestruktive tanker og handlinger ødelægge livet. Skab et nyt liv med realistiske mål og opnåelige drømme. Bliv gradvist i stand til at se den indre sandhed og udvikle og forandre dig til et frit menneske.


Jeg modtager regelmæssig supervision og sparer jævnligt med andre psykoterapeuter. Derudover deltager jeg flere gange om året på faglige fordybelseskurser indenfor psykologi, filosofi og sociologi.


Et terapiforløb varer fra 9-12 måneder og forløber sig 4 gange månedligt.


Terapien finder sted i min klinik ved Sisifos center for psykoterapi der ligger på Strøget.


Betaling foregår via mobilepay eller kontant efter hver session.


Afbud meldes på mail, sms eller telefonisk senest 24 timer før den aftalte tid. Ved udeblivelse eller for sent afbud betales fuld pris.


Du er velkommen til at læse mere på FrederikEngels.com 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.