FRIISPSYKOTERAPI v/ Charlotte Friis - Psykoterapeut MPF, Parterapeut, Mentor

FRIISPSYKOTERAPI v/ Charlotte Friis

Psykoterapeut MPF, Parterapeut, Mentor

GoMentor 24/7

2 klientudtalelser

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Nærvær, imødekommenhed og respekt for det du kommer med, er udgangspunktet for mit arbejde. Som terapeut kan jeg støtte dig. Vi sætter sammen fokus på dit liv. FRIISPSYKOTERAPI v/ Charlotte Friis - Psykoterapeut MPF, Parterapeut, Mentor

Beskrivelse


Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Livet er ikke altid let – og nogle gange kan du have brug for at tale med nogen for bedre at forstå, hvad der sker, eller hvorfor du reagerer, som du gør.


”Hvorfor har jeg det sådan?”

Symptomer som tankemylder, træthed, nedtrykthed og dårlig søvn kan være tegn på psykiske udfordringer som depression, stress eller angst. De kan også tyde på, at du gennemlever en livskrise, som du ikke ved, hvordan du skal tackle. Jeg kan hjælpe dig med at få klarhed over, hvad der er på spil i dit liv.


Tryghed, omsorg og respekt

Når du er i samtaleterapi hos mig, skaber jeg et rum, hvor du bliver mødt med omsorg og anerkendelse, nærvær og respekt. Et frirum, hvor du kan føle dig tryg og fortælle om alt det, du har på hjerte, uden at føle dig forkert. Det skaber de bedste forudsætninger for, at du får en god oplevelse, der hjælper dig med at forstå og håndtere de udfordringer, du står med.


De nødvendige skridt i den rigtige retning

Jeg fokuserer på de historier og fortællinger, der er i dit liv, og hjælper dig med at erkende, forstå og håndtere problemerne. Som mennesker kan vi fortælle mange historier om vores liv. Jeg hjælper dig med at gøre de gode historier vigtigere end de negative og finde styrkerne og de gode sider frem. Målet er, at du oplever, at du har indflydelse på dit eget liv og kan skubbe det i den ønskede retning.


Et solidt ståsted i livet

Jeg hjælper dig til at se nye muligheder, sætte fokus på de positive historier og få et bedre og mere solidt ståsted i livet. Jeg står ved din side og hjælper dig på vej, men du tager selv de nødvendige skridt. Min teoretiske baggrund og min erfaring er din sikkerhed for, at du tager dem i den rigtige retning.


Hvis du ikke har fundet det du søger, her hos Go Mentor. Så besøg, FRIISPSYKOTERAPI.DK


Velkommen hos mig.

Klientudtalelser

Vibeke & Per - "Vi har gået terapi hos Charlotte Friis. I et forløb der strakte sig over ca. 8 mdr, hvor vi var der hyppigst i starten. Vi oplever Charlotte som utrolig tillidsfuld og jordnær og hun formår hurtigt at skabe et rum hvor man “tør” være sig selv og sige det man føler uden at tænke over hvad hun mon nu tænker om det man siger eller om det lyder dumt. Vi oplevede løbende forventningsafstemning og små “puf” i den rigtige retning, og der er plads til at sige hvis noget føles fjollet - så øver vi os eller forsøger på en anden måde. Vi vil til enhver tid anbefale Charlotte - både for hendes faglighed og for den tilgang hun møder os på. "  Læs mere  Læs mindre

Maria Valdbjørn Hansen - "Jeg har gået i terapi hos Charlotte Friis, hvor jeg har arbejdet med sorg og tab.  Charlotte har et meget tillidsvækkende væsen. Hun har mødt mig på en varm og anerkendende måde. Hun har sørget med mig og trøstet mig, men samtidig har hun været professionel. Holdt hovedet koldt, holdt fast der hvor der var emner vi var nødt til at arbejde i dybden med.  Jeg har været særdeles glad for mit forløb hos Charlotte og vil af hjertet anbefale hende til dig der gerne vil arbejde med din personlige udvikling.  "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.