Charlotte Friis - Psykoterapeut MPF, Parterapeut

Charlotte Friis

Psykoterapeut MPF, Parterapeut

Spentrup , GoMentor 24/7

2 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Individuel terapi 800 kr. Aftal tid

I samtalerne hos mig, sætter jeg fokus på at italesætte og arbejde med de tanker, følelser, handlinger og hændelser, der gør, at du for eksempel er blevet stresset eller har fået en depression. Eller er ramt af sorg.

Nærvær, imødekommenhed og respekt for det du kommer med, er udgangspunktet for mit arbejde.

Som din psykoterapeut kan jeg støtte dig og være med til at øge opmærksomheden på hvem du er og på det liv du lever.

En øget opmærksomhed på det der sker med dig som menneske og på det liv du lever, kan være med til at skabe de forandringer du længes efter og har brug for. I terapi hos mig, stiller jeg spørgsmål der gør, at du finder svarende.

Parterapi 1.250 kr. Aftal tid

Målet med parterapi er at skabe et fælles grundlag for nye og mere positive måder at handle på, så I bliver rustet til at kommunikere mere konstruktivt med hinanden.

Jeg har i min tid som terapeut hjulpet mange par gennem store og små kriser. Det har handlet om utroskab, svær sygdom, manglende kontakt og manglende lyst til sex. Eller skal vi overhoved fortsætte sammen?

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

Videosamtaler

Online terapi (GoMentor videosession) 800 kr. Aftal tid

Parterapi (GoMentor videosession) 1.250 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

I min tid som terapeut har jeg hjulpet mange mennesker i svære livssituationer. Mennesker der har oplevet stress, depression, angst, tab og sorg. Charlotte Friis - Psykoterapeut MPF, Parterapeut

Beskrivelse

Velkommen hos mig.

Vi vil i løbet af livet opleve at have brug for hjælp, til at komme igennem kriser og svære livssituationer. Vi kan have brug for hjælp til at håndtere stress, depression, angst, sorg, skilsmisse eller akut sygdom.

For mange af os viser der sig symptomer, vi ikke har oplevet før. Som feks hovedpine, svedeture, hjertebanken, manglende søvn og tankemylder.


Så årsagen til at søge hjælp hos en psykoterapeut kan være mange – men jeg tænker, du er her på min profil, fordi du har et gennemgående ønske om at ændre din situation til det bedre.


Måske ved du allerede hvad det handler om. Måske ikke?


Det jeg kan tilbyde dig hjælp til, er en afklaring på din situation, samt et forløb der vil give dig indsigt i dit liv og handlemåder til, hvordan du vil få det bedre.


Jeg har særlig erfaring med:

 • Depression 
 • Stress 
 • Angst 
 • Sorg
 • Tankemylder 
 • Traume
 • Skilsmisse (før og efter)
 • Utroskab


Samtaleterapi

I samtalerne hos mig, sætter jeg fokus på at italesætte og arbejde med de tanker, følelser, handlinger og hændelser, der gør, at du for eksempel har fået en depression, er blevet stresset eller er ramt af sorg.


Nærvær, imødekommenhed og respekt for det du kommer med, er udgangspunktet for mit arbejde. Som din psykoterapeut kan jeg støtte dig og være med til at øge opmærksomheden på hvem du er og på det liv du lever.


En øget opmærksomhed på det der sker med dig som menneske og på det liv du lever, kan være med til at skabe de forandringer du længes efter og har brug for.


I terapi hos mig, stiller jeg spørgsmål der gør, at du finder svarende.


Min opgave som fagperson er at møde dig som den du er og skabe et trygt og omsorgsfuldt rum for terapien. Det jeg tilbyder dig, er min terapeutiske viden, min erfaring samt min faglighed. Dette er din forsikring for at terapien bevæger sig i den rigtige retning.


Parterapi

Meget af det ovenstående går igen i forhold til mine parterapier. Her arbejder jeg ud fra Imargo metoden. Ring meget gerne hvis du/i vil høre mere om parterapi hos mig.


Info

Min klinik hedder FRIISPSYKOTERAPI v/Charlotte Friis og ligger i Spentrup udenfor Randers. Jeg har både fysiske klienter og online klienter og de kommer fra hele Midtjylland.

Klientudtalelser

Vibeke & Per - "Vi har gået terapi hos Charlotte Friis. I et forløb der strakte sig over ca. 8 mdr, hvor vi var der hyppigst i starten. Vi oplever Charlotte som utrolig tillidsfuld og jordnær og hun formår hurtigt at skabe et rum hvor man “tør” være sig selv og sige det man føler uden at tænke over hvad hun mon nu tænker om det man siger eller om det lyder dumt. Vi oplevede løbende forventningsafstemning og små “puf” i den rigtige retning, og der er plads til at sige hvis noget føles fjollet - så øver vi os eller forsøger på en anden måde. Vi vil til enhver tid anbefale Charlotte - både for hendes faglighed og for den tilgang hun møder os på. "  Læs mere  Læs mindre

Maria Valdbjørn Hansen - "Jeg har gået i terapi hos Charlotte Friis, hvor jeg har arbejdet med sorg og tab.  Charlotte har et meget tillidsvækkende væsen. Hun har mødt mig på en varm og anerkendende måde. Hun har sørget med mig og trøstet mig, men samtidig har hun været professionel. Holdt hovedet koldt, holdt fast der hvor der var emner vi var nødt til at arbejde i dybden med.  Jeg har været særdeles glad for mit forløb hos Charlotte og vil af hjertet anbefale hende til dig der gerne vil arbejde med din personlige udvikling.  "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.