Camilla Frøjk - Psykoterapeut, Gestaltterapeut, Stresscoach

Camilla Frøjk

Psykoterapeut, Gestaltterapeut, Stresscoach

2 klientudtalelser

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Psykoterapeut MPF, Stresscoach, Cert. Breatheology Instructor og Int. cert. Meditation Teacher Camilla Frøjk - Psykoterapeut, Gestaltterapeut, Stresscoach

Beskrivelse

Denne profil er ikke længere aktiv
BOOK EN GRATIS AFKLARENDE SAMTALE NU - JEG GLÆDER MIG TIL AT MØDE DIG!

I gestalt terapien arbejder jeg oplevelsesorienteret. Det betyder, at jeg tager udgangspunkt i det du kommer med lige nu og her. Vi undersøger kun fortid (og fremtid) for at øge opmærksomheden og forstå, hvordan dit liv i dag er påvirket.

Ved at tage udgangspunkt i dit liv og dine udfordringer lige nu, får vi adgang til at arbejde med det som er vigtigst for dig -- lige nu. 

Vi arbejder med hele dig: tanker, følelser, sansninger og kroppens reaktioner -- og altså ikke kun på et mentalt plan.


Som terapeut er jeg nærværende, rummelig, rolig og nysgerrig på dig. Og jeg tror på, at vi sammen kan finde gemte ressourcer i dig


Særlige fokus-områder

 • Tankemylder
 • Stress
 • Lavt selvværd
 • Personlig udvikling
 • Skyggearbejde
 • Åndedrættets betydning for vores generelle tilstand

Jeg interesserer mig meget for krop og sind som en samlet organisme. Jeg benytter gerne nærværstræning som fx åndedrætsøvelser, visualisering og meditation i mine samtaler.


Jeg er optaget af at du finder "det gode liv" for dig

Og hvad er så det? For mig handler det om, at skabe en balance, der tilgodeser alle dele af dig som menneske. At der bliver plads til hele dig. Med alt hvad du er. 


Livs-balanceevnen kan øges ved at øge din opmærksomhed. Og det er det terapi handler om. At blive opmærksom. På dig.


Om Camilla Frøjk

Jeg hedder Camilla og er født i 1972.


Jeg er psykoterapeut, stresscoach og skyggevejleder på i København. Og så er jeg åndedrætsekspert (nogle vil endda sige -nørd). 

Udover terapeutiske samtaler med klienter, laver jeg åndedræts- og meditationsforløb både for private og i virksomheder.


Bag mig har jeg en 15-årig karriere i det private erhvervsliv primært indenfor marketing og ledelse. Privat har jeg en dejlig mand og 4 børn.


Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening. Det vil sige, at jeg har fire års godkendt psykoterapeutisk uddannelse og solid erhvervserfaring med mig.


Min titel er Psykoterapeut, MPF. Det er én af dine garantier for, at jeg har kompetencerne til at hjælpe dig. Derudover modtager jeg løbende supervision og går selv jævnligt i terapi.


Faglig fordybelse - giver bevægelse i mit liv (og i terapien)

Mit faglige fundament er min 4-årige psykoterapeutiske uddannelse. Og for at du kan få den bedst mulige oplevelse med mig, holder jeg mig fagligt i gang. Det betyder at min faglige værktøjskasse er fyldt med mange forskellige terapeutiske metoder, som kommer mine klienter tilgode.


Afbestilling

Skulle du blive forhindret i at komme til den aftalte tid, hører jeg gerne fra dig 24 timer inden vores aftale. Du kan sende en mail, ringe eller skrive en sms.


Lægehenvisning

Du kan desværre ikke bruge en henvisning til at få tilskud hos mig. Kontakt eventuelt din egen læge for henvisning til psykolog med ydernummer.


Klientudtalelser

Annette, 55 år - "” Jeg har i flere svære perioder af mit liv haft gavn og glæde af at benytte mig af terapeutisk bistand. Jeg opdagede Camilla ved en tilfældighed, da jeg så hendes nyhedsbrev, som ramte plet ift. mine livserfaringer. Det helt særlige ved Camilla er hendes varme, forstående og trygge nærvær kombineret med en stor mestring af mange forskellige terapeutiske redskaber og øvelser. Jeg kom til Camilla, da jeg var næsten udbrændt efter flere års sygdomsbelastning med en kræftsyg mand. Min første konsultation hos Camilla blev et vendepunkt for mig og min lille familie – hvor jeg fik fokus på roller og mønstre, som tog livsenergien - men også en bevidstgørelse af, hvad der til gengæld gav mig energi og livsglæde. Efterfølgende har jeg arbejdet med bestemte livstemaer, når de trængte sig på, hvor jeg med måneders mellemrum vender tilbage til Camilla og får indsigt og erkendelse omkring mine mønstre, og hvad der aktiverer dem. Det er utrolig givende konsultationer, som resulterer i en bedre livskvalitet for mig. Jeg kan varmt anbefale Camilla”"  Læs mere  Læs mindre

Sine, 31 år - "“Jeg har været hos forskellige psykologer inden Camilla og det jeg godt kan lide ved Camilla er, at hun har en fantastisk empati og en virkelig interesse i mig og mit velbefindende. Dette kommer også til udtryk ved at hun foreslår spændende bøger eller andre typer af behandlinger udover den klassiske terapiform, som hun synes kunne passe mig. Hendes kombination af meditation og terapi er fantastisk og giver en bred berøringsflade for behandlingen. Jeg føler mig altid tryg hos Camilla, hvad enten emnerne handler om kritisk sygdom eller kognitive tilbøjeligheder.” "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere