Birgitte Hermann

Familieterapeut/-rådgiver, Coach, Terapeut

Hillerød, Videosamtale

6 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Familierådgivning 400 kr. Aftal tid

Individuel samtale 400 kr. Aftal tid

Denne ydelse tilbydes også telefonisk

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 55 15

Videosamtaler

Familierådgivning (GoMentor videosession) 350 kr. Aftal tid

Individuel samtale (GoMentor videosession) 350 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 55 15

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

FAMILIERÅDGIVNING FORÆLDRERÅDGIVNONG PARRÅDGIVNING Birgitte Hermann - Familieterapeut/-rådgiver, Coach, Terapeut

Beskrivelse

SUPERVISION, COACHING, RÅDGIVNING

D

 AT VÆRE FORÆLDRE

Der er mange udfordringer ved at være forældre. Nogen gange kan det være en stor hjælp at tale med 3.person om de mange dilemmaer i hverdagen, som kræver stillingtagen til familiens pædagogik. Parforholdet kan være i knibe med diskussioner om opdragelse, manglende tid til hinanden osv. Måske vil en samtale barn og voksen i coachrummet kunne hjælpe på dialogen i hjemmet. 


Er I blevet skilt eller er ved at blive skilt, kan en samtale i coachrummet gøre den stor forskel på, hvordan processen kommer til at forløbe. I kan have problemer med aftaler om afhentning, ferier osv


SENSITIVE BØRN (uden diagnoser)

Kan dit barn være blandt de 15 til 20 procent af alle børn, der fødes særligt sensitive og som er dybt eftertænksomme, følsomme og har en stærk forestillingsevne, der giver store bekymringer og børnene overvældes.????


At være særligt sensitiv er et karaktertræk og ikke en diagnose.


TYPISKE PROBLEMSTILLINGER OG DILEMMAER KAN VÆRE:

 • - Mit barn reagerer ikke på konsekvenspædagogik
 • - Mit barn trives ikke i skolen
 • - Mit barn har svært ved at sove
 • - Mit barn kan ikke lide forandringer
 • - Vi har ikke de samme værdier i vores parforhold
 • - Vi har svært ved også at være kærester efter vi har fået børn/barn
 • - Samarbejde om børn efter skilsmisse kan være svært
 • - Drømmen om det fantastiske familieliv er brast sammen efter vi har fået barn
 • - og meget mere

Du er meget velkommen til at kontakte mig direkte for en kort uforpligtende samtale.


Du kan også udfylde formularen "Ring mig op" eller booke online med det samme.


Jeg ser frem til at høre fra dig.

Klientudtalelser

Sara Rasmussen - "Tusind tak Birgitte. Jeg ved ikke hvad jeg skulle have gjort uden dig. Du har sådan et dejligt samtalerum. Lige så snart jeg træder ind bliver jeg tryg og føler mig i trygge hænder. Vi har sådan nogle gode samtaler og jeg føler at jeg har fået styr på så meget."  Læs mere  Læs mindre

Britt Thiesen - "Birgitte har haft hele familien i samtale. Dels individuelle samtaler. Dels 2 og 2, dels hele familien. Det har været et hårdt forløb og der er tegn på at vi som familie igen kan have kontakt, omend på andre betingelser end før. Birgitte kæmpede sammen med os og det er vi taknemmlige for."  Læs mere  Læs mindre

Sune S. Marcussen - "At erkende at ens barn måske har en diagnose og er nødt til at blive udredt er en svær proces. Birgitte havde den etiske forståelse og hjalp os videre, så vi nu er godt hjulpet i sundhedsvæsenet."  Læs mere  Læs mindre

Mette Larsen - "Da jeg kom hos Birgitte var jeg meget i tvivl om hvordan mit liv fremover skulle forme sig. I løbet af samtalerne blev jeg bevidst om, hvad der skulle ske og jeg er så taknemmelig for at jeg gik i gang med at tage mit liv op til revision. Birgitte var med hele vejen i processen og var mig en stor støtte."  Læs mere  Læs mindre

Tina Jensen - "Jeg har gået hos Birgitte i et længere forløb, fordi det har været svært at blive skilt og få samarbejdet med min søns far til at fungere. Jeg havde dels samtaler alene. Derudover havde vi 3 samtaler, hvor min søns far deltog og vi fik lavet aftaler om ferier og aflevering osv. Det var rigtig godt. Birgitte havde også nogle samtaler med min søn, som han var glad for."  Læs mere  Læs mindre

Abdel L.Jensen - "Birgitte hjälp mig over et længere forløb i gymnasiet, hvor jeg havde store problemer med at have det godt med mine forældre. Vi havde sammen samtaler med mine forældre og vi havde mange samtaler alene. Jeg fik et bedre selvværd og mine forældre og mig blev bedre til at tale sammen. Tusind tak Birgitte"  Læs mere  Læs mindre

Blogindlæg fra denne mentor

Vis alle

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere