Vibeke Becker - ID psykoterapeut, Familieterapeut/-rådgiver

Vibeke Becker

ID psykoterapeut, Familieterapeut/-rådgiver

Aarhus C, Videosamtale

2 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Familieterapi 700 kr. Aftal tid

Familieterapi/Forældre terapi

Familieterapi giver mening, når forældre og børn har brug for støtte og hjælp til at ændre deres samvær.

Når konfliktniveauet længe har været udfordret i en familie, kan det være en lettelse at få råd og vejledning til at finde nye måder at kommunikere og handle på.

Jeg arbejder individuelt, eller hvor hele eller dele af familien deltager. Som udgangspunkt vil jeg starte med at mødes med forældrene og derefter samle resterende i familien, så alle i familien bliver hørt. det er min opgave at lytte og stille spørgsmål til familien og hjælpe familiens medlemmer, til at få øje på nye ideer og forståelser, der giver handlemuligheder for forandring.

Hvilke problemstille kan familieterapi afhjælpe

 • Børn/unge med Diagnoser og hjælp til at håndtere de udfordringer der er følge heraf.
 • Børn der har en udadreagerende adfærd som uhensigtsmæssig vrede,grimt sprog fysisk aggressivitet.
 • Børn/unge der bryder aftaler og regler i hjemmet
 • Børn/unge der ikke vil i skole
 • Børn/unge der har oplevet skilsmisse,dødsfald, flytning mv.
 • Børn/unge med sociale vanskeligheder i omgangen med andre børn/unge
 • Børn og unge der isolere sig eller har angst problematikker
 • Børn/unge der har vanskeligheder med koncentration og opmærksomhed
 • Børn/unge med Selvskadende adfærd Børn/unge med Lavt selvværd m.m.


Samtalerne kan blandt andet indeholde Forældresamtaler Familiesamtaler Individuelle samtaler Samtaler med øvrige familie som bedsteforældre, søskende mv Psykoedukation - viden om en eventuel diagnose

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

20 62 88 49

Videosamtaler

Individuel terapi (GoMentor videosession) 700 kr. Aftal tid

 Det kan være at du: står midt i en personlig krise, grundet f.eks. skilsmisse, stress/angst, dødsfald i familien, problemer i dit parforhold/kærlighedsliv, sygdom eller noget helt andet sidder fast i et mønster, der bliver ved med at spænde ben for dig.

Jeg tilbyder hjælp til: Angst, sorg, manglende selvværd, livs kriser, stress, traumer, par problemer, skilsmisse, overgreb, personlige kriser, svære livs beslutninger, ung i krise, alkoholproblemer.

Lige meget hvad du ønsker at tale om, så vil jeg sammen med dig, arbejde på at skabe et trygt rum, hvor der er plads til dig og hvor vi kan snakke om det du har brug for.

Jeg tilbyder alle, en gratis samtale over telefonen eller online. Her får du mulighed for at “møde” mig, præsentere den problemstilling, du gerne vil arbejde med og teste kemien. Samtalen er naturligvis fuldstændig anonym og uforpligtende.


ADHD coaching (GoMentor videosession) 700 kr. Aftal tid

ADHD

At have et barn/ung med ADHD kan give store udfordringer i en familien, og vi ved at det har stor effekt på at fremme positiv adfærd, hvis familien og systemerne omkring barnet/den uge forstå diagnosen og ved hvad de kan gøre for at lette hverdagens udfordringer for barnet/den unge.

Jeg hjælper forældre og øvrige familie til at forstå hvilke udfordringer barnet/den unge har når de har ADHD, og hvad man som familie selv kan gøre for at gøre hverdagen nemmere.

Jeg arbejder med konkrete redskaber til at mindske de funktionsnedsættelser som diagnosen kan medføre i form af strukturer, rytmer og hensigtsmæssig kommunikation. Ligeledes hjælper jeg forældre og børn/unge til at bruge de redskaberne i hverdagen, så diagnosen og de heraf følgende udfordringer kommer til at fylde meget mindre for hele familien.

Jeg har fokus på at hjælpe familien med at finde de redskaber og handle strategier der lige nøjagtig fungere bedst i den enkelte familie. Der tilrettelægges et forløb efter en gratis indledende samtale hvor vi sammen taler om hvilke behov og problematikker familien eller den enkelte ønsker at arbejde med.

Der er rabat ved bestilling af et forløb med 2-4 samtaler i måneden.

ADHD Undervisning (GoMentor videosession) 1.000 kr. Aftal tid

ADHD Undervisning

Undervisningen tager typisk to timer og er både til forældre øvrige familie. 

Undervisningen indeholder bl.a.

Hvad er  ADHD og ADD

Hvordan kan man hjælpe mit barn mestre hverdagen

Screening, udredning og behandlingsmuligheder

Redskaber i hverdagen

Konflikthåndtering i hverdagen 

Hvordan får man den gode samtale/relation


Forældre/familie coaching (GoMentor videosession) 700 kr. Aftal tid

Forældre/familie coaching

Til forældre og familier med alle slags problematikker

ADHD problematikker

Konflikthåndtering

Struktur og visualisering s værktøjer

Vredes håndtering

Misbrug hos teenagere 

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

20 62 88 49

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Jeg har de sidste 15 år beskæftiget mig med Individuel terapi, familie terapi og parterapi. Vibeke Becker - ID psykoterapeut, Familieterapeut/-rådgiver

Beskrivelse

Individuel Terapi 

Til alle der ønsker at 

Familieterapi/coaching giver mening, når forældre og børn har brug for støtte og hjælp til at ændre deres samvær.

Når konfliktniveauet længe har været udfordret i en familie, kan det være en lettelse at få råd og vejledning til at finde nye måder at kommunikere og handle på

Hvilke problemstille kan familieterapi afhjælpe?

Børn/unge med Diagnoser og hjælp til at håndtere de udfordringer der er følge heraf. 

Børn der har en udadreagerende adfærd som uhensigtsmæssig vrede, grimt sprog fysisk aggressivitet. 

Børn/unge der bryder aftaler og regler i hjemmet 

Børn/unge der ikke vil i skole

Børn/unge der har oplevet skilsmisse,dødsfald, flytning mv.

Børn/unge med sociale vanskeligheder i omgangen med andre børn/unge 

Børn og unge der isolere sig eller har angst problematikker 

Børn/unge der har vanskeligheder med koncentration og opmærksomhed

Børn/unge med Selvskadende adfærd

Børn/unge med Lavt selvværd 

Samtalerne kan blandt andet indeholde Forældresamtaler,Familiesamtaler, Individuelle samtaler, Samtaler med øvrige familie som bedsteforældre, søskende mv

Klientudtalelser

Torben og Laura  - "Vores datter på 13 år havde i fået nogle dårlige venner og var begyndt at ryge hash og pjække fra skolen. Vi var magtesløse og havde prøvet alt muligt for at få det stoppet.. Vi blev anbefalet at kontakte Vibeke gennem nogle venner, og vi har arbejdet med Vibeke løbende i 6 måneder. Vores datter ryger i dag ingen hash og vi har fået meget viden omkring hvordan vi takler det både nu og fremadrettet. Vi vil bestem anbefale Vibeke til andre forældre i samme sko, det var rart at tale med en der ikke var dømmene og at vi sammen fandt ud af hvordan vi skulle handle i de situationerne som vi aldring i vores vildelse fantasi troede vi skulle havne i. Laura og Torben"  Læs mere  Læs mindre

Helle  - "Vi kontaktede Vibeke fordi vi havde store problemer med vores søn på 11 år . Han har ikke ville i skole siden 0 klasse og vi har haft mange professionelle fra kommunen i vores familien gennem årende men intet har hjulpet vores dreng eller os med at forstå hvorfor han ikke ville afsted. Vi havde to samtaler med Vibeke om ugen i 3 måneder og efter vores forløb havde vi fået redskaber og forståelse til at vores søn igen er tilbage i skolen og trives. Vibeke hjalp os også med kontakt til skolen og skolen samarbejde med os om at få vores søn i skole igen. Vi er meget taknemmelige for den hjælp vi har fået og Vibeke har vore varmeste anbefalinger "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere