Vibeke Sidsel  Becker - ID psykoterapeut, Familieterapeut/-rådgiver

Vibeke Sidsel Becker

ID psykoterapeut, Familieterapeut/-rådgiver

Videosamtale , GoMentor 24/7

2 klientudtalelser

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

Videosamtaler

Individuel terapi (GoMentor videosession) 700 kr. Aftal tid

Individuel Terapi 

Det kan være at du: står midt i en personlig krise, grundet f.eks. skilsmisse, stress/angst, dødsfald i familien, problemer i dit parforhold/kærlighedsliv, sygdom eller noget helt andet sidder fast i et mønster, der bliver ved med at spænde ben for dig.

Jeg tilbyder hjælp til: Angst, sorg, manglende selvværd, livs kriser, stress, traumer, par problemer, skilsmisse, overgreb, personlige kriser, svære livs beslutninger, ung i krise, alkoholproblemer.

Lige meget hvad du ønsker at tale om, så vil jeg sammen med dig, arbejde på at skabe et trygt rum, hvor der er plads til dig og hvor vi kan snakke om det du har brug for.

Jeg tilbyder alle, en gratis samtale over telefonen eller online. Her får du mulighed for at “møde” mig, præsentere den problemstilling, du gerne vil arbejde med og teste kemien. Samtalen er naturligvis fuldstændig anonym og uforpligtende.


ADHD Undervisning (GoMentor videosession) 1.000 kr. Aftal tid

ADHD Undervisning

Undervisningen tager typisk to timer og er både til forældre øvrige familie. 

Undervisningen indeholder bl.a.

Hvad er  ADHD og ADD

Hvordan kan man hjælpe mit barn mestre hverdagen

Screening, udredning og behandlingsmuligheder

Redskaber i hverdagen

Konflikthåndtering i hverdagen 

Hvordan får man den gode samtale/relation


ADHD coaching (GoMentor videosession) 700 kr. Aftal tid

ADHD

At have et barn/ung med ADHD kan give store udfordringer i en familien, og vi ved at det har stor effekt på at fremme positiv adfærd, hvis familien og systemerne omkring barnet/den uge forstå diagnosen og ved hvad de kan gøre for at lette hverdagens udfordringer for barnet/den unge.

Jeg hjælper forældre og øvrige familie til at forstå hvilke udfordringer barnet/den unge har når de har ADHD, og hvad man som familie selv kan gøre for at gøre hverdagen nemmere.

Jeg arbejder med konkrete redskaber til at mindske de funktionsnedsættelser som diagnosen kan medføre i form af strukturer, rytmer og hensigtsmæssig kommunikation. Ligeledes hjælper jeg forældre og børn/unge til at bruge de redskaberne i hverdagen, så diagnosen og de heraf følgende udfordringer kommer til at fylde meget mindre for hele familien.

Jeg har fokus på at hjælpe familien med at finde de redskaber og handle strategier der lige nøjagtig fungere bedst i den enkelte familie. Der tilrettelægges et forløb efter en gratis indledende samtale hvor vi sammen taler om hvilke behov og problematikker familien eller den enkelte ønsker at arbejde med.

Der er rabat ved bestilling af et forløb med 2-4 samtaler i måneden.

Forældre/familie coaching (GoMentor videosession) 700 kr. Aftal tid

Forældre/familie coaching

Til forældre og familier med alle slags problematikker

ADHD problematikker

Konflikthåndtering

Struktur og visualisering s værktøjer

Vredes håndtering

Misbrug hos teenagere 

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Jeg hedder Vibeke Becker og har de sidste 15 år beskæftiget mig med Individuel terapi, familie terapi og parterapi. Vibeke Sidsel Becker - ID psykoterapeut, Familieterapeut/-rådgiver

Beskrivelse


OM MIG

Jeg er 44 år og lever i Spanien med min familie på 3. år, hvorfor jeg tilbyder online terapi, når vi er i Danmark laver jeg terapi ude i folks hjem efter behov eller i lokaler i Århus.

Jeg er certificeret psykoterapeut og har gennemført en 4-årig integral uddannelse til psykoterapeut hos ID Academy. Jeg tilbyder samtaleterapi online for privatpersoner, familier børn og unge  ligesom jeg underviser i ADHD, for forældre og pårørende til personer med ADHD

Jeg mener krop, psyke, sjæl og sind hænger sammen. Det afspejler sig i den form for terapi jeg tilbyder. Min retning som terapeut ligger mest op ad kognitiv terapi (de tanker du gør dig), adfærdspsykologi (den måde du agerer på), det psykodynamiske (din fortid/barndom) og eksistentielle (din ”ret” til at være den du er), men mit udgangspunkt er at jeg altid møder mennesket der hvor de er, og med den tilgang de har brug for.


Klientudtalelser

Torben og Laura  - "Vores datter på 13 år havde i fået nogle dårlige venner og var begyndt at ryge hash og pjække fra skolen. Vi var magtesløse og havde prøvet alt muligt for at få det stoppet.. Vi blev anbefalet at kontakte Vibeke gennem nogle venner, og vi har arbejdet med Vibeke løbende i 6 måneder. Vores datter ryger i dag ingen hash og vi har fået meget viden omkring hvordan vi takler det både nu og fremadrettet. Vi vil bestem anbefale Vibeke til andre forældre i samme sko, det var rart at tale med en der ikke var dømmene og at vi sammen fandt ud af hvordan vi skulle handle i de situationerne som vi aldring i vores vildelse fantasi troede vi skulle havne i. Laura og Torben"  Læs mere  Læs mindre

Helle  - "Vi kontaktede Vibeke fordi vi havde store problemer med vores søn på 11 år . Han har ikke ville i skole siden 0 klasse og vi har haft mange professionelle fra kommunen i vores familien gennem årende men intet har hjulpet vores dreng eller os med at forstå hvorfor han ikke ville afsted. Vi havde to samtaler med Vibeke om ugen i 3 måneder og efter vores forløb havde vi fået redskaber og forståelse til at vores søn igen er tilbage i skolen og trives. Vibeke hjalp os også med kontakt til skolen og skolen samarbejde med os om at få vores søn i skole igen. Vi er meget taknemmelige for den hjælp vi har fået og Vibeke har vore varmeste anbefalinger "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.