Stine Abell

Coach, Mentor

Frederiksberg , Videosamtale

12 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Coaching - enkelt session 995 kr. Aftal tid

Første session er en start-op-session hvor vi mødes og kommer omkring dit mål med coachingen, hvad du allerede har arbejdet med, hvilken type forløb der vil passe og forslag til hvilke værktøjer vi kan anvende. Erfaringsmæssigt vil første session allerede åbne op for løsninger og afsluttes med konkrete opgaver du kan arbejde videre med.

Efterfølgende kan du enten købe videre forløb som 

Enkeltsessioner 

eller 

Klippekort

3 klip - kr. 2.495,- (spar 15%)

5 klip - kr. 3.980,- (spar 20%) 

Coaching klippekort 3 sessioner 3.500 kr. Aftal tid

Kan anvendes til 3 enkeltstående sessioner eller deles op så sessionerne er længere - f.eks 2 x 1,5 time. Kan være en fordel hvis du har lang transport-tid eller trives med længere sessioner hvor der er rigtig god tid til fordybelse eller du vil behandler flere emner.

Coaching klippekort 5 sessioner 6.000 kr. Aftal tid

Kan anvendes til 5 enkeltstående sessioner eller deles op, så sessionerne er længere. Kan være en fordel hvis du har lang transport-tid eller trives med længere sessioner hvor der er rigtig god tid til fordybelse eller du vil behandler flere emner.

Coaching - enkelt session - Studerende 795 kr. Aftal tid

Studerende får ved fremvisning af studiekort særlig studie-rabat

Coaching klippekort 3 sessioner - Studerende 2.800 kr. Aftal tid

Coaching klippekort 5 sessioner - Studerende 4.800 kr. Aftal tid

MINDstrain coaching 0 kr. Aftal tid

MINDstrain coaching Er du henvist til et MINDstrain coaching forløb enten direkte via din arbejdsgiver eller via Securitas Care, så kan du booke sessioner online her.

Videosamtaler

Gratis forsamtale (GoMentor videosession) 0 kr. Aftal tid

Book en gratis forsamtale. Her kan vi "møde" hinanden online og du kan fortælle hvad du ønsker hjælp til.

Coaching enkelt session (GoMentor videosession) 1.300 kr. Aftal tid

Coaching enkelt session Studerende (GoMentor videosession) 995 kr. Aftal tid

Online Coaching på klippekort (GoMentor videosession) 0 kr. Aftal tid

MINDstrain online-coaching (GoMentor videosession) 0 kr. Aftal tid

Online MINDstrain coaching

Er du henvist til et MINDstrain coaching forløb enten direkte via din arbejdsgiver eller via Securitas Care, så kan du booke sessioner online her.

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Stine Abell - Coach, Mentor

Beskrivelse

OBS! GoMentor udbetaler ikke penge til os mentorer. Derfor skal du være opmærksom på ikke at betale noget til GoMentor, men i stedet kontakte mig direkte på stine(snabel-a)abellcoaching.dk, hvis du gerne vil i gang med et forløb. (søg evt på GoMentor på Trustpilot)


- STYRKEBASERET COACHING -

- POSITIV PSYKOLOGI -

- PERSONLIG UDVIKLING -


Her har du muligheden for styrkebaseret coaching i en ramme, der sætter dig i centrum. Dine styrker, dine talenter, dine ressourcer er udgangspunktet for arbejdet med den eller de udfordringer, som du ønsker at komme i mål med.


Hvem kan have glæde af styrkebaseret coaching? 

Står du i en situation hvor du

 • har brug for at skabe balance i din hverdag
 • leder efter nyt job  
 • vil booste din performance i nuværende job
 • skal vælge uddannelse
 • skal til eksamen eller igennem et større opgaveforløb
 • tumler med en udfordring du ikke kan komme videre med


Så kan styrkebaseret coaching være noget for dig!


Hele fundamentet for min tilgang til coaching er en stor tro på det potentiale, de evner og talenter vi hver især besidder.


Jeg arbejder ud fra en bred værktøjskasse som jeg har opbygget gennem kurser i Positiv Psykologi, Coaching, NLP, Meta kognitiv stresscoaching - og en god portion livserfaring. Tillid, autenticitet, ro og håb for fremtiden er nøgleord i min tilgang til coaching - og livet i øvrigt.


Forskning har vist, at når vi fokuserer på det vi er gode til - vores styrker og kompetencer, så har vi større chance for at lykkes

- og vejen til målet føles lettere og mere overkommelig.


Som udgangspunkt besidder vi alle en mængde ressourcer. I perioder kan de være svære at få øje på - eller de kan med fordel anvendes på nye måder.


I et coaching forløb hos mig, hjælper jeg dig til at se dine udfordringer i et nyt perspektiv og give dig konkrete værktøjer med, som du kan anvende i forbindelse med fremtidige udfordringer.


- ÆRLIG & AUTENTISK -

- HÅBEFULD & OPTIMISTISK -

- VEDHOLDENDE & GRUNDIG -


Disse ord, vil du opleve som overskrifterne i min coaching, det er mine kompetencer og dem jeg anvender hver eneste dag når jeg coacher, vejleder og hjælper mine klienter til at blive et bedre og mere tilfreds jeg. Du vil ligeledes blive klar over dine kompetencer og styrker.


Kontakt mig endelig, hvis du ønsker at vide mere om et coaching forløb.

Du er også velkommen til at benytte ovenstående links til at booke en tid eller et forløb. Jeg kan ikke garantere at din ønskede tid er ledig i min kalender, men jeg giver dig altid en hurtig tilbagemelding, med en bekræftelse eller forslag til anden tid.


Velkommen

Klientudtalelser

Martin M - "Inden forløbet var jeg mest bekymret for, om jeg overhovedet kunne komme tilbage igen. Jeg var i den grad lagt ned, da vi mødtes første gang. Jeg sidder stadig og undrer mig over, hvor vanvittig hurtigt du fik mig på benene - hvilket jo betyder alt. Jeg vil varmt anbefale din coaching, jeg har ingen begrænsning på hvem, dog skal folk jo selv være indstillet på at din coaching er målrettet og præcis."  Læs mere  Læs mindre

John S, områdechef - "Stine hjalp mig ved at lytte. Det tog lidt mod at tage sig sammen til at spørge om hjælp, men efter blot et par sessioner var der noget der faldt i hak, og jeg var kommet ud af den spiral og de tankemønstre der holdt mig tilbage. Sessionerne med video-chat var nøglen her (GoMentor 24/7 Live). Jeg kan varmt anbefale Stine, idet hun giver rigelig plads til at man kan få ordnet sine tanker mens man snakker, for så at understøtte med nogle reflektionsøvelser. "  Læs mere  Læs mindre

Ulla M - "Det har været en uundværlige hjælp at være i forløb hos Stine. Hun havde evnen til at skabe struktur for mig, i en noget turbulent periode af mit liv. Og ikke mindst, fik jeg hjælp til opnåelse af mit studiemål! Tænk, hvis jeg aldrig var gået i gang!!! "  Læs mere  Læs mindre

Mathilde - "Jeg har været igennem en længere proces, hvor jeg kæmpede meget med at finde ro i mig selv, da jeg synes hverdagen af og til kan være temmelig overvældende. Hver gang jeg skulle hen til en snak med dig, glædede jeg mig, for hver gang jeg gik derfra, følte jeg mig lige lidt lettere. Du lod mig tale og lyttede til mig. Du puttede aldrig sætningerne i munden på mig, hvilket åbnede op for mine egne tanker og gav plads til refleksion. Jeg fik samtidig talt med dig om hvordan jeg kunne gribe min hverdag bedre an, når tingene blev overvældende. Disse værktøjer bruger jeg stadig et halvt år senere."  Læs mere  Læs mindre

Tine A  - "Tak for nogle gode samtaler hvor jeg fik plads og støtte til at reflektere over mine værdier og styrker. Det hjalp en masse og gav mig et nødvendigt skub."  Læs mere  Læs mindre

Kamilla - Sygeplejerske - "Helt igennem fantastisk udbytte. Jeg følte mig fortabt da jeg startede på forløbet. Kendte ikke mig selv og hvad jeg ønskede for mit liv. Igennem tiden hos Stine har jeg fundet min indre ro. Jeg har lært at håndtere mit liv og mine tanker helt anderledes. At blive coachet af Stine har ændret mig som person – og ændret mit liv til det bedste! Tusind tak for det."  Læs mere  Læs mindre

Maiken Kestner - "Jeg har oplevet Stine, både som coach, sparringspartner og underviser, hvor hun udstråler en helt utrolig ro og kompetence omkring sin viden. Jeg har også haft sparringssamtaler med Stine og det jeg især sætter pris på hos Stine er hendes evne til at lytte og stille gode relevante spørgsmål som får mig til at tænke og efterfølgende få en god indsigt, igen er det med en udsøgt ro, Stine "presser", netop så man ikke føler sig presset, men rykker alligevel. "  Læs mere  Læs mindre

Astrid, 29 år - "Jeg kom til Stine for at få støtte og vejledning til at træffe gode valg i forhold til min personlige udvikling og min karriere. Forløbet igennem har Stine givet mig en hel del redskaber som har bidraget til, at jeg i dag er mere balanceret og er bedre til at træffe valg. Hun har en fantastik evne til at lytte, at hjælpe til at se det positive og sætte konkrete, opnåelige mål. Ud over det har hun også været en inspirationskilde for mig. Tak for det!"  Læs mere  Læs mindre

Lene Sørensen - "Anderledes og befriende indgangsvinkel Stines udgangspunkt for coaching er at arbejde med VIA Styrker – et spændende værktøj – hvor du hurtigt får belyst dine styrker.  Giver endvidere et godt udgangspunkt for coaching, idet samtalen foregår med “Ja-hatten” i stedet for “Nej-hatten”på. Meget befriende og en helt anderledes indgangsvinkel end traditionel coaching, som jeg oplever det. Samtidig er Stine super dygtig til – på sin stille, rolige og professionelle facon – at “samle op” på samtalen. Et super coaching værktøj til personer, som ind imellem mere ser glasset som halv tomt i stedet for halv fyldt!"  Læs mere  Læs mindre

Cecilie Olsen - "Stine hjalp mig med at finde styrken i mig selv igen. Jeg gennemlevede en svær tid på mit studie og havde brug for hjælp til at finde styrken og motivationen til at fortsætte og få afsluttet studiet. Jeg smilede det meste af sessionen, og jeg gik derfra med fornyet energi. Det er overraskende, hvad man kan få ud af så forholdsvis kort tid den rigtige indstilling og den rigtige coach!"  Læs mere  Læs mindre

Charlotte Malm - "Jeg havde brug for et nyt og frisk pust i min personlige udvikling. Stine formåede at spørge professionelt og bredt ind til mine udfordringer og vi fandt sammen fokuspunkter fra session til session. Jeg føler at Stine hjalp mig med at bevare overblik og balance i min hverdag"  Læs mere  Læs mindre

Heidi Drøscher - "Stine har en meget naturlig evne for at stille de rigtige spørgsmål, som skaber refleksion og udvikling. Hendes nærvær og sikkerhed i det hun gør, giver dig følelsen af, at være i trygge hænder. Hun er tålmodig, forstående og en super god lytter. Samtidig sikrer hun, at du fortsætter dit arbejde ved at du sætter specifikke mål, hun holder dig op på. VIA-testen har givet mig endnu større forståelse for, hvad det er der driver mig dybest inde. Tanken om, at jeg bare skal gøre mere af det der falder mig helt naturligt, har givet mig stor lyst og et utroligt drive, til at komme i gang med et vigtigt projekt."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.