Peter Adam Maag Arenbrandt - Coach, Mentaltræner, Mentor

Peter Adam Maag Arenbrandt

Coach, Mentaltræner, Mentor

2 klientudtalelser

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Paramediciner * stress coach og rådgiver * life coach * positiv psykologi vejleder * samtale efter psykiske traumer * gruppe undervisning * akupunktur Peter Adam Maag Arenbrandt - Coach, Mentaltræner, Mentor

Beskrivelse

Denne mentor har ikke længere en aktiv profil – kontakt GoMentor support hvis du ønsker hjælp med at finde en andenMit navn er Peter Adam Arenbrandt, er 43 år, og jeg er uddannet lifecoach og stresscoach. Jeg er også uddannet Traume Risk Manager (TRiM) og Paramediciner. Arbejder som instruktør i Psykiatrifonden, samt førstehjælpsinstruktør.

 

Som mentor kan jeg hjælpe dig med:

 • Stresscoaching og fokus på stressrobusthed
 • Rådgivning om stress
 • Akupunktur for behandling af stress, søvnløshed, vrede, angst, depression
 • Informationssamtale med pårørende til stressramte
 • Lifecoaching (livsændring eller livsspørgsmål)
 • Karriere og studiet
 • Positiv psykologivejleder
 • Samtaler og rådgivning efter voldsomme psykiske eller traumatiske oplevelser
 • Psykisk førstehjælp til dig
 • Undervisning i psykisk førstehjælp i din virksomhed eller organisation
 • Foredrag og oplæg i virksomheder og organisationer
 • Kurser i almindelig førstehjælp m/ u hjertestarter (grund,- og genopfriskning, forældrekursus)

 

Som Paramediciner, instruktør i Psykiatrifonden og certificeret coach, har jeg et gennemgribende kendskab til kroppen, individet og menneskets psyke.                                                                          

 

Jeg arbejder med mennesker der er længst ude - sårbare, og uden skjold. Jeg møder meget ofte personer som igennem en periode (kortere som længere) har følt sig syge, hvor de så - endelig - opsøger læge, eller kontakter 112. Efterfølgende kan det meget ofte konstateres at personen er voldsomt belastet i psyken og i deres fysiske kroppe. Jeg er vant til at kommunikere med mennesker, der er så pressede og overbelastede, at kroppen og psyken har givet helt op.

 

Stress coaching og rådgivning

I et individuelt coachingforløb tager jeg udgangspunkt i din stress-situation, og strækker sig over flere fortrolige sessioner. Forløbet har et højt element af rådgivning og vejledning, og rummer flere elementer end coaching. I et stresscoachingforløb med mig får du vejledningen og svarene, så du ikke selv skal finde svarene selv. Jeg fungere ligeledes som rådgiver og bindeled til HR samt nærmeste leder, hvis dette vurderes. 


I et stresscoachingforløb hos mig er du sikker på at live rådgivet, vejledt og støttet med nænsomhed og ekspertise. Jeg lægger stor vægt på at du bliver hjulpet gennem alle faser af stressforløbet, og at hele din oplevelse ender ud i en større bevidsthed, selvindsigt og evne til at sætte grænser i dit liv.

 

Life coaching

Sidder du fast i livet - med spørgsmål om job, karriere, familie, hobby, bopæl, tilhørsforhold eller noget helt andet, er det en god idé at tale med en coach! Hvorfor det? Som coach er jeg trænet i samtale med DIG, og med fokus på din udfordring. Med min hjælp, kommer du frem til svaret.

 

TRiM - Traume Risk Mangement

Er den eneste evidensbaseret metode til håndtering af dig og dine kolleger, der er blevet udsat for voldsomme eller traumatiske hændelser.

 

Effekten af metoden er dokumenteret, og TRiM viser særlig gode resultater i forhold til

 • at styrke dig efter voldsomme hændelser
 • at genskabe og normalisere din situationen
 • at styrke din mulighed for trivsel
 • at sikre sig, at du som kriseramt medarbejder får den rette hjælp i tide
 • at give dig kompetencer til psykologisk støtte

 

Samtalerne:

Al undervisning, rådgivning og coaching er bygget på tillid og dialog. Da der tit deles meget personlige beretninger og historier, arbejder der med respekt, omsorg og tavshedspligt.

 

Samtalerne kan foregå på mit kontor på Gammel Kongevej 1, hvor vi en til en, stille og roligt over en kop kaffe eller the, finder fokus på din udfordring, eller problematik.     

 

Kontoret ligger 2 minutters gåtur fra Vesterport togstation. To timers gratis parkering på Frederiksberg. 2 timers gratis parkeringszone starter ved Codan-huset. Cirka 5 minutters gang til kontoret. 

Elevator op til 2.sal, hvor du vil blive modtaget i receptionen.

 

Samtalerne kan foregå som online video samtale, der giver dig den frihed at du ikke behøver at besøge mig rent fysik. Du vil have mulighed for at være på forretningsrejse, ferie, derhjemme, eller et helt fjerde sted.  Fordelen ved video-session, er at du ikke behøver at bo i nærheden af København. Så ved online video, så kan du altid tale med mig.      

Video-linket, som du skal anvende, er specialudviklet til online-livesessioner, og anses som et sikkert forum.

 

Samtalerne kan også afholdes som walk-and-talk (50 minutter) hvor vi går en dejlig tur rundt om søerne i København. Fordelen ved dette kan være, at du måske synes at samtalen vil "løsne" lidt op, og dermed vil kommunikationen måske gøres let lettere.

 

Et samlet forløb, kan sagtens indeholde alle ovenstående. Dette aftaler vi ved slutningen af hver session.


Akupunktur:

Akupunktur gives mod stress, søvnløshed, vrede, angst og depression, samt indre uro.

Nålene placeres i områder, så du ikke skal tage dit tøj af under behandlingen.


 

GoMentor 24/7:

Jeg tilbyder GoMentor 24/7, hvor du kan skrive til mig med tanker eller spørgsmål. Dette er et godt brugbart ekstra værktøj, der kan benyttes hvis du får tanker eller spørgsmål mellem vores sessioner, som du gerne vil søge en afklaring på.

 

Hvis du er i tvivl:

Hvis du er i tvivl, er du meget velkommen til at kontakte mig, for en uforpligtende samtale, enten pr online-video, telefon eller mail.

 

Aftale tid:

Hvis du allerede nu, ønsker at aftale tid, er du velkommen til at kontakte mig. Umiddelbart efter vil du modtage en bekræftelse.

 

Betaling:

Betaling skal være foretaget inden sessions start. Kan foregå via Mobilepay, eller bankoverførsel. 

Der tillægges ikke moms til private. 25% moms tillægges virksomheder og organisationer. 

 

Ved afbud:

Hvis du ønsker at melde afbud, skal dette ske senest dagen før kl 12 pr telefon eller mail. Sker afbudet senere, betales for fuld session.

 

For private, virksomheder og organisationer tilbydes:

 • Uddannelse i psykisk førstehjælp over 2 dage
 • Foredrag og undervisning
 • coaching og stresscoaching af medarbejder i virksomheden eller organisationen
 • TRiM (Traume Risk Mangement) aftale til virksomheder, med støtte og samtale til medarbejdere der har været udsat for psykisk overbelastning / traumer
 • Godkendt kursus i alm. førstehjælp m. bevis (Grundkursus / genopfriskning / forældrekursus)


Ring eller skriv gerne for et uforpligtende samtale om netop Jeres ønsker og behov.

 

Med venlige hilsner,

Peter Adam Maag Arenbrandt

Klientudtalelser

Nina, 36 år - ""Adam er et virkeligt dejlig menneske at være i rum med. Han har en stor evne til at komme under huden på folk på et splitsekund. Det er ikke så meget han siger, men til gengæld det helt rigtige. Han har væltet op og ned på min verden, og fået mig til at se kernen af problemerne. Når man taler med Adam er man på hårdt arbejde, han presser hele tiden en - et lag længere ned og et skridt længere frem""  Læs mere  Læs mindre

Kvinde, 23 år - "Jeg fik mere ud af en samtale med Peter, end jeg fik med 5 samtaler med den psykolog jeg blev sendt til."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere