Stress hjælp og akupunktur

Skrevet d. 9-2-2019 11:16:06 af Peter Adam Maag Arenbrandt - Coach, Mentaltræner, Mentor

Kort præsentation af mig, certificeret stress- og lifecoach.

Som paramediciner ved jeg mere om stresskollaps end mange andre. Jeg er en af de få som både oplever mennesket der søger hjælp i god tid hos mig som certificeret stress,- og lifecoach, samt møder de personer der ikke reagerer i rette tid, og derfor møder mig i ambulancen hvor jeg jom paramediciner, detaljeret undersøger dig blandt andet med EKG (hjertecardiogram), blodtryk, ilt tilførsel, udåndingsgas måling, vejrtrækning, stetoskopi og blodsukkermåling for at kortlægge om det kan være en blodprop eller stress.

Stress kan have de samme symptomer som en blodprop i hjertet.

Jeg tilbyder også akupunktur, der bla. afhjælper et stress og overbelastet sind og krop. Akupunkturen kan også afhjælpe angst, bla. eksamensangst eller præstationsangst.

Kontakt mig gerne for spørgsmål eller bookning af tid.

Pas på dig selv - du er den nærmeste til at gøre det

Bedste hilsner, Peter Adam


Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.