Merete Norup - Coach, Mindfulness instruktør, Stressterapeut

Merete Norup

Coach, Mindfulness instruktør, Stressterapeut

6 klientudtalelser

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Merete Norup - Coach, Mindfulness instruktør, Stressterapeut

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere online - Kontakt GoMentor support, hvis du har brug for hjælp til at finde en anden mentor.

 

"Mit liv er mit ansvar - men jeg kan altid bruge lidt hjælp" Citat ukendt

Lad mig hjælpe dig med at finde dine mål og få glæde og tilfredshed ind i dit liv :-) 

 

Jeg har arbejdet med coaching og udvikling i mere end 15 år - både som leder, HR Konsulent og som selvstændig konsulent. Jeg arbejder respektfuldt og fordomsfrit med udgangspunkt i lige præcis din situation. Jeg lytter og guider, men giver også de nødvendige kærlige og velmente puf, der skal til for at du flytter dig i den rigtige retning.

 

Processen i coaching skal være din og min fornemste opgave er, at motivere og skabe klarhed, så du selv finder dine muligheder og den vej du skal gå.

 

Trivsel og glæde er meget vigtige elementer i mit liv – både for mig selv og andre!

 

Jeg blander gerne mindfulness øvelser og NLP teknikker ind i min coaching, da min erfaring viser mig, at det er et fantastisk supplement og mine klienter er meget glade for det.

 

Praktisk info:

Jeg holder til i Egedal og Roskilde. Kører gerne indenfor Storkøbenhavn og Midtsjælland efter aftale og til statens km takst.

 

 

Lidt om min baggrund: 

I 2004 oprettede jeg Midano, hvor jeg sammen med mine samarbejdspartnere tilbyder coaching indenfor mange ting, eks: stress, eksamensangst, karriere og job vejledning, målsætninger, livsglæde, arbejdsglæde m.m.

 

Derudover afholder vi åbne kurser og foredrag i Stresshåndtering, Positivt Mindset, Kommunikation, Den Vanskelige Samtale samt meget andet. Disse foredrag og kurser kan ligeledes bestilles som lukkede arrangementer til virksomheder og foreninger.

 

Jeg er ICC Certificeret Coach, Certificeret stresscoach, NLP Master i Coaching, Ledelse og Formidling, Mindfulness Instruktør og Trivselskonsulent.

 

Udover mit selvstændige virke har jeg mange års erfaring indenfor ledelse, HR, rekruttering, outplacement, kommunikation, undervisning, facilitering og coaching.

 

Kontakt mig gerne for en uforpligtende snak - Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Klientudtalelser

Susanne - "Jeg var helt nede i kulkælderen over min opsigelse. Allerede efter den første session hos Merete, var motivationen i top og jeg glædede mig til at komme igang med min jobsøgning."  Læs mere  Læs mindre

Pia - "Endnu en gang tak for et konstruktivt møde. Har aldrig været i tvivl om din faglighed – du er professionel og “add on”. Det er super behageligt, at være “kunde” hos dig ;o)"  Læs mere  Læs mindre

Christian - "Af alle de mennesker jeg har talt med i forbindelse med min opsigelse, er du den mest professionelle person, jeg er stødt ind i. Ingen andre jeg tog kontakt til, har tilnærmelsesvis matchet det jeg har oplevet hos dig."  Læs mere  Læs mindre

Susanne - "Endnu en gang tak for al den tid du lagde i mig sidste efterår, og for det, du har bibragt mig som person i forhold til mit syn på mig selv som arbejdskraft, for uden dine input og coaching ville jeg aldrig have haft mod til at komme videre på den positive måde, jeg gjorde. Mange tak fra en glad fan!"  Læs mere  Læs mindre

Charlotte - "Det er sjældent jeg har været til coaching, som i dén grad gjorde mig glad og opstemt, og gav mig en hel masse i bagagen som jeg kan bruge bagefter både privat og arbejdsmæssigt. Jeg syntes det var supergodt og meget lærerigt."  Læs mere  Læs mindre

Niels - "Endnu en gang mange tak for inspirerende dage på Helenekilde sidste uge. Det var dage, som gav liv til nye processer – og satte fart på dem, som fandtes i forvejen. Jeg mærker, at deltagerne efter weekenden taler meget om opholdet – og udbyttet. Ligeledes mange tak for en hyggelig og givende snak! “When love and skill work together – expect a masterpiece!” Vi fik et masterpiece af jer – og det vil vi løfte videre og give handling! Fortsat rigtig god arbejdslyst – håber vi mødes igen en dag!"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere