Maria Mildam - Psykoterapeut

Maria Mildam

Psykoterapeut

Korsør, Videosamtale

4 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Individuel terapi 700 kr. Aftal tid

Individuel terapi med rabat 500 kr. Aftal tid

Der ydes rabat til studerende, pensionister og kontanthjælpsmodtagere.


Individuel terapi med rabat 700 kr. Aftal tid

Der ydes rabat til studerende, pensionister og kontanthjælpsmodtagere.

Du kan også opnå rabatten hvis du har en henvisning fra egen læge, medbring dokumentation fra lægen.

Parterapi 1.100 kr. Aftal tid

Individuel terapi 800 kr. Aftal tid

Individuel samtale ved skriftlig lægehenvisning 500 kr. Aftal tid

Ved lægehenvisning kan du opnå op til 5 individuelle samtaler á 1 times varighed. Medbring lægehenvisningen. 

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 67 64

Videosamtaler

Individuel terapi (GoMentor videosession) 700 kr. Aftal tid

Individuel terapi med rabat (GoMentor videosession) 500 kr. Aftal tid

Der ydes rabat til studerende, pensionister og kontanthjælpsmodtagere.

Du kan også opnå rabatten hvis du har en henvisning fra egen læge, må se dokumentation fra lægen.

Individuel terapi (GoMentor videosession) 800 kr. Aftal tid

Individuel terapi med rabat (GoMentor videosession) 700 kr. Aftal tid

Der ydes rabat til studerende, pensionister og kontanthjælpsmodtagere.

Du kan også opnå rabatten hvis du har en henvisning fra egen læge, må se dokumentation fra lægen.

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 67 64

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Psykoterapi, der gør en forskel! - jeg tilbyder psykoterapi, psykologisk rådgivning og udviklingssamtaler i trygge rammer til teenagere, voksne og par. Maria Mildam - Psykoterapeut

Beskrivelse

NB! Der ydes rabat, hvis du har en henvisning fra egen læge. Medbring dokumentation fra lægen.


Sådan! - Du har nu taget dit første skridt hen i mod forandring 

 ♥️


Jeg tilbyder dig mit nærvær, min brede erfaring - og mit professionelle engagement. - Mærker du:

 • angst, og frygt i din hverdag?
 • at du føler dig stresset?
 • at det er svært at få sat grænser i forhold til mennesker omkring dig? 
 • lavt selvværd?
 • tunge, triste tanker - måske depression?
 • - tankemylder.....
 • at du står midt i en livskrise som - skilsmisse, dødsfald, fyring og/eller svigt?
 • et pres af skyld og skam?
 • alt for mange følelser, der fylder alt for meget?
 • problemfyldte relationer?
 • selvskadende adfærd? (f.eks cutting eller madmisbrug)
 • eksamensangst og skriveblokering?
 • - andet, der optager dig.....

- Så vil jeg gerne jeg hjælpe dig! 


Udgangspunktet er DIG - og dét DU er optaget af. 


 • Jeg har gode erfaringer med hurtigt, at få skabt en god og tryg atmosfære.
 • Gennem samtaleterapien vil du opleve, at der bliver skabt sammenhæng i dit liv, at vi sammen samler trådene omkring dig og det du er optaget af. 
 • Jeg arbejder bredt og kreativt ud fra traditionelle psykologiske retninger og principper. De metoder jeg bruger, strækker sig over traditionel samtaleterapi (herunder kognitiv - og adfærdsterapi) gestaltterapi, eksistentiel terapi, kropsterapi og tegneterapi.
 • Du vil opleve en dynamisk proces, hvor der er fokus på din selvudvikling og selvindsigt  :-)
 • Du vil mærke mit holistiske menneskesyn skinne igennem. Ligeledes vil du kunne opleve dele af spiritualitet & mindfulness undervejs.
 • Længden af et terapiforløb kan variere - og være af kortere eller længere varighed:


Sammen finder vi ud af, hvad DU har brug for.


For DIG, kan det komme til at betyde et liv i større balance og harmoni - i overensstemmelse med den, DU i bund og grund er.


Til jer2: Jeg tilbyder ligeledes parterapi. Under tiden vil alle par løbe ind i kriser, konfliker, uoverensstemmelser og diskussioner. Ved at få forståelse for hvordan man kan håndtere konflikter, får man som par et godt udgangspunkt for at komme godt igennem et kriseforløb. Parterapi kan hjælpe den enkelte til at blive klogere på sig selv og sin partner - og blive bevidst om hvordan man kan håndtere konfliker på en progressiv og dynamisk måde og derved undgå de gængse  nedbrydende, aggressive og destruktive fælder. 


Om mig:

Jeg er siden uddannet ID-psykoterapeut ved ID Academy, en 4 årig statscertificeret uddannelse, der også indeholder mindfullness & coachingredskaber. Jeg har praktiseret psykoterapi & coaching i 7 år - og arbejdet med mennesker de seneste 29 år.

Jeg er medlem af IDPF - Integrativ Dynamisk PsykoterapeutForening

Jeg er fortsat optaget af at videreuddanne mig - i øjeblikket er jeg fordybet i mindfullness og familieopstilling.

Jeg er uddannet socialpædagog siden 1999.  Jeg er 51 år og har 3 halvvoksne sønner.


Ring gerne for en uforpligtende samtale.
Jeg glæder mig til at møde dig.

- På gensyn, Maria :)

Klientudtalelser

Marie, 28 år - "Jeg opsøgte Maria, da jeg havde arbejdsrelateret stress, som gav mig nogle udfordringer både som professionel, men også i mit private liv. Vi fik derfor vendt alt fra kæreste, familie, arbejde, til at finde den selvstændige kvinde, jeg også er, frem. Ligeledes har jeg på grund af mit stressede liv været ramt af angst. Maria skabte et rum, hvor jeg kunne give mine frustrationer frit løb. Ligeledes har Maria givet mig de nødvendige redskaber, som jeg har brugt til at få mit liv på rette spor igen. Maria møder dig der hvor du er, og favner dig med en varme og ro, som gør at du føler dig tryg og godt tilpas. Jeg kan derfor varmt anbefale Maria Mildam, lige meget hvad du bøvler med. "  Læs mere  Læs mindre

Kvinde, 53 år - "I forbindelse med den afsluttende eksamen på min uddannelse, kontaktede jeg Maria. Jeg havde eksamensangst og troede ikke på at jeg ville kunne bestå uddannelsen. Jeg oplevede Maria som varm, nærværende, rummelig og givende. Hun har stor erfaring, som jeg kunne læne mig ind i. Jeg har følt mig set samtidig med at jeg er blevet udfordret, inspireret, støttet og holdt undervejs. Jeg bestod eksamenen - oveni købet med et godt resultat. Med Marias hjælp, oplevede jeg også at få en sammenhæng mellem krop og sjæl. Maria er yderst kompetent og fagligt dygtig. Maria har tilmed en spirituel tilgang til livet hvilket har passet godt til mig. ♥️"  Læs mere  Læs mindre

Louise, 44 år - "Tak for en berigende tid! Jeg kan klart anbefale Maria Mildam. Vi har været igennem alt fra kæresteproblemer til chef-udfordringer over til mor og far. Og Maria er god til at bidrage med forklaringer og historier, der kan belyse de forskellige aspekter. Jeg har været tryg ved Maria og følt mig rummet og respekteret. Terapien har givet mig et rum hvor jeg kunne tømme mit sind og bekymringer - og jeg har øvet mig på at blive en bedre udgave af mig selv."  Læs mere  Læs mindre

Lone, 36 år - "Jeg oplevede pludselig angst og begyndende depression, i forbindelse med en stressfyldt periode i mit liv. Jeg kom i terapi hos Maria, som er en meget dygtig terapeut, der yder den varmeste omsorg. Man føler sig hurtig godt tilpas og føler sig tryg i hendes hænder. Hos Maria arbejder jeg dybt ind og kigger bl.a. på unødvendige gamle mønstre, jeg har med mig. Mønstre som har givet mig ubehag, dårligt selvværd, nervøsitet, overdrevet kontrol og som sætter masser af begrænsninger. Maria bruger mange forskellige metoder i sit arbejde. Hun fornemmer hurtigt ’hvor man er’ og retter metoden ind efter det, så man får hvad man kan rumme. Hun giver altid masser af redskaber, så jeg har kunnet arbejde med mine udfordringer. At være i terapi hos Maria, har givet mig mit liv tilbage. Maria får mine varmeste anbefalinger."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere