Tanker, tankemylder, tankehelvede....

Skrevet d. 25-3-2018 19:35:35 af Maria Mildam - Psykoterapeut

Tanker..... ❣️

Tankemylder kan manipulere dig til at tro, at du skal leve dit liv på en bestemt måde, - og at der ingen anden udvej er!! Tanker kan styre dig til igen og igen IKKE at gøre det du i bund og grund ønsker, men i stedet gør det som du TROR andre ønsker. Tanker kan opstå uden varsel - og kan køre i ring.... Men er tanker sande?? 

Gennem psykoterapi vil jeg hjælpe dig til at blive bevist om dine tanker og dine tankers magt. At få øje på “aotomattanker”, dem som er automatiserede, de gamle historier eller overbevisninger, som både dræner dig for energi og som terroriserer dig... Jeg vil give dig muligheder for at reagere (re-agere = handle, ændre, lave om)! Det betyder, at du i større grad bliver i stand til at VÆLGE, det du vil tænke.  

- Man kan kalde det for selvmaipulation - men hvad gør det, bare det virker? 

Jeg støtter  dig i din process. Gennem vores samarbejde vil du opleve, at du har muligheder - og ikke begrænsninger :-) Måske oplever du endda, at verden åbner sig på en ny måde.

Kontakt mig gerne for en uforpligtende samtale. 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.