At finde ud eller ind....

Skrevet d. 3-5-2018 08:22:43 af Maria Mildam - Psykoterapeut

At finde ud eller finde ind....


♥️ Det er interessant, hvor ofte jeg kan høre mig selv og andre sige, at det her er noget vi må finde ud af. - Måske er det nærmere, at hver gang jeg roder med noget, jeg synes jeg skal finde ud af, så er det i grunden er tegn på, at jeg har brug for at finde ind. Ind i mig selv. I dét, som er mærkes sandt - uden lade mig styres af vilje, utryghed og kontrol. 

Så når en stemme lyder: ”Det her må vi altså finde ud af”, så kan det være at jeg har ekstra brug for at finde ind...


Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere