Magnus Rösing - Psykoterapeut MPF, Terapeut, Coach

Magnus Rösing

Psykoterapeut MPF, Terapeut, Coach

København V, Videosamtale

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Samtale terapi 650 kr. Aftal tid

Samtale terapi 3.500 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 04 42

89 88 04 42

Online-samtale

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Online samtale med psykoterapeut (GoMentor videosession) 650 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 04 42

89 88 04 42

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Din situation lige nu - en livskrise? Magnus Rösing - Psykoterapeut MPF, Terapeut, Coach

Beskrivelse

Når en klient søger terapi hos mig og befinder sig i en livskrise, så møder jeg -- udover selve krisen i deres liv, også en udsathed, der handler om at søge kontakt til nogen, der kan hjælpe. Det at søge kontakt og hjælp, samtidig med at man bærer alt det vanskelige inde i sig , er fyldt med modstand.


Uanset om det handler om at opsøge en god ven eller tage kontakt til en terapeut. Vi har et stort behov for at beholde kontakten med en voksen del inde i os og denne voksne del vil så gerne klare sig selv og være i stand til at løse de nye problemer selvstændigt. Det har jo været muligt tidligere. Men i den situation du er i nu, kan det virke meget vanskeligt for dig ...


Når du søger terapi hos mig (eller hos andre terapeuter), er dette en vigtig del, at have med ved det første møde.


Den voksne del af dig er aktiv, når du passer dit arbejde, når du tager dig af dine børn, når du studerer eller er sammen med dine venner. Du udfører et arbejde, som du i det store og hele klarer ret godt, du er måske ikke helt tilfreds, men du klarer det. Men så sker der noget, du rammes af en personlig krise, den kan være større eller mindre. Det kan være:


·     Problemer i parforholdet

·      Vrede

·      Svigt

·      Skyld og skam

·      Angst

·      Sex og lyst

·      Stress

·      Utilstrækkelighedsfølelse

·      Sorg

·      Utroskab

·      Tristhed og uoplagthed

·      Voldsomme følelsesudsving eller tomhedsfølelse. 

·      Overgreb 


Du oplever måske, at din krise påvirker dig i dine forskellige livsvalg, såsom erhverv, uddannelse, i  parforhold eller i andre relationer?

Du er sat under pres..


Når du kontakter mig eller en anden terapeut, skal du jo - ud fra en sårbar tilstand - fortælle mig om den situation, du befinder dig i netop nu. I denne tilstand skal du så også mærke efter, om jeg kan gøre noget for dig og hjælpe dig med de problemer du har, og hjælpe dig til den forandring, du ønsker. Og hvis samtaler med mig kan være løsningen på de udfordringer, du står indenfor.

At det forholder sig på den måde er også vigtigt at arbejde med, når du starter et terapeutisk forløb hos mig.

I mine blogindlæg på denne side, har du mulighed for at læse mere om, hvad jeg mener om livskriser, personlige kriser som for eksempel har at gøre med:


  • Vrede eller uforløst vrede
  • Den svære kunst at bede om hjælp
  • Seksuelle overgreb
  • Psykoterapi for mænd
  • Sorg og sorgarbejde
  • Om skyldfølelse og skam


Men du kan også læse om:

  • Dynamisk psykoterapi


Jeg vil inden for kort tid lægge flere tekster op, et vil f.eks. handle om Intimitet og utroskab. 

Hvem er jeg?

Jeg er født i Sverige og har boet 24 år i Danmark. Jeg har en 4-årig psykoterapeutisk uddannelse fra Gråbrødre Instituttet i København. En uddannelse der er godkendt af Dansk Psykoterapeut Forening. Jeg har taget et 2-årigt overbygningskursus. Er medlem af Dansk Psykoterapeut Forening MPF. Har haft klienter siden 2005. Og jeg har beskæftiget mig med psykoanalyse og psykoterapi i forskellige former i mere end 25 år.  Blandt andet har jeg skrevet artikler i fagtidsskrifter inden for området. Sammen med en partner har jeg skrevet artikler, der er publiceret i det svenske psykoanalytiske tidsskrift "Divan".

Derudover har jeg taget diverse tillægskurser og fortsætter med at videreuddanne mig. Jeg får supervision af erfarne kollegaer i forbindelse med klientarbejdet.

Jeg har også personlige erfaringer af gruppeterapi.

Det er en forudsætning for mit arbejde som terapeut, at jeg gennem 5 år selv er gået i psykoanalyse/psykoterapi i alt ca. 600 timer. Det at en terapeut har omfattende erfaring med at have arbejdet med sig selv, er nok den vigtigste forudsætning for et vellykket arbejde mellem klient og terapeut. Og jeg tror, at enhver seriøs terapeut vil være enig med mig i dette synspunkt.

Man plejer at sige, at en terapeut ikke kan føre klienten længere i terapien, end han selv er kommet. 

Jeg har en humanistisk uddannelse i filosofi og litteraturvidenskab fra Lunds og Københavns universiteter.

Du er velkommen til at kontakte mig

Hilsen Magnus Rösing

Dynamisk Samtale 

;

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere