Mads Vibe-Hastrup - Coach, Terapeut, Mentaltræner, Mentor, Mindfulness instruktør, Business Mentor, Grief Recovery Specialist

Mads Vibe-Hastrup

Coach, Terapeut, Mentaltræner, Mentor, Mindfulness instruktør, Business Mentor, Grief Recovery Specialist

Videosamtale , GoMentor 24/7

2 klientudtalelser

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Min styrke som coach og vejleder er præsentation af simple værktøjer, der bringer forståelse og perspektivering, der let kan implementeres i eget liv. Mads Vibe-Hastrup - Coach, Terapeut, Mentaltræner, Mentor, Mindfulness instruktør, Business Mentor, Grief Recovery Specialist

Beskrivelse

Jeg bringer forståelse og perspektivering, så der kan skabes en forandring

De fleste af mine kunder har et ønske om at skabe en forandring i livet og er ofte ikke helt klar over hvordan de selv kan skabe denne forandring. Nogle er gået ned med stress fra arbejdet, andre står i en livskrise med deres partner eller de har svært ved at få familie liv og arbejde til at hænge sammen. De fleste folk går rundt med ubevidste følelsesmæssige blokeringer, som gør at alle resourcer ikke bliver udnyttet i dagligdagen, og det skaber udfordringer for alle involverede parter både privat og arbejdsmæssigt. Forståelse for egen situation og behov er ofte sat i baggrunden, og når man tager fat i egne reaktionsmønstre skabes denne større følelsesmæssige forståelse. Dermed kan der tages ansvar for at skabe en ny livs situation med meget mere glæde, kærlighed og forståelse.

Samtaler der skaber forståelse

Igennem samtale terapi skaber jeg forståelse for egen livs situation og forklarer de 5 grundfølelser som jeg arbejder ud fra - og hvordan vi påvirkes, såfremt de undertrykkes.

Derudover bruger jeg værktøjer fra EFT-MR og skaber dermed adgang til de negative overbevisninger, som vi alle går rundt med. Formålet er at ændre de overbevisninger, så vi ikke bliver påvirket følelsesmæssigt af de hændelser der har formet vores liv og som igennem vores underbevidsthed påvirker vores følelsesregister igennem relationelle spejlinger i dagligdagen. 

Jeg gennemgår modeller fra Emotional Reflection Theory og kigger på de uhensigtsmæssige reaktionsmønstre, der kan laves om i nuet, således at der kan skabes en forandring uden at man direkte behøver at gå ind i de tidligere hændelser, som man har været ude for.

Hvis der er et akut behov, hjælper jeg gerne med at skabe større ro igennem mindfulness med åndedræts træning, meditation og visualisering.

Derudover laver jeg også som coach planlægning og målsætninger, og kortligger de faldgrupper der gør, at man ikke har den disciplin og vedholdenhed, der skal til for at kunne lykkes.

Sport og følelser

Jeg er 42 år gammel og lever i en speciel familie form med 3 voksne og 3 børn. Med er virke som tidligere professionel golfspiller har jeg haft mange op og nedture, som har givet mig masser af succes og erfaring i livet på godt og ondt. Jeg har to ægteskaber bag mig, og lever nu et liv der giver mig større mening, glæde og masser af gode oplevelser både privat og arbejdsmæssigt. Jeg har valgt at uddanne mig først indenfor sportsverden med golf og yoga, og senere som terapeut, da det giver mig så megen værdi at kunne forstå og hjælpe folk på så mange forskellige måder som muligt. 

Klientudtalelser

Jens-Peter - "Hej Mads, som lovet et lille skriv om mit hidtidige forløb hos dig: Mit forløb hos Mads har indtil videre budt på stærke følelser – noget Mads har helt styr på! Mads forstår at vende de følelser jeg sidder med, han relaterer til dem - igennem hans egne erfaringer eller den viden han besidder på området - og når man føler at man er helt forkert, forstår han bringe én ned til jorden igen. Mads har en stor ro over sig, og man føler sig hurtigt tryg i hans selskab. Der plads til at jeg kan dele mine tanker og vi kan få dem snakket igennem. Efter hver eneste samtale med Mads går jeg derfra med en følelse af mere ro i krop og sind Jeg har indtil videre kun haft 4 uger hos Mads, men på den korte tid har jeg udviklet mig mere personligt, end nogensinde før. Mads har mine største anbefalinger"  Læs mere  Læs mindre

Michael - "Jeg har fået anbefalet Mads igennem en god personlig relation, og efter lidt tid tog jeg mig tid til at booke en session. Mit forløb er indtil nu på 4 sessioner og allerede efter første session, mærkede jeg at komme i kontakt med indre stærke følelser. Nu mærker jeg en væsentlig mere rolig tilgang til livet, og har gang efter gang arbejdet med både det mentale og det følelsemæssige. Jeg mærker nu en større lyst til livet og begynder ligeledes at få en generel indsigt i, hvor de mangeårige perfektionistiske udfordringer kommer fra. Arbejdet med Mads giver mig den nødvendige personlige indsigt og han giver mig de rigtige konkrette værktøjer til at forløse dise indre emotioner, til stor glæde for både mig selv og min familie. Mads er meget professionel og samtidig behagelig rolig og tryg at åbne sig op overfor. Jeg kan kun på det varmeste anbefale Mads rådgivning og er meget taknemlig for hans hjælp og terapi."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.