Mads Vibe-Hastrup - Coach, Kropsterapeut, Mentaltræner, Mentor, Mindfulness instruktør, Terapeut, Business Mentor, Grief Recovery Specialist

Mads Vibe-Hastrup

Coach, Kropsterapeut, Mentaltræner, Mentor, Mindfulness instruktør, Terapeut, Business Mentor, Grief Recovery Specialist

Fredensborg , Videosamtale , GoMentor 24/7

1 klientudtalelse

Personligt fremmøde

Individuel samtale 1.500 kr. Aftal tid

Individuel samtale 1.000 kr. Aftal tid

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 299 kr. /uge Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Individuel samtale (GoMentor videosession) 1.500 kr. Aftal tid

Individuel samtale (GoMentor videosession) 1.000 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Min styrke som coach og vejleder er samtaler med præsentation af simple værktøjer, der let kan implementeres til at skabe forandring i eget liv. Mads Vibe-Hastrup - Coach, Kropsterapeut, Mentaltræner, Mentor, Mindfulness instruktør, Terapeut, Business Mentor, Grief Recovery Specialist

Beskrivelse

Jeg bringer forståelse og perspektivering, så der kan skabes en forandring

De fleste af mine kunder har et ønske om at skabe en forandring i livet og er ofte ikke helt klar over hvordan de selv kan skabe denne forandring. Nogle er gået ned med stress fra arbejdet, andre står i en livskrise med deres partner eller de har svært ved at få familie liv og arbejde til at hænge sammen. De fleste folk går rundt med ubevidste følelsesmæssige blokeringer, som gør at alle resourcer ikke bliver udnyttet i dagligdagen, og det skaber udfordringer for alle involverede parter både privat og arbejdsmæssigt. Forståelse for egen situation og behov er ofte sat i baggrunden, og når man tager fat i egne reaktionsmønstre skabes denne større følelsesmæssige forståelse. Dermed kan der tages ansvar for at skabe en ny livs situation med meget mere glæde, kærlighed og forståelse.

Samtaler der skaber forståelse

Igennem samtale terapi skaber jeg forståelse for egen livs situation og forklarer de 5 grundfølelser som jeg arbejder ud fra - og hvordan vi påvirkes, såfremt de undertrykkes.

Jeg bruger værktøjer fra Emotional Freedom Technique og Matrix Reimprinting og skaber dermed adgang til de negative overbevisninger, som vi alle går rundt med. Formålet er at ændre de overbevisninger, så vi ikke bliver påvirket følelsesmæssigt af de hændelser der har formet vores liv og som igennem vores underbevidsthed påvirker vores følelsesregister igennem relationelle spejlinger i dagligdagen. 

Jeg gennemgår modeller fra Emotional Reflection Theory og kigger på de uhensigtsmæssige reaktionsmønstre, der kan laves om i nuet, således at der kan skabes en forandring uden at man direkte behøver at gå ind i de tidligere hændelser, som man har været ude for.

Hvis der er et akut behov, hjælper jeg gerne med at skabe større ro igennem mindfulness med åndedræts træning, meditation og visualisering.

Derudover laver jeg også som coach planlægning og målsætninger, og kortligger de faldgrupper der gør, at man ikke har den disciplin og vedholdenhed, der skal til for at kunne lykkes.

Sport og følelser

Jeg er 42 år gammel og lever i en speciel familie form med 3 voksne og 3 børn. Med er virke som tidligere professionel golfspiller har jeg haft mange op og nedture, som har givet mig masser af succes og erfaring i livet på godt og ondt. Jeg har to ægteskaber bag mig, og lever nu et liv der giver mig større mening, glæde og masser af gode oplevelser både privat og arbejdsmæssigt. Jeg har valgt at uddanne mig først indenfor sportsverden med golf og yoga, og senere som terapeut, da det giver mig så megen værdi at kunne forstå og hjælpe folk på så mange forskellige måder som muligt. 

Klientudtalelser

Michael - "Jeg har fået anbefalet Mads igennem en god personlig relation, og efter lidt tid tog jeg mig tid til at booke en session. Mit forløb er indtil nu på 4 sessioner og allerede efter første session, mærkede jeg at komme i kontakt med indre stærke følelser. Nu mærker jeg en væsentlig mere rolig tilgang til livet, og har gang efter gang arbejdet med både det mentale og det følelsemæssige. Jeg mærker nu en større lyst til livet og begynder ligeledes at få en generel indsigt i, hvor de mangeårige perfektionistiske udfordringer kommer fra. Arbejdet med Mads giver mig den nødvendige personlige indsigt og han giver mig de rigtige konkrette værktøjer til at forløse dise indre emotioner, til stor glæde for både mig selv og min familie. Mads er meget professionel og samtidig behagelig rolig og tryg at åbne sig op overfor. Jeg kan kun på det varmeste anbefale Mads rådgivning og er meget taknemlig for hans hjælp og terapi."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.