Lotte Frost - Coach, Børn og unge coach, Datingcoach, Skilsmissecoach, Kærlighedscoach

Lotte Frost

Coach, Børn og unge coach, Datingcoach, Skilsmissecoach, Kærlighedscoach

Assens

Personligt fremmøde

Samtale forløb par 4.050 kr. Aftal tid

Forløb for par med fem samtale sessions 

Samtale forløb par 2.500 kr. Aftal tid

Forløb for par med tre samtale sessions 

Samtale par 950 kr. Aftal tid

Samtale forløb enkelt person 3.100 kr. Aftal tid

Forløb med fem samtale sessions 

Samtale forløb enkelt person 1.900 kr. Aftal tid

Forløb med tre samtale sessions 

Samtale enkelt person 700 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Lotte Frost - Coach, Børn og unge coach, Datingcoach, Skilsmissecoach, Kærlighedscoach

Beskrivelse

"Jeg sidder fast...hvordan kommer jeg videre herfra?" - Jeg tror vi alle kender de tanker og de følelser der følger med. Det er ikke et rart sted at være i sit liv, uanset om det drejer sig om kærlighed/parforhold, familie/relationer, konflikter, uddannelse, jobbet, dating, hvad det nu end må være, så er det ikke rart.


Vi kan nemt komme til at føle os fanget af frygt, manglende selvværd og selvtillid, mistillid, modløshed, håbløshed og andre ubevidste og uhensigtsmæssige tanker, vaner og mønstre, alt sammen noget der stresser og strammer på en eller anden måde.  


Nogle gange farer vi vild i den her verden og har brug for lidt guidning til at finde vej til det, der føles rigtigt for lige præcis den vi er og gerne vil være. Jeg vil gerne gør mit bedste, for at give dig en hånd og støtte dig i at finde den rette vej for dig.  


Om mig:

Jeg er uddannet og certificeret coach tilbage i 2011. Jeg har brugt min uddannelse meget indenfor mit arbejde med udfordrede teenagere og unge. Mit vigtigste værktøj er min personlighed og min evne til at skabe en god relation med tryghed, tillid, empati og humor. Jeg arbejder systemisk, kognitivt og narrativt, men det vigtigste for mig er, at arbejde ud fra dine værdier og din sandhed.  


Jeg er også uddannet Reiki healer/master og Spirit Guide - Intuitive Mastering. Dvs at jeg bruger spiritualitet og intuition i mine samtaler. For mig betyder spiritualitet bevidsthed, selvindsigt, integritet, empati, forståelse og kærlighed.

Jeg har et kursus der giver mig tilladelse til at kalde mig Supervisor i Kærlighed.


Jeg tilbyder både individuelle samtaler og samtaler for par og familier. Jeg har stor erfaring med unge/teenager samtaler. 


Et forløb hos mig kan, hvis man ønsker det, også indeholde Reiki healing behandlinger. Spørg endelig for mere information om dette, hvis det har interesse. 


Jeg ser frem til at høre fra dig. 

Bedste hilsner 

Lotte Frost 

Coach & Mentor 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.