Lotte Frost - Coach, Børn og unge coach, Datingcoach, Skilsmissecoach, Kærlighedscoach

Lotte Frost

Coach, Børn og unge coach, Datingcoach, Skilsmissecoach, Kærlighedscoach

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Lotte Frost - Coach, Børn og unge coach, Datingcoach, Skilsmissecoach, Kærlighedscoach

Beskrivelse

"Jeg sidder fast...hvordan kommer jeg videre herfra?" - Jeg tror vi alle kender de tanker og de følelser der følger med. Det er ikke et rart sted at være i sit liv, uanset om det drejer sig om kærlighed/parforhold, familie/relationer, konflikter, uddannelse, jobbet, dating, hvad det nu end må være, så er det ikke rart.


Vi kan nemt komme til at føle os fanget af frygt, manglende selvværd og selvtillid, mistillid, modløshed, håbløshed og andre ubevidste og uhensigtsmæssige tanker, vaner og mønstre, alt sammen noget der stresser og strammer på en eller anden måde.  


Nogle gange farer vi vild i den her verden og har brug for lidt guidning til at finde vej til det, der føles rigtigt for lige præcis den vi er og gerne vil være. Jeg vil gerne gør mit bedste, for at give dig en hånd og støtte dig i at finde den rette vej for dig.  


Om mig:

Jeg er uddannet og certificeret coach tilbage i 2011. Jeg har brugt min uddannelse meget indenfor mit arbejde med udfordrede teenagere og unge. Mit vigtigste værktøj er min personlighed og min evne til at skabe en god relation med tryghed, tillid, empati og humor. Jeg arbejder systemisk, kognitivt og narrativt, men det vigtigste for mig er, at arbejde ud fra dine værdier og din sandhed.  


Jeg er også uddannet Reiki healer/master og Spirit Guide - Intuitive Mastering. Dvs at jeg bruger spiritualitet og intuition i mine samtaler. For mig betyder spiritualitet bevidsthed, selvindsigt, integritet, empati, forståelse og kærlighed.

Jeg har et kursus der giver mig tilladelse til at kalde mig Supervisor i Kærlighed.


Jeg tilbyder både individuelle samtaler og samtaler for par og familier. Jeg har stor erfaring med unge/teenager samtaler. 


Et forløb hos mig kan, hvis man ønsker det, også indeholde Reiki healing behandlinger. Spørg endelig for mere information om dette, hvis det har interesse. 


Jeg ser frem til at høre fra dig. 

Bedste hilsner 

Lotte Frost 

Coach & Mentor 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.