Gertie Amby - Psykoterapeut MPF

Gertie Amby

Psykoterapeut MPF

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Som Psykoterapeut (MPF) hjælper jeg dig til at få helet barndommens traumer, så du kan opleve at stå stærkere i dig selv og få et liv fuld af mening. Gertie Amby - Psykoterapeut MPF

Beskrivelse

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV PÅ GOMENTOR


Individuel terapi og parterapi:

Under samtalerne, hvor jeg fokuserer på at skabe et roligt og trygt rum, arbejder vi med det, som du har brug for at få bearbejdet.  Ofte er det måden at knytte bånd og være i relationer på, der kan give vanskeligheder.  Hvis du har oplevet omsorgssvigt tidligere, kan det vise sig som en utryg tilknytning i kærlighedslivet eller valg af en partner, som ikke er god for dig. Måske har du været ud og ind af forskellige forhold, måske har du svært ved intimiteten i et forhold, svært ved at finde en partner, som du kan stole på – utryg tilknytning har mange ansigter. Det kan også være, at du og din partner har nogle tilbagevendende konflikter. Alt det vil der være mulighed for at arbejde med i terapien, sådan at du, ved at få helet barndommens sår og skrammer, vil få mere hensigtsmæssige måder at reagere på; både overfor din partner og i det hele taget. I terapien arbejder jeg på, at du (i parterapi: sammen med din partner) kan komme mere ind i den trygge tilknytning og dermed få forbedret selvværd og kærlighedsliv -  kort sagt en forbedret livskvalitet.


Uddannelse og erfaring:

Eksamineret psykoterapeut fra Gråbrødre Instituttets 4-årige uddannelse.

Certificeret relation-og tilknytnings-/ kærlighedsterapeut fra Love Life Academy s 2-årige uddannelse.

2 års uddannelse i systemisk/narrativ familieterapi hos psykolog Birgit Trembacz.

Socialrådgiver. 


Siden 1992 har jeg arbejdet med individuel psykoterapi. Fra 1997 også med par og grupper. Siden 2010 har jeg haft egen praksis.

Jeg arbejder ud fra Dansk Psykoterapeut Forenings etiske regelsæt, herunder tavshedspligt.


Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.