Erik Tams - Psykoterapeut, Kropsterapeut, Stresscoach, Coach

Erik Tams

Psykoterapeut, Kropsterapeut, Stresscoach, Coach

5 klientudtalelser

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Psykoterapeut og Kropsterapeut - Erik Tams Du har nu taget dit første skridt hen imod forandring Erik Tams - Psykoterapeut, Kropsterapeut, Stresscoach, Coach

Beskrivelse

Denne mentor har ikke længere en aktiv profil

Kontakt GoMentor support

for hjælp med at finde en andenMit navn er Erik Tams og jeg er uddannet integrativ krops- og psykoterapeut fra ID Academy og Tobiasskolen, kropsterapeut fra Totum (svarer til Body-SDS), NLP Master Coach, Stress Coach. Jeg er oprindelig uddannet Cand.scient.soc og har i 10 arbejdet med HR og Ledelse.
 
Uanset om du er et sted, hvor du er udfordret på grund af en konkret situation i dit liv, eller om det er tidligere oplevelser, som giver anledning til udfordringer her og nu, så kan jeg hjælpe dig til at få livsglæden og overskuddet tilbage. Jeg har bl.a. erfaringer med behandling af:

  • Medafhængighed & Narcissisme
  • Angst & OCD
  • Stress
  • Afhængighed
  • Traumer & Kompleks PTSD
  • Relationsproblematikker
  • Arbejdsliv

I nogle tilfælde fungerer livet grundlæggende fint, og det er mindre justeringer, der skal til for at finde tilbage på den rette vej. I andre tilfælde er udfordringerne større, og der kan måske være mere dybereliggende forhold i opvæksten eller traumer, som skaber udfordringer i livet her og nu. Uanset hvad, har jeg redskaberne til at hjælpe dig på din vej. 
 
Jeg er bekendt med diagnoser, og jeg tager naturligvis din eventuelle diagnose alvorligt, men for mig er det, der tæller mennesket bagved. Vi er alle først og fremmest mennesker, og i min optik og erfaring er der meget ofte en god forklaring og mulighed for heling af de symptomer, som du måske oplever.
 
Metode og terapeutiske tilgang
Som psykoterapeut arbejder jeg ud fra dine behov og din konkrete situation. Mit perspektiv er helhedsorienteret og indeholder både et blik for kroppen, sindet og sjælen. Det kan i nogle tilfælde indebære at arbejde direkte med kroppen, mens det i andre tilfælde kan indebære at arbejde mere samtale orienteret eller måske en kombination. Det afgørende er dine behov, og valget af metode aftales naturligvis altid sammen med dig. 
 
Min fornemmeste opgave er at støtte dig på din rejse til at nå derhen, hvor du gerne vil hen med dit liv. Min erfaring siger mig, at vi alle har en intuitiv fornemmelse af, hvad der den rette vej for os, men at vi nogle gange kan blive i tvivl om retningen, eller hvilke valg der vil bringe os i den retning.
 
Min tilgang til dig
Når du kommer til mig, vil du opleve, at jeg er nærværende, empatisk og støttende. Du vil opleve et trygt rum, hvor du kan tillade dig selv at være dig præcist som du er uden bedømmelse eller vurdering. Samtidigt vil du møde en person, som har en stærk faglig og personlig ballast, og som selv har gået vejen i forhold til at finde sin vej og mening i livet. 
 
Jeg har behandlingslokale på Gasværksvej på Vesterbro.
 
Du meget velkommen til at ringe og få en gratis uforpligtende samtale. Her kan vi kort tale, om dine udfordringer og dine mål, og finde ud af om og hvordan jeg kan hjælpe dig bedst muligt.

Klientudtalelser

Line - 35 år - "I det øjeblik jeg lagde mig på briksen for at få en kropsterapeutisk behandling hos Erik, følte jeg mig meget tryg. Erik er meget rolig, behagelig og nærværende og har en fantastisk indføling. Han mærkede således straks, at jeg er sensitiv og var derfor meget blid i sin behandling. Og jeg fik en følelse af, at han hele tiden respekterede mig og min krops signaler om, hvad den var og ikke var klar til at slippe. Efter den første behandling mærkede jeg en dejlig indre ro og sov bedre end jeg har gjort meget længe. Jeg kommer igen!"  Læs mere  Læs mindre

Peter - 37 år - "Da jeg besøgte Erik første gang, var det i forbindelse med, at jeg var blevet sygemeldt med stress og depression. Jeg var lige blevet skilt fra mine børns mor. Det havde taget hårdt på mig både med skilsmissen, men også med relationen de sidste år op til skilsmissen. Hos Erik har jeg fået gennemarbejdet skilsmissen, og jeg kan nu ærligt sige, at jeg føler, at jeg er kommet godt igennem og er blevet klar til at finde kærligheden igen."  Læs mere  Læs mindre

Lise - 25 år - "Jeg har oplevet meget mobning i min skoletid og deraf følgende social angst. Hos Erik har jeg oplevet, at vi på en blid måde har fået forløst de traumer, der var relateret til mobningen. I dag har jeg ikke længere social angst. Jeg har fået en dejlig kæreste, og vi skal nu ud på en længere rejse sammen for at nyde det liv, som jeg føler, at jeg har fået tilbage :-)"  Læs mere  Læs mindre

Hanne - 50 år - "Jeg går hos Erik i forbindelse med et traume, som har medført angst og en voldsom fobi. Med Eriks vedholdende coaching, oplever jeg større selvindsigt og mere livsglæde. Erik giver mig kontinuerligt redskaber og viden, så jeg mellem vores møder selv kan tage ansvar for mit fortsatte arbejde med min angst. Gentagne gange får han mig til at se min angst i øjnene, hvor jeg ikke troede at mit mod rakte. Efter at have mødt Erik, har jeg fået troen på at der er et liv uden angst og fobi. Erik er en energisk person, men på en meget rolig måde, og jeg føler at hans enestående energier påvirker mig positivt. Erik Tams gives hermed min varmeste og bedste anbefaling."  Læs mere  Læs mindre

Pia - HR Manager 40 år - "Jeg har fået rigtig meget ud af mit forløb hos Erik. Resultatet er at jeg føler mig mere tryg og harmonisk og oplever derfor en betydeligt større livskvalitet i min hverdag. Min problematiske relation til min far, som har tynget mig i mange år, er på en nærmest vidunderlig måde blevet meget mere konstruktiv. Jeg er helt holdt op med at tænke på at bryde kontakten med ham, noget som tidligere lå meget tæt på. Når han en gang imellem stadig får et af sine raseriudbrud, så har jeg fået nogle værktøjer og måder at tænke og reagere på, som betyder, at jeg nu kan rumme det og slet ikke behøver tage det så personligt mere. Tværtimod kan jeg nu se at meget af problematikken ligger hos ham selv, og jeg kan derfor føle empati med ham i stedet. Derudover kan jeg glædes over de positive øjeblikke og ved at se den værdi, som mine børn har sammen med deres bedstefar. Tusind tak for hjælpen Erik!"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.