Connie Jensen - Coach, Terapeut, Psykoterapeut

Connie Jensen

Coach, Terapeut, Psykoterapeut

Holsted

2 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Individuel samtale 700 kr. Aftal tid

Individuel samtale for studerende med studiekort 500 kr. Aftal tid

Individuel samtale for pensionister 500 kr. Aftal tid

Individuel samtale weekend 900 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 87 15 62

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Det er mit DNA, at tillid og tryghed er essensen i al terapi og coaching. Det er herigennem, du opnår en forandringsproces, og i balance kan gå "din nye vej". Connie Jensen - Coach, Terapeut, Psykoterapeut

Beskrivelse

Tillid og tryghed er essensen i al terapi og coaching. Det er min overbevisning, Det er det, jeg tror på og lever ud fra hver dag.


At møde dig lige dér, hvor du er i dit liv, – dér, hvor du føler og samtidig bliver bekræftet i, at du trygt kan dele dit inderste med mig, – er netop dér, hvor det grundlæggende i din forandringsproces tager form.


I fællesskab belyser vi dine ressourcer – både de bevidste og de ubevidste ressourcer. Jeg arbejder ud fra, at svarene bor i dig,- jeg hjælper dig til at finde dem, og herefter udfolde dem, så du i tillid og i balance kan gå ”din nye vej”.


Derfor ligger det mig også meget på sinde, at du ser, hører og mærker, at det er måden, hvorpå jeg arbejder. At du oplever, at det er mit værdisæt som coach, terapeut og psykoterapeut. 


Samtalerne med dig som min klient beror på det holistiske menneskesyn og er bygget op omkring eksistentiel og humanistisk psykologi. Det vil sige, at jeg i vores samtale tager udgangspunkt i hele dig: Hvad udfordres du i lige nu, og hvordan kommer det til udtryk både i dine tanker, din krop og dine følelser?


Samtidig har jeg også fokus på, at du oplever, at du har dit frie valg til at ændre på det, der for dig er uhensigtsmæssigt og ikke længere tjener dig. I den forbindelse kan det være vigtigt – på områder i vores liv – at fortælle os selv, at vi HAR en historie, men vi ER ikke vores historie. At vi har vores frie valg, til at beslutte, hvor stor en betydning vores historie skal have for vores nu og for vores fremtid.


Vi er alle unikke personligheder, der besidder ressourcer og kvaliteter. Jeg lægger stor vægt på at hjælpe dig til at finde vejen til dine, så du herigennem kan opnå accept og anerkendelse af hele DIG. Det sted i dig, hvor du har den højeste frekvens af kærlighed, betegner jeg som essensen i dig – din kerne. Det er herfra, du lærer at rumme dig selv på alle niveauer – fuldt og helt, og det er herfra, du lærer at stå i dit eget lys – til gavn for din udvikling og forandringsproces. Fordi jeg ved, at al forandring starter i os selv.


”It´s never too late to make a change”.


Jeg glæder mig til at møde dig.


Kærligst Connie


PS: Jeg har også weekendtider - kontakt mig for yderligere oplysninger herom.

Klientudtalelser

Anne - "Med venlighed, ro og empati har Connie været i stand til at finde ind til det essentielle i min situation. Med hendes hjælp har jeg fået nogle gode værktøjer til at forstå og bekæmpe min angst og bekymringer. Jeg vil ikke tøve med at henvende mig til hende, hvis det igen skulle blive aktuelt. Jeg giver Connie mine varmeste anbefalinger. "  Læs mere  Læs mindre

Majken Gaasedal - "En hjertevarm anbefaling herfra! Jeg er så glad for, hvad jeg har opnået med hjælp fra Connie. Fantastisk energi, nærhed og ro og MEGET brugbare teknikker/værktøjer til at arbejde videre med. TAK. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere