Connie Jensen - Psykoterapeut, Stresscoach, Stressterapeut, Coach, Mentor

Connie Jensen

Psykoterapeut, Stresscoach, Stressterapeut, Coach, Mentor

Videosamtale

5 klientudtalelser

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Connie Jensen - Psykoterapeut, Stresscoach, Stressterapeut, Coach, Mentor

Beskrivelse

Mit DNA som Registreret Psykoterapeut (under FaDP), certificeret stresscoach og stressmentor er, at jeg arbejder i ærlighed og kærlighed - i tillid og tryghed både i forhold til min klient, men også i forhold til de udfordringer, min klient kommer med. Når disse "grundelementer" - kombineret med klientens ønske om forandring - går op i en højere enhed, opnås succes!

Og det er det, det hele handler om!


Tillid og tryghed er essensen i al terapi og coaching. Det er min overbevisning, Det er det, jeg tror på og lever ud fra hver dag.


At møde dig lige dér, hvor du er i dit liv, – dér, hvor du føler og samtidig bliver bekræftet i, at du trygt kan dele dit inderste med mig, – er netop dér, hvor det grundlæggende i din forandringsproces tager form.


I fællesskab belyser vi dine ressourcer – både de bevidste og de ubevidste ressourcer. Jeg arbejder ud fra, at svarene bor i dig,- jeg hjælper dig til at finde dem, og herefter udfolde dem, så du i tillid og i balance kan gå ”din nye vej”.


Derfor ligger det mig også meget på sinde, at du ser, hører og mærker, at det er måden, hvorpå jeg arbejder. At du oplever, at det er mit værdisæt som coach, terapeut og psykoterapeut. 


Samtalerne med dig som min klient beror på det holistiske menneskesyn og er bygget op omkring eksistentiel og humanistisk psykologi. Det vil sige, at jeg i vores samtale tager udgangspunkt i hele dig: Hvad udfordres du i lige nu, og hvordan kommer det til udtryk både i dine tanker, dine følelser og dine handlinger/adfærd?


Samtidig har jeg også fokus på, at du oplever, at du har dit frie valg til at ændre på det, der for dig er uhensigtsmæssigt og ikke længere tjener dig. I den forbindelse kan det være vigtigt – på områder i vores liv – at fortælle os selv, at vi HAR en historie, men vi ER ikke vores historie. At vi har vores frie valg, til at beslutte, hvor stor en betydning vores historie skal have for vores nu og for vores fremtid.


Vi er alle unikke personligheder, der besidder ressourcer og kvaliteter. Jeg lægger stor vægt på at hjælpe dig til at finde vejen til dine, så du herigennem kan opnå accept og anerkendelse af hele DIG. Det sted i dig, hvor du har den højeste frekvens af kærlighed, betegner jeg som essensen i dig – din kerne. Det er herfra, du lærer at rumme dig selv på alle niveauer – fuldt og helt, og det er herfra, du lærer at stå i dit eget lys – til gavn for din udvikling og forandringsproces. Fordi jeg ved, at al forandring starter i os selv.


"It´s never too late to make at change".


Jeg glæder mig til at møde dig.


Kærligst Connie


PS: Jeg har også weekendtider - kontakt mig for yderligere oplysninger herom.

Klientudtalelser

Kira Hjort - "Den varmeste og bedste anbefaling! Connie er en hjertevarm, fantastisk og professionel kvinde. Hun sætter de udfordringer, man har i fokus, samt formår med sine dygtige egenskaber, at hjælpe en på vej og give forståelse for de værktøjer, der kan anvendes til problemerne. Connie er ekstrem lyttende og givende og forstår, at se sine klienter lige dér, hvor de befinder sig. Når man træder ind af døren bliver man mødt med åbne arme og den skønneste energi. Den ro, kærlighed, omsorg, power og forståelse, som Connie udviser, kan ikke andet end at give en rar følelse og hjælpe en på vej i sin proces. Desuden bruger hun lige de redskaber, som hun vurderer, er bedst og er god til at inddrage det visuelle, så forståelsen er i top. Det har været et forløb, som jeg aldrig ville have klaret uden Connies hjælp. Tak for din kæmpe hjælp, - du har været en stor støtte. "  Læs mere  Læs mindre

Susanne Graversen - "Jeg deler min historie, da jeg på det varmeste kan anbefale Connie. Jeg mistede uventet min far, - der var meget uro på min arbejdsplads, mit glas var fyldt op og ved at flyde over. Jeg havde glemt mig selv alt for længe! Connie formår med hendes nærvær, omsorg, varme og kompetente tilgang, at opbygge en atmosfære for mig, som skaber en tryghed, der gør mig klar til at arbejde med mig selv. Sammen med Connie er jeg ved at finde tilbage til mine ressourcer og styrker, som har været gemt væk længe. Helt i mit eget tempo er mit indre fundament ved at blive opbygget igen og vejen ind til kernen af det hele, er den bedste udgave af mig selv ved at komme frem. At blive bevidst om og acceptere en forandringsproces er jeg på ganske kort tid (med Connies kompetente vejledning) gået fra ikke at kunne overskue fremtiden, til at være igang med den vildeste udvikling, som gang på gang kaster "uventede gevinster" af til mig. Connie - TAK fordi vores veje mødtes. Det er en fantastisk rejse at være på sammen med dig. "  Læs mere  Læs mindre

Jesper - "Utrolig god oplevelse at komme hos Connie. Connie har hjulpet godt med at tage fat i problemernes rod og har hjulpet mig, at "hive dem op". For mig har det betydet styrket selvtillid og meget mere energi i hverdagen, samt bare en følelse af, at være en bedre udgave af mig selv. "  Læs mere  Læs mindre

Anne - "Med venlighed, ro og empati har Connie været i stand til at finde ind til det essentielle i min situation. Med hendes hjælp har jeg fået nogle gode værktøjer til at forstå og bekæmpe min angst og bekymringer. Jeg vil ikke tøve med at henvende mig til hende, hvis det igen skulle blive aktuelt. Jeg giver Connie mine varmeste anbefalinger. "  Læs mere  Læs mindre

Majken Gaasedal - "En hjertevarm anbefaling herfra! Jeg er så glad for, hvad jeg har opnået med hjælp fra Connie. Fantastisk energi, nærhed og ro og MEGET brugbare teknikker/værktøjer til at arbejde videre med. TAK. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.