Connie Jensen - Psykoterapeut, Stresscoach, Stressterapeut, Coach, Mentor

Connie Jensen

Psykoterapeut, Stresscoach, Stressterapeut, Coach, Mentor

Holsted , Videosamtale

4 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Individuel samtale for studerende med studiekort 600 kr. Aftal tid

Individuelt forløb på 5 sessioner 3.600 kr. Aftal tid

Individuel samtale 800 kr. Aftal tid

Videosamtaler

Online samtaleforløb på 5 sessioner (GoMentor videosession) 3.600 kr. Aftal tid

Online samtale (GoMentor videosession) 800 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Connie Jensen - Psykoterapeut, Stresscoach, Stressterapeut, Coach, Mentor

Beskrivelse

Tillid og tryghed er essensen i al terapi og coaching. Det er min overbevisning, Det er det, jeg tror på og lever ud fra hver dag.


At møde dig lige dér, hvor du er i dit liv, – dér, hvor du føler og samtidig bliver bekræftet i, at du trygt kan dele dit inderste med mig, – er netop dér, hvor det grundlæggende i din forandringsproces tager form.


I fællesskab belyser vi dine ressourcer – både de bevidste og de ubevidste ressourcer. Jeg arbejder ud fra, at svarene bor i dig,- jeg hjælper dig til at finde dem, og herefter udfolde dem, så du i tillid og i balance kan gå ”din nye vej”.


Derfor ligger det mig også meget på sinde, at du ser, hører og mærker, at det er måden, hvorpå jeg arbejder. At du oplever, at det er mit værdisæt som coach, terapeut og psykoterapeut. 


Samtalerne med dig som min klient beror på det holistiske menneskesyn og er bygget op omkring eksistentiel og humanistisk psykologi. Det vil sige, at jeg i vores samtale tager udgangspunkt i hele dig: Hvad udfordres du i lige nu, og hvordan kommer det til udtryk både i dine tanker, dine følelser og dine handlinger/adfærd?


Samtidig har jeg også fokus på, at du oplever, at du har dit frie valg til at ændre på det, der for dig er uhensigtsmæssigt og ikke længere tjener dig. I den forbindelse kan det være vigtigt – på områder i vores liv – at fortælle os selv, at vi HAR en historie, men vi ER ikke vores historie. At vi har vores frie valg, til at beslutte, hvor stor en betydning vores historie skal have for vores nu og for vores fremtid.


Vi er alle unikke personligheder, der besidder ressourcer og kvaliteter. Jeg lægger stor vægt på at hjælpe dig til at finde vejen til dine, så du herigennem kan opnå accept og anerkendelse af hele DIG. Det sted i dig, hvor du har den højeste frekvens af kærlighed, betegner jeg som essensen i dig – din kerne. Det er herfra, du lærer at rumme dig selv på alle niveauer – fuldt og helt, og det er herfra, du lærer at stå i dit eget lys – til gavn for din udvikling og forandringsproces. Fordi jeg ved, at al forandring starter i os selv.


Mit DNA som coach, terapeut og psykoterapeut er, at jeg arbejder i ærlighed og kærlighed - i tillid og tryghed både i forhold til min klient, men også i forhold til de udfordringer, min klient kommer med. Når disse "grundelementer" - kombineret med klientens ønske om forandring - går op i en højere enhed, opnås succes! Og det er det, det hele handler om!


"It´s never too late to make at change".


Jeg glæder mig til at møde dig.


Kærligst Connie


PS: Jeg har også weekendtider - kontakt mig for yderligere oplysninger herom.

Klientudtalelser

Susanne Graversen - "Jeg deler min historie, da jeg på det varmeste kan anbefale Connie. Jeg mistede uventet min far, - der var meget uro på min arbejdsplads, mit glas var fyldt op og ved at flyde over. Jeg havde glemt mig selv alt for længe! Connie formår med hendes nærvær, omsorg, varme og kompetente tilgang, at opbygge en atmosfære for mig, som skaber en tryghed, der gør mig klar til at arbejde med mig selv. Sammen med Connie er jeg ved at finde tilbage til mine ressourcer og styrker, som har været gemt væk længe. Helt i mit eget tempo er mit indre fundament ved at blive opbygget igen og vejen ind til kernen af det hele, er den bedste udgave af mig selv ved at komme frem. At blive bevidst om og acceptere en forandringsproces er jeg på ganske kort tid (med Connies kompetente vejledning) gået fra ikke at kunne overskue fremtiden, til at være igang med den vildeste udvikling, som gang på gang kaster "uventede gevinster" af til mig. Connie - TAK fordi vores veje mødtes. Det er en fantastisk rejse at være på sammen med dig. "  Læs mere  Læs mindre

Jesper - "Utrolig god oplevelse at komme hos Connie. Connie har hjulpet godt med at tage fat i problemernes rod og har hjulpet mig, at "hive dem op". For mig har det betydet styrket selvtillid og meget mere energi i hverdagen, samt bare en følelse af, at være en bedre udgave af mig selv. "  Læs mere  Læs mindre

Anne - "Med venlighed, ro og empati har Connie været i stand til at finde ind til det essentielle i min situation. Med hendes hjælp har jeg fået nogle gode værktøjer til at forstå og bekæmpe min angst og bekymringer. Jeg vil ikke tøve med at henvende mig til hende, hvis det igen skulle blive aktuelt. Jeg giver Connie mine varmeste anbefalinger. "  Læs mere  Læs mindre

Majken Gaasedal - "En hjertevarm anbefaling herfra! Jeg er så glad for, hvad jeg har opnået med hjælp fra Connie. Fantastisk energi, nærhed og ro og MEGET brugbare teknikker/værktøjer til at arbejde videre med. TAK. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.