Brigitte Escobar Andersen

Psykoterapeut MPF

København S, Videosamtale , GoMentor 24/7

Personligt fremmøde

Rabat for studerende 400 kr. Aftal tid

Medbring aktivt studiekort

Psykoterapi 750 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

+53732150

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 124 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 249 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle ugens 7 dage.

GoMentor 24/7 Live 349 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Live+ 449 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

+53732150

Videosamtaler

Reduced price psychotherapy for students (GoMentor videosession) 500 kr. Aftal tid

Psykoterapi (GoMentor videosession) 500 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

+53732150

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Omsorgsfuld og praktisk psykoterapi på dansk og engelsk. Voksne og unge. Online option. Amager. Brigitte Escobar Andersen - Psykoterapeut MPF

Beskrivelse

Livet kan blive bedre. Få større livskvalitet for dig selv og dine nærmeste med psykoterapi.

Ved at få hjælp til at forløse de tanker og følelser, der gør mest ondt i hverdagen - skaber du plads til livskvalitet, glæde og energi.

Jeg er psykoterapeut Mpf & Cand. Mag. fra Københavns Universitet og arbejder i eget praksis på Amager samt for TUBA (som co-gruppeterapeut) og rådgiver for Livslinien.


At søge hjælp med følelsesmæssige problemer kan være skræmmende. Forandring er svært, også selv om det er til det bedre. Ved at tage det første skridt i dag, giver du dig selv en dag mindre med unødige smertesfulde følelser, psykiske lidelser, angst eller stress.

 

Jeg er en autoriseret psykoterapeut, der yder terapi på engelsk og dansk i København. Jeg arbejder med både unge, voksne og par.

 

Mange tror at der er noget galt med dem selv, når de oplever angst, stress eller andre følelsesmæssige problemer, men sådan er det ikke.

Realiteten er den, at vi alle bliver berørt af tab, sorg, angst, stress eller andre mentale problemer på et eller andet tidspunkt I vores liv.

 

At kontakte med en terapeut er et vigtigt skridt i retning af et sundere og bedre liv og at du overhovedet læser dette, siger mig noget om at du har modet til at tage dig selv og din velvære alvorligt.

 

Jeg tilbyder en tryg platform, hvor du kan opdage, forstå og bearbejde de problemer, der blokerer dig fra at leve dit bedste liv.

 

Måske genkender du nogle af disse negative følelser?:

Depression, ensomhed, vrede, frustration, vrede og andre ubehagelige følelser kan bringe dig ud af balance.

At tale med en terapeut kan løsne grebet fra disse overvældende følelser.

 

Angst og stress

I dagens Danmark døjer mange mennesker med præstationsangst, stress, angst, konflikter på arbejdet samt arbejdsnarkomani. At søge støtte når du har det svært, er både fornuftigt og praktisk. Terapi kan hjælpe dig med at genvinde din selvtillid og hjælpe dig med at bygge videre på dine styrker.

 

Relationer og parforhold

Vores relationer kan bringe det bedste og værste frem i os. Terapi kan hjælpe når du synes det er svært at finde den rette kæreste og/ eller vedligeholde et godt parforhold, løse konflikter med dine nærmeste samt at kunne rumme død og adskillelse fra dem, du elsker.

 

Ødelæggende vaner

Til tider gør vi ting, der er dårlige for os selv, men af en eller anden grund kan vi ikke holde op med at gøre det. Terapi kan hjælpe dig med forskellige typer af afhængighed så som selvskade, spiseforstyrrelser, stofmisbrug samt andre typer misbrug.

 

Lavt selvværd

Hvis du har tendens til at ignorere dine følelser og har du en tro på at andre er mere værd end dig, så kæmper du med lavt selvværd. Terapi kan hjælpe dig med at opdage hvad der ligger til grund for dit negative selvbillede og hjælpe dig med at opbygge et sundere, gladere og stærkere selvfølelse.

 

Personlig udvikling Er du klar til en forandring? Overvejer du at lave en stor beslutning? Føler du dig fastlåst og vil gerne ændre kurs? Så kan terapi give dig den støtte og de teknikker, der kan hjælpe dig med at skabe det liv, der er bedst for dig.

 

Terapeutiske metoder 

I terapien vælger jeg den metodik, der vil gavne min klient bedst, ud fra de forskellige fagområder, som jeg har tilegnet mig, siden jeg startede med at uddanne mig I 2002. Alle mennesker er unikke og derfor tilrettelægger jeg terapien, så den passer til netop dine behov og problemer.

 

Vælger du at komme til terapi hos mig, kan du derfor forvente at jeg inkluderer teknikker fra kognitiv adfærdsterapi, gestalt, eksistentiel terapi, SE og mindfulness – alt afhængigt af hvad der bedst kan støtte dig. Hvis du er indstillet på det, kan der også forekomme lidt hjemmearbejde så at du kan fortsætte den terapeutiske process i tiden mellem vores aftaler.

 

Praktisk:

Min klinik ligger i København S nær metro (Lergravsparken og Amagerbro st.) og busser (5C). Hvis du gerne vil have en kort samtale, før du bestiller en session, er du velkommen til at kontakte mig så vi kan aftale at tale sammen på et passende tidspunkt.

 

Om Brigitte

Født 1968. Jeg har en international baggrund og foruden mit liv i Danmark, boet 12 år i Storbritannien og 8 år  i Spanien. Jeg taler alle tre sprog flydende.

Jeg har tidligere været musiker og underviser og arbejder nu for Livslinien og i egen praksis med speciale i narcissisme.

 

Terapeutiske Uddannelser

Jeg er uddannet psykoterapeut fra Akademiet for Psykoterapi og har foruden denne uddannelse taget en række forskellige kurser og overbygninger.

 

Som led i min psykoterapeutuddannelse (Akademiet for Psykoterapi) har jeg arbejdet med:

 • Eksistentialisme
 • Gestalt
 • Kropsterapi

 

Foruden dette har jeg taget kurser inden for:

 • kognitiv adfærdsterapi
 • klinisk hypnoterapi
 • tankefeltsterapi
 • person-centreret rådgivning
 • SE/ chok og traume
 • Mindfulness terapi

 

Jeg går i supervision og fortsætter med at fremme min faglige viden og færdigheder ved at tage relevante faglige udviklingskurser.

Her er en oversigt over hvad der menes, med de forskellige former for psykoterapi:

 

I Gestalt baseret terapi er der fokus på det personlige ansvar og på individets oplevelse af nuet i terapeut-klient forholdet. Der er også fokus på de miljømæssige og sociale forhold og de selvregulerende tilpasninger, der er resultat af klientens generelle situation.

 

Kognitiv adfærdsterapi (også kaldet CBT: Cognitive Behavioral Therapy) er en anerkendt og veldokumenteret terapiform, der har fokus på det problem, som klienten kommer med, fx angst, depression eller tvangstanker. Der bruges konkrete redskaber og strategier (bl.a. eksponering og omstrukturering af tanker) til at løsne op for de gældende problematikker. Disse redskaber er med til at øge klientens oplevelse af kontrol over din egen psyke og handlinger.

 

I adfærdsterapi, som ofte er koblet sammen med kognitiv terapi, kigger man på, hvordan symptomer vedligeholdes, og hjælper klienten til at ændre sin adfærd, så symptomerne forsvinder. Hvis man fx er bange for at køre i bus, fordi man engang har fået et angstanfald der, så handler det om at træne sig i at køre i bus for efterhånden at få en oplevelse af, at det kan lade sig gøre, uden at man får angst.

 

Eksistentiel psykoterapi fokuserer på klientens forhold til eksistentielle grundvilkår, fx døden, ensomhed eller frihed. Det er vilkår, som ifølge teorien kan være så overvældende, at det lammer den enkelte. Dette lyder ret abstrakt, men i praksis indretter terapien sig efter de problemer, som klienten kommer med.

(Ref: Psykiatrifonden.dk)

 

I Mindfulness terapi er der fokus på at udvide vores opmærksomhedsområde for at inddrage hele spektret af vores oplevelse: dvs. fysiske fornemmelser, tanker, følelser, lyde - som de opstår i nuet. Ved at udvikle denne færdighed forbedrer vi vores evne til at lægge mærke til og acceptere alt hvad vi oplever. Gennem terapeutens nænsomme vejledning, udvides klientens tolerance for de svære og smertefulde følelser. Således opøves evnen til at rumme og accepterer alle aspekter af selvet.

 

In English:

Welcome to Copenhagen Therapy

 

Asking for help is daunting.

Changing is difficult, even if it is a change for the better. But taking the first step today means one less day struggling needlessly with bad feelings, psychological distress or difficult relationships.

 

I am a licensed psychotherapist providing therapy in English and Danish for the expat /international comunity in Copenhagen.

 

I offer a safe platform where you can explore the issues that are causing you pain and blocking you from fully embracing all aspects of yourself. It is my belief that you deserve to have a good life. I also believe that in order to create the life of your dreams, you need to learn how to nurture and care for yourself.

 

Are you dealing with any of these negative emotions?

 

Depression, loneliness, resentment, frustration,  anger, and other feelings that you can’t shake-off can bend your whole life out of shape. Talking to a therapist could free you from the grip of powerful emotions.

 

Anxiety & stress

Today a lot of people deal with fear of failure, conflicts in the office and work addiction. When you are finding it difficult to cope, getting help is not weakness, it is sensible and practical. Therapy can help you regain your confidence and help you build on your strengths.

 

Relationship issues

Relationships can bring out the best and worst out of us. If you are finding it difficult to find and sustain a relationship, resolve relationship conflicts, dealing with separation and bereavement, therapy can help.

 

Destructive habits

At times we do things that are bad for ourselves but for some reason we can’t stop doing them. Therapy can help you with different types of addiction such as disordered eating, negative body image, substance addiction, sex addiction, as well as other self-harming habits.

 

 

 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere