Rhina Balsgaard - Hypnoterapeut, Kropsterapeut, Coach, Psykoterapeut

Rhina Balsgaard

Hypnoterapeut, Kropsterapeut, Coach, Psykoterapeut

Gentofte , Videosamtale , GoMentor 24/7

5 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Kursus, Workshop og Foredrag - Personligt og Online 0 kr. Aftal tid

Ring eller skriv ved forespørgsel.

Nada akupunktur - gruppe behandling 150 kr. Aftal tid

Bemærk at du sidder sammen med andre, dog højst 6 personer. Mens du får Nada er der stille musik og ingen samtaleterapi. 

Ønsker du at være alene under behandlingen, skal du i stedet for, vælge en almindelig akupunktur tid.

Nada akupunktur er en behandling med små og tynde nåle anbragt i ørerne, til behandling af mange forskellige problemer.

Nada er oprindeligt udviklet til komplementær behandling ved misbrug og er suveræn til alle former - tobak, medicin og alkohol.

Desuden virker det fantastisk til behandling af højt blodtryk, stress, vrede, sorg og angst.
Healing 600 kr. Aftal tid

 Jeg anvender kombinationer af Chakra, Healing Code, Reiki og Hypno-Healing, efter intuitiv skanning og samtalen med dig.

Det betyder at du opnår maximal udnyttelse og en hurtigere genopretning af dine selvhelbredende energier.

Fri for smerte -  glæde og fred i dit hjerte!

Akupunktur Individuel 400 kr. Aftal tid

Individuel akupunktur evt. med triggerpunkts-massage.

Coaching - Samtale el. Hypnoseterapi 1.200 kr. Aftal tid

Terapeutisk samtale, Coaching, Mentaltræning og Hypnose, efter eget valg.

Ofte bliver sessionen en kombination, fordi det giver mening og fører til et hurtigere resultat, hvilket jeg altid prioterer i samarbejde med min klient.


Hypnoterapi er særdeles effektiv til at aktivere motivation, definere og analysere resourser, behov og livsværdier, til ændring af vaner, overbevisninger, følelser og adfærd.

Det er også fantastisk til forløse traumer, søvnløshed, smerte og stress.

Vil du tabe dig, har jeg det nyeste program indenfor vægtreguleringsterapien.

Fri for smerte, jalousi, angst, sorg og dårlige vaner - Få Glæde og Fred i dit Hjerte!


Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 596 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 796 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 1.396 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 1.196 kr. /md. Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Coaching - Samtale / Hypnoseterapi (GoMentor videosession) 1.200 kr. Aftal tid

Terapeutisk behandling med Coaching, Hypnose og NLP værktøjer, alt efter behov.

Vær opmærksom på at ikke alle Hypnose-sessioner er lige egnet til online Terapi, derfor er det en god idé, at kontakte mig inden.

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Et liv med smertefrihed, glæde og fred I hjertet, klarhed over livsformål og værdier som øger livskvaliteten, dét er mit formål i mødet med mine klienter! Rhina Balsgaard - Hypnoterapeut, Kropsterapeut, Coach, Psykoterapeut

Beskrivelse

Jeg er fokuseret på optimal LIVSKVALITET og dét vil jeg gerne opnå for alle mine klienter, som også kan forvente omsorg og nærvær under hele forløbet hos mig.


Glæde skal være fundamentet for hver eneste dag i livet og jeg vil hjælpe dig og dine børn, med at skabe forandring, på en let og effektiv måde.

Hos mig i min praxis, kan du føle dig afslappet og tryg i hjemlige omgivelser, hvilket er særlig hensigtsmæssigt ved behandling af børn.


Jeg arbejder ud fra et helhedssyn, med fokus på kroppens og sindets intelligens og de selvhelbredende energier.

Jeg anvender de redskaber, der mest hensigtsmæssigt, og på alle måder støtter et positivt, hurtigt og varigt resultat. Udover Coaching, er Hypnose, NLP, Akupunktur og Healing mine foretrukne redskaber.


Jeg har specialiseret mig i:

 • Traumeforløsning
 • Stress og søvn
 • Mistrivsel 
 • Angst -  alle former.
 • Vægtregulering
 • Adfærdsændring


Mangler du selvværd, at stå stærkere i din egen power, vil du gerne kommunikere bedre med din partner, genopdage glæden ved dit job eller har du et barn med seperations angst, som tisser i sengen, en teenager med dårligt selvtillid, lider du af smerter eller allergi?

Så er det også noget jeg arbejder med og har super gode erfaringer med.


Jeg er uddannet Sygehjælper, lægeeksamineret Massør & Akupunktør, NGH Certificeret Master Hypnose & NLP Terapeut, Meta Sundheds Coach og Healingsterapeut.

Jeg har praktiseret siden 2003, med både voksne, unge og børn. Jeg holder mig opdateret med nyeste viden og superviserer med de bedste indenfor krop og psyke.


Du er altid velkommen til at ringe for et uforpligtende forslag, til en behandling der er tilpasset netop din situation.

Jeg ønsker dig fri for smerte og fred i dit hjerte!

Rhina Balsgaard


                    

Klientudtalelser

Birgitte N. - "”Mange tak Rhina, du har været en fantastisk hjælp, i min kamp mod angsten som var så invaliderende for mig. Du kan noget ganske særlig med din varme og din dybe indsigt. De gode værktøjer du gav mig, er virkelig nyttige i min hverdag og dem bruger jeg også sammen med mine børn”. "  Læs mere  Læs mindre

Anton K. - " ”Jeg vil til enhver tid anbefale at få et forløb hos Rhina, hvis man mangler selvværd og har brug for at få styr på følelserne. Jeg fik nye indsigter og kan nu se at jeg har en helt anden tilgang til mine relationer, hvilket også har hjulpet mig til mindre jalousi. Rhina er rolig, empatisk og nem at snakke med.” "  Læs mere  Læs mindre

Adda S. - " ”Kære Rhina, jeg vil lige give dig en tilbagemelding, for det går rigtig godt nu. Min stress er under kontrol og jeg er så småt i gang med mit arbejde. Jeg får sovet og er i langt bedre humør. Du har på kort tid givet mig mere end jeg hidtil har opnået andre steder. Det er med glæde at jeg tænker på mit forløb hos dig.” "  Læs mere  Læs mindre

Ilse B. - "”Hvor er det vildt – Jeg har fået et helt andet barn! Da jeg kom til dig med min søn og bad om hjælp til hans socialangst, hang han i mine skørter og ville ikke være ude med kammerater, ville ikke i skole og var i det hele taget en sky og forsigtig dreng. Nu er han ude og lege hver dag, cykler selv til skole og har sovet hos en skolekammerat for første gang. Han er blevet mere udadvendt og meget gladere. Du har mine varmeste anbefalinger Rhina! "  Læs mere  Læs mindre

Rasmus M. - "Jeg kan virkelig anbefale et forløb hos Rhina. Vores søn på 10 år, havde problemer med at holde sig tør om natten, efter nogle få behandlinger af Rhina er problemet løst. Vi fik selv rigtig god sparring og gode værktøjer til at ændre nogle andre ting i hjemmet og rent personligt."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.