Line Buch - Psykoterapeut, Mindfulness instruktør, Stresscoach, Coach

Line Buch

Psykoterapeut, Mindfulness instruktør, Stresscoach, Coach

Frederiksberg, Videosamtale

12 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Individuel samtale 750 kr. Aftal tid

individuel samtale - med rabat til studerende og ledige 575 kr. Aftal tid

Parterapi 950 kr. Aftal tid

Videosamtaler

Online video for studerende/ledige (GoMentor videosession) 575 kr. Aftal tid

Online video samtale (GoMentor videosession) 750 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Se nye perspektiver - få indsigt og genopdag dine ressourcer. Psykoterapi, Mteakognitiv terapi, coaching, stresscoaching, Mindfulness MBSR og MBCT Line Buch - Psykoterapeut, Mindfulness instruktør, Stresscoach, Coach

Beskrivelse

 * Personlige samtaler * Personlige Mindfulness forløb

* Mindfulness kurser  


Jeg møder dig med fortrolighed i trygge rammer i min dejlige praksis lige ved Frederiksberg Have.Mit navn er Line Buch og jeg er uddannet psykoterapeut, coach samt stresscoach. Jeg har også de 2 internationale anerkendte forskningsbaserede uddannelser Mindfulness MBSR og Mindfulness MBCT. Er i gang med den anerkendte 2-årrige videreuddannelse i Metakognitiv terapi hos Adrian Wells ved MCT Institute Manchester.


De emner og problemstillinger jeg kan hjælpe dig/jer med, er f.eks.:

 • Stresshåndtering og stressrobusthed
 • Angst - og angstrelaterede problematikker
 • Depression - tristhed og ensomhed
 • Tankemylder og bekymringer
 • Livskrise - livsændringer og livsglæde
 • Selvværd og selvtillid
 • Uhensigtsmæssige vaner 
 • Parforholdsproblemer
 • Jalousi og skilsmisse
 • Familieliv
 • Studie og karriere
 • Arbejdsproblematikker

Om terapien

Gennem livet skaber vi bevidst og ubevidst bestemte tankemønstre og vaner. Der findes hensigtsmæssige vaner og adfærd, som får hverdagen til at fungere lettere. Men desværre også uhensigtsmæssige vaner, der forhindrer vores personlige udvikling og glæde.


I en psykoterapeutisk udviklingsproces kan du lære at møde og håndtere livet, der hvor du er i dag, dvs. du kan blive bedre til at fortolke virkeligheden, som den er nu, og ikke handle med et smertefuldt indre billede fra fortiden. Du vil arbejde med dine indre ressourcer og finde ind til dine livsværdier.


Om samtalerne

Gennem samtaler klarlægger vi dine behov, ønsker og ressourcer. Vi vil arbejde med de bedste redskaber og metoder specifikt målrettet din situation. Mit arbejde er at støtte og inspirere dig gennem udviklings- og forandringsprocesser.


Hvis du er i tvivl

Du er meget velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak om hvordan jeg kan hjælpe dig eller du kan skrive en mail.


Aftal en tid

Måske ønsker du allerede nu at aftale en tid, så kan du gå direkte til ovestående links og se i kalenderen. Du vil modtage en bekræftelse på aftalen eller forslag til en anden tid.


Afbud

Afbud skal ske pr. telefon eller mail senest 24 timer før aftalte tid. Hvis afbudsreglerne ikke overholdes betales fuld konsultationspris.


Jeg glæder mig til at møde dig/jer


For private og virksomheder tilbyder jeg endvidere

 • Mindfulnessforløb og kurser MBSR og MBCT
 • Foredrag og undervisning
 • Coaching og stresscoaching af medarbejdere på arbejdspladsen

Ring eller skriv og få uforpligtende tilbud

Klientudtalelser

Christian / Mindfulness kursus - ""Alle mennesker bør søge støtte ud af et sygdomsforløb, chok, krise eller store bump på vejen. Vi kan med forebyg-gelse og akut hjælp fra personer som Line, øge vores livskvalitet markant. Jeg lærte Line at kende via et stresscoaching-forløb på min arbejdsplads og meldte mig efterfølgende til Lines Mindfulness (MBSR) kursus. Det er nogle af de bedste penge jeg har givet ud. Jeg lærte at meditere og er blevet mere rolig i situationer som før pressede mig. Jeg er markant bedre til at være til stede i nuet og tackle det uforudsigelige uden at blive stresset. Man får redskaber til at be-handle og tage vare på sig selv resten af livet. Jeg vil altid tænke tilbage på Line og kurset med stor glæde. Kurset har fået mig tilbage på sporet til et liv med ro, balance og indsigt.""  Læs mere  Læs mindre

Jakob Rung / Mindfulness kursus - ""Jeg har med stor glæde deltaget i Line Buchs MBSR kursus. Jeg var ikke stress-ramt, men har med stor gavn konsulteret Line i en stressygemeldt situation for år tilbage. Jeg har praktiseret Mindfulness på et spinkelt teoretisk grundlag og MBSR kurset var en stor hjælp til at få rettet tankesættet og meditationsdiciplinen. Samværet med de øvrige kursusdeltagere var givtigt og tankevækkende. Der var tid til at reflektere i fællesskab. Kurset havde en god opstart hvorpå tankesættet og meditationer blev tilknyttet og gradvist udbygget, styrket af lydfiler med meditationsguidening. Der blev udleveret kursusmateriale som med mine egne noter er blevet et godt forankret opslagsværk, en håndbog til at fastholde Mindfulness tankerne og principperne.""  Læs mere  Læs mindre

Anette Knudsen / Mindfulness kursus - ""Jeg har deltaget på Mindfulness kursus hos Line Buch fordi jeg gennem de sidste 6 år har døjet med alvorlig stress og angst. Jeg har prøvet psykolog, massage og coach for at få det bedre, men når hverdagen” kører” igen, så vender stress symptomerne tilbage. Gennem kurset hos Line har jeg fået nogle værktøjer som jeg kan bruge resten af mit liv og dermed undgå at stress og angst styrer mit liv. Jeg har fået øget livskvalitet til glæde for både mig selv og mine omgivelser.
 Jeg bruger også Mindfulness når jeg løbetræner og får dermed en mere effektiv træning fordi jeg er opmærksom på kroppens signaler. Jeg kan absolut anbefale kurset til andre.

""  Læs mere  Læs mindre

Henriette Munch / Mindfulness kursus - ""Efter 2 operationer i min skulder, og efterfølgende fyring fra mit job, søgte jeg psykologhjælp til at komme videre. Psykologen anbefalede et Mindfulness kursus så jeg kunne lære at håndtere, at leve med konstante smerter. Mit møde med Line har været en meget positiv oplevelse. Jeg satte virkelig pris på at komme hos Line én gang om ugen hvor der var stor lydhørhed og mulighed for at tale om alt. Jeg praktiserer teknikkerne dagligt. Jeg til MR-scanning for nylig, hvor jeg benyttede Lines teknikker. Tidligere var de scanninger ikke særlig behagelige med høje lyde samt den klaustrofobiske følelse. Denne gang fik jeg vendt mine tanker til at være positive og kom let gennem scanningen. Jeg sender Line mange taknemmelige tanker i hverdagen og vil helt klart anbefale Line til andre.""  Læs mere  Læs mindre

Lillian Bruun / Mindfulness kursus - "”Jeg følte mig udmattet og nedtrykt og fik af lægen konstateret en efterfødsels-reaktion og fik medicin. Efter halvandet år var jeg parat til at blive medicinfri, men jeg vidste også, at hvis jeg skulle holde depressionen på afstand, måtte jeg gøre nogle aktive tilvalg i min hverdag. Derfor besluttede jeg mig for, at følge Lines Mindfulness kursus. Jeg havde en idé om, at meditation ville kunne hjælpe mig med at finde ro i en hektisk hverdag som lærer og mor til tre små børn. Jeg er så tak-nemlig for de værktøjer MBSR kurset har givet mig. Jeg mediterer nu flere gange om ugen. Jeg kan mærke hvis jeg ikke får mediteret, bliver jeg hurtigere stresset, anspændt og har kortere lunte i forhold til mine børn og mand. Meditation og Mindfulness gør, at jeg kommer i bedre kontakt med min krop og mit åndedræt - Mindfulness er ren selvforkælelse.”"  Læs mere  Læs mindre

Jens / Mindfulness kursus - ""Jeg startede på Mindfullness kursus efter at have været træt og lettere depressiv. Min energi og humør var meget lav. Efter at have taget lykkepiller gennem 3 år uden nævneværdig hjælp, vaglte jeg at stoppe med pillerne, men trætheden forsvandt ikke. Derfor valgte jeg at prøve et Mindfulness forløb på 8 uger hos Line Buch. Forløbet gik rigtig godt, og jeg nød de enkelte kurser med en god blanding af øvelser, dialog og læring om Mindful-ness. Jeg kunne hurtigt og løbende mærke forandring på min træthed til det bedre, men ikke mindst min holdning til mange ting begyndte at ændre sig. Forløbet har hjulpet mig utrolig meget. Jeg har fået min energi og livshumør tilbage. Jeg har fået mere selvsikkerhed og hviler mere i mig selv, hvilket jeg virkelig værdsætter meget efter de hårde år. Jeg vil anbefale det til andre som har samme lidelser som jeg havde.""  Læs mere  Læs mindre

Thomas / coaching - ""Jeg havde været gennem en jobmæssig nedtur, mistet troen og tilliden. Jeg var ledig og havde brug for hjælp i en frygtelig fart. Jeg søgte på nettet efter en jobcoach. Jeg havde brug for at få vendt en tung tristhed til nyt initiativ og lysten til fornyet jobsøgning og få lagt alt det negative bag mig. Jeg fik hurtigt vendt humøret og fik lysten til jobsøgning til-bage. Line gav mig konkrete opgaver jeg kunne tage fat på, der ville gøre min jobsøgningsproces mere konkret og håndgribelig. Samtidig med at arbejde med jobsøgningstiltag og min selvtillid, var Line også fabelagtig god til at bevæge sig mellem coaching og Mindfulness, når jeg tabte gnisten igen. Efter mit 3. besøg hos Line fik jeg et job. Min proces hos Line havde stor og positiv indflydelse på min ”performance” til 3 jobsamtaler. Jeg var tilstede, havde ro og balance.""  Læs mere  Læs mindre

Anonym personalechef / coaching - "”I en periode hvor alle relationer på min arbejdsplads blev ”testet” og arbejds-opgaverne blev ændret, forsvandt mit klarsyn og motivation. Men gennem aktiv lytning, de rette spørgsmål og præsen-tation af flere værktøjer fra Line Buch, kom jeg hurtigt tilbage på til den rette vej. Jeg anvender fortsat dagligt motivations-elementerne, som Line Buch på professionel vis hjalp mig med at have fokus på i mit arbejdsliv. Jeg giver Line Buch min varmeste anbefaling." "  Læs mere  Læs mindre

Hanne Winther / coaching - "”Jeg skulle begynde mit speciale på min kandidat. Jeg var nervøs og stresset og det forstyrrede min hverdag. Jeg havde brug for en solid støtte til at gennemføre forløbet. Jeg valgte derfor et coaching-forløb hos Line. Det var fantastisk. Jeg fik værktøjer til at håndtere min stress og til at skabe ro og koncentration undervejs. Når tvivl og bekymringer overvældede mig, blev de straks bragt tilbage til virkeligheden og afdramatiseret. Jeg fik skabt struktur og overblik. Det var en gave til mit specialeforløb, som blev en succes. Line er super til at støtte en til at skabe ro og overblik, når det hele bliver for meget. Hun besidder en venlighed og rummelighed og bevæger sig hurtigt ind til kernen af processen.”"  Læs mere  Læs mindre

Birgitte / terapi og coaching - ""Noget i mit liv fungerede ikke. Det skulle vise sig at blive starten på en rejse, som jeg ikke ville være foruden! Med både rummelighed og en følelse af at blive mødt, hjalp Line mig med, at få skabt ro og overblik midt i tankekaos. Jeg fik konkrete værktøjer til at identificere mine personlige udfordringer og hvordan jeg kunne komme videre. Værktøjer som jeg også efter endt coachingforløb har taget frem. Efter mange års ansættelse i finanssektoren og 2 stress sygemeldinger, er jeg nu i gang med en ny uddannelse. Line er en meget professionel og varm person. Kan kun anbefale hende.""  Læs mere  Læs mindre

Jakob Rung / stresscoaching - "”Jeg kom til Line som sygemeldt med stress. Atmosfæren var fri og imøde-kommende, og Line klarlagde stille og roligt handlemønstre og automat-opfattelser. Jeg blev konfronteret med handlemåder, der på ingen måde var positive, og disse blev i forløbet be-arbejdet, så realistiske og positive tilgange blev tilgængelige og blev de naturlige valg for mig. Line foreslog værktøjer, som var meget anvendelige aktuelt i min sygemeldte situation, men også værktøjer til refleksion i det genop-tagede arbejdsliv. Der er værktøjer til at afkode optræk til stress situation og navigere i den. Den ugentlige coaching var en kraftig energiopladning og med til at tydeliggøre en positiv udvikling. Line var altid åben for at jeg bragte nye emner på banen og efterfølgende bearbejde dem i en større sammenhæng. Det er med Lines hjælp lykkedes mig at gøre min stressoplevelse til en meget positiv livserfaring, så jeg er styrket generelt.” "  Læs mere  Læs mindre

Linda / stresscoaching - ""Jeg mødte Line, da jeg var tæt på at ”miste grebet” på jobbet pga stress. Min arbejdsgiver sørgede for at Line kom til mig på min arbejdsplads, hvilket var en stor hjælp tidsmæssigt. På denne måde skulle jeg ikke tage tid ud af en yderst presset hverdag til kørsel. Jeg var aldrig kommet afsted, hvis Line ikke var kommet til mig. Det var uoverskueligt at tænke på hvor meget arbejde, der ville hobe sig op mens jeg var væk. Det er den bedste hjælp jeg nogensinde har fået. Jeg har fået en masse ”redskaber” som jeg kan bruge i dag, hvis jeg bliver presset. Der faldt altid en fantastisk ro over mig, når Line trådte ind ad døren. Jeg tager mine noter frem og genopfrisker de kloge ord og tanker jeg har lært, hvis livet lige kradser lidt….." "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.