Line Buch - Psykoterapeut, Mindfulness instruktør, Stresscoach, Coach

Line Buch

Psykoterapeut, Mindfulness instruktør, Stresscoach, Coach

Frederiksberg , Videosamtale

5 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Individuel samtale 750 kr. Aftal tid

individuel samtale - med rabat til studerende og ledige 575 kr. Aftal tid

Parterapi 950 kr. Aftal tid

Videosamtaler

Online video for studerende/ledige (GoMentor videosession) 575 kr. Aftal tid

Online video samtale (GoMentor videosession) 750 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Line Buch - Psykoterapeut, Mindfulness instruktør, Stresscoach, Coach

Beskrivelse

 * Personlige samtaler * Personlige Mindfulness forløb

* Mindfulness kurser  


Jeg møder dig med fortrolighed i trygge rammer i min praksis ved Frederiksberg Have.Mit navn er Line Buch og jeg er uddannet psykoterapeut, coach samt stresscoach. Jeg har de 2 professionelle uddannelser Mindfulness MBSR og Mindfulness MBCT. Er i gang med den anerkendte 2-årrige videreuddannelse i Metakognitiv terapi hos Adrian Wells ved MCT Institute Manchester.


De emner og problemstillinger jeg kan hjælpe dig/jer med, er f.eks.:

 • Stresshåndtering og stressrobusthed
 • Angst - og angstrelaterede problematikker
 • Depression - tristhed og ensomhed
 • Tankemylder og bekymringer
 • Livskrise - livsændringer og livsglæde
 • Selvværd og selvtillid
 • Uhensigtsmæssige vaner 
 • Parforholdsproblemer
 • Jalousi og skilsmisse
 • Familieliv
 • Studie og karriere
 • Arbejdsproblematikker

Om terapien

Gennem livet skaber vi bevidst og ubevidst bestemte tankemønstre og vaner. Der findes hensigtsmæssige vaner og adfærd, som får hverdagen til at fungere lettere. Men desværre også uhensigtsmæssige vaner, der forhindrer vores personlige udvikling og glæde.


I en psykoterapeutisk udviklingsproces kan du lære at møde og håndtere livet, der hvor du er i dag, dvs. du kan blive bedre til at fortolke virkeligheden, som den er nu, og ikke handle med et smertefuldt indre billede fra fortiden. Du vil arbejde med dine indre ressourcer og finde ind til dine livsværdier.


Om samtalerne

Gennem samtaler klarlægger vi dine behov, ønsker og ressourcer. Vi vil arbejde med de bedste redskaber og metoder specifikt målrettet din situation. Mit arbejde er at støtte og inspirere dig gennem udviklings- og forandringsprocesser.


Hvis du er i tvivl

Du er meget velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak om hvordan jeg kan hjælpe dig eller du kan skrive en mail.


Aftal en tid

Måske ønsker du allerede nu at aftale en tid, så kan du gå direkte til ovestående links og se i kalenderen. Du vil modtage en bekræftelse på aftalen eller forslag til en anden tid.


Afbud

Afbud skal ske pr. telefon eller mail senest 24 timer før aftalte tid. Hvis afbudsregler ikke overholdes betales fuld samtalepris.


Jeg glæder mig til at møde dig.


For private og virksomheder tilbyder jeg endvidere

 • Mindfulnessforløb og kurser MBSR og MBCT
 • Foredrag, undervisning og workshops
 • Coaching og stresscoaching af medarbejdere på arbejdspladsen

Ring eller skriv og få uforpligtende tilbud

Klientudtalelser

Jakob Rung / Mindfulness kursus - ""Jeg har med stor glæde deltaget i Line Buchs MBSR kursus. Jeg var ikke stress-ramt, men har med stor gavn konsulteret Line i en stressygemeldt situation for år tilbage. Jeg har praktiseret Mindfulness på et spinkelt teoretisk grundlag og MBSR kurset var en stor hjælp til at få rettet tankesættet og meditationsdiciplinen. Samværet med de øvrige kursusdeltagere var givtigt og tankevækkende. Der var tid til at reflektere i fællesskab. Kurset havde en god opstart hvorpå tankesættet og meditationer blev tilknyttet og gradvist udbygget, styrket af lydfiler med meditationsguidening. Der blev udleveret kursusmateriale som med mine egne noter er blevet et godt forankret opslagsværk, en håndbog til at fastholde Mindfulness tankerne og principperne.""  Læs mere  Læs mindre

Jens / Mindfulness kursus - ""Jeg startede på Mindfullness kursus efter at have været træt og lettere depressiv. Min energi og humør var meget lav. Efter at have taget lykkepiller gennem 3 år uden nævneværdig hjælp, vaglte jeg at stoppe med pillerne, men trætheden forsvandt ikke. Derfor valgte jeg at prøve et Mindfulness forløb på 8 uger hos Line Buch. Forløbet gik rigtig godt, og jeg nød de enkelte kurser med en god blanding af øvelser, dialog og læring om Mindfulness. Jeg kunne hurtigt og løbende mærke forandring på min træthed til det bedre, men ikke mindst min holdning til mange ting begyndte at ændre sig. Forløbet har hjulpet mig utrolig meget. Jeg har fået min energi og livshumør tilbage. Jeg har fået mere selvsikkerhed og hviler mere i mig selv, hvilket jeg virkelig værdsætter meget efter de hårde år. Jeg vil anbefale det til andre som har samme lidelser som jeg havde.""  Læs mere  Læs mindre

Thomas / coaching - ""Jeg havde været gennem en jobmæssig nedtur, mistet troen og tilliden. Jeg var ledig og havde brug for hjælp i en frygtelig fart. Jeg søgte på nettet efter en jobcoach. Jeg havde brug for at få vendt en tung tristhed til nyt initiativ og lysten til fornyet jobsøgning og få lagt alt det negative bag mig. Jeg fik hurtigt vendt humøret og fik lysten til jobsøgning tilbage. Line gav mig konkrete opgaver jeg kunne tage fat på, der ville gøre min jobsøgningsproces mere konkret og håndgribelig. Samtidig med at arbejde med jobsøgningstiltag og min selvtillid, var Line også fabelagtig god til at bevæge sig mellem coaching og Mindfulness, når jeg tabte gnisten igen. Efter mit 3. besøg hos Line fik jeg et job. Min proces hos Line havde stor og positiv indflydelse på min ”performance” til 3 jobsamtaler. Jeg var tilstede, havde ro og balance.""  Læs mere  Læs mindre

Anonym personalechef / coaching - "”I en periode hvor alle relationer på min arbejdsplads blev ”testet” og arbejds-opgaverne blev ændret, forsvandt mit klarsyn og motivation. Men gennem aktiv lytning, de rette spørgsmål og præsen-tation af flere værktøjer fra Line Buch, kom jeg hurtigt tilbage på til den rette vej. Jeg anvender fortsat dagligt motivations-elementerne, som Line Buch på professionel vis hjalp mig med at have fokus på i mit arbejdsliv. Jeg giver Line Buch min varmeste anbefaling." "  Læs mere  Læs mindre

Hanne Winther / coaching - "”Jeg skulle begynde mit speciale på min kandidat. Jeg var nervøs og stresset og det forstyrrede min hverdag. Jeg havde brug for en solid støtte til at gennemføre forløbet. Jeg valgte derfor et coaching-forløb hos Line. Det var fantastisk. Jeg fik værktøjer til at håndtere min stress og til at skabe ro og koncentration undervejs. Når tvivl og bekymringer overvældede mig, blev de straks bragt tilbage til virkeligheden og afdramatiseret. Jeg fik skabt struktur og overblik. Det var en gave til mit specialeforløb, som blev en succes. Line er super til at støtte en til at skabe ro og overblik, når det hele bliver for meget. Hun besidder en venlighed og rummelighed og bevæger sig hurtigt ind til kernen af processen.”"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.