Katrine Michaelsen Søndergaard - Coach, Børn og unge coach, Stresscoach, Mentor

Katrine Michaelsen Søndergaard

Coach, Børn og unge coach, Stresscoach, Mentor

1 klientudtalelse

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Jeg hjælper unge og stressede med at skabe refleksion og sætte hverdagens problematikker i perspektiv. Med de rette værktøjer skaber du resultater! Katrine Michaelsen Søndergaard - Coach, Børn og unge coach, Stresscoach, Mentor

Beskrivelse

Jeg arbejder ud fra det princip, at vi alle har de ressourcer, der skal til, for at skabe det liv, vi hver især drømmer om.

Jeg tilbyder stresscoachging og coaching af unge.


Stresscoaching - et indblik i dig og dine grundlæggende behov og værdier

 • Til dig, der bliver ved at at løbe panden mod muren i hverdagen - eller livet generelt. 
 • Til dig, der gerne vil forebygge stress.
 • Til dig, der ønsker at blive fri af hverdagsstressen
 • Til dig, der er ramt af stress.

Gennem stresscoaching vil jeg give dig hjælp til at finde din personlige vej til at navigere i hverdagen.


Praktiske redskaber og strategier

Jeg har redskaberne til at lære at give slip på presset i hverdagen, følelsen af at kæmpe ”mod tiden”, tankemylder og ikke at kunne prioritere i hverdagens mange opgaver og gøremål.

Jeg vil give dig strategier, som ikke kun vil hjælpe nu, men også strategier og redskaber, der kan forebygge fremtidig stress – også den almindelige hverdagsstress. På den måde, vil du fremover være i stand til at tage styringen over, hvad du ønsker, gør og prioriterer.


Stresscoachingforløb med høj succesrate

Jeg har uddannet mig til stresscoach hos en af landets mest anerkendte stresscoaches – Bjarne Toftegård. Et stresscoachingforløb med høj succesrate. Et forløb der vil hjælpe dig til at forstå hvorfor, du har fået stress, og lære dig, hvordan du ikke får det igen!


 • Er du klar til at ændre din hverdag til en hverdag uden stress og jag?
 • Har du brug for konkrete og let omsættelige værktøjer, så du selv er herre over, hvad din dag skal indeholde?
 • Er du commited til at leve dit liv ud fra dine inderste behov og værdier?


Så kontakt mig endelig. Du kan helt uforpligtende booke en samtale og vende dine tanker og problematikker med mig.


Ungecoaching - find troen på dig selv og vær dig!

Jeg har desuden indgået et samarbejde med Pigepotentiale.dk. Pigepotentiale er en sammenslutning af coaches, som gennem coaching og workshops hjælper helt almindelige unge piger (og drenge) til at få mere selvværd, indsigt, overskud og overblik i livet.


Find dine styrker og forstå dig selv

Som coach handler det for mig om at synliggøre det potentiale, vi hver især rummer. Samtidig er det vigtigt at finde egne styrker via bevidste handlinger og tanker.

Det hjælper jeg unge med at få frem i lyset. På den måde, vil de stå stærkere i sig selv og have nemmere ved at klare de udfordringer, som de vil støde på i livet. Så er man bedre rustet end de fleste:-)


Med mig som ungecoach, kan jeg hjælpe med at

 • Slippe af med følelsen af ikke at være god nok
 • Lære at håndtere en travl hverdag med præstationer og gøremål
 • Få fokus på styrker og muligheder frem for fejl og mangler
 • Skabe en grundfølelse af at være god som jeg er


Hvordan foregår coaching hos mig?

For mig er det vigtigt at skabe et trygt og tillidsfuldt rum for samtale. Jeg er lyttende og nærværende, og vi tager et skridt ad gangen, i det tempo, der er behov for. Jeg har til huse i et hyggeligt lokale i hjertet af Skanderborg med kig til Skanderborg sø.


Også online og walk&talk i naturen

Jeg praktiserer desuden coaching online eller samtale/coaching i naturen, så en session kan også være, hvor vi går en tur sammen i rolige omgivelser, alt imens vi taler om det, der er vigtigt for dig.


Jeg tror på at 

 • Vi kan skabe den forandring, vi ønsker “Tro kan flytte bjerge”. I min optik, er der noget om det. Du kan skabe mere, end du tror. Så længe du ved, hvad du går efter, kan du med troen i hånden, gå lige den vej du ønsker.
 • Indsigt giver livsglæde Ja, der er ting, der kan være svære, når man kigger indad. Men finder man ind til kernen af sig selv, er jeg overbevist om, at indsigten kan hjælpe dig til, at du kan blive den bedste udgave af dig selv. Gennem coaching kigger vi fremad, mod dine drømme og dine mål for livet.
 • Vi skal nyde mere - leve mere Hvorfor ikke række efter stjernerne? Følge dine inderste drømme og ønsker? Sæt dit aftryk i tilværelsen, et aftryk du kan være stolt af og tilfreds med? Med et positivt og udviklende mindset rækker armene lidt længere :-)

Klientudtalelser

Anonym, 27 år - "Jeg søgte hjælp hos Katrine, til at få ændret mine tanker om mig selv til noget positivt. Jeg har fået gode værktøjer med mig, så jeg nu tænker over tingene ud fra en ny, konstruktiv vinkel, og skaber mine egne valg ved at gøre noget nyt. Jeg vil helt sikkert anbefale et coachingforløb ved Katrine. Det er det hele værd og jeg er overbevist om, at alle ville have godt af et frisk pust igennem Katrines vejledene spørgsmål. Min hverdag er nu fyldt med konstruktiv snak om udvikling, mål og gode grin. Jeg har nu tid og overskud til puslespil på en hverdag med mine 2 børn! Jeg vil fortsætte med at udvikle mine færdigheder og huske på mine styrker og at fremtiden er lys. Min familie, kolleger og venner kan mærke et overskud og en tilkendegivelses af egne holdninger som fører til enten samtale eller handling. De kan mærke, at jeg nu hviler mere I mig selv."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.