Iben Zacho - ID psykoterapeut, Masterstresscoach

Iben Zacho

ID psykoterapeut, Masterstresscoach

Aalborg , Videosamtale , GoMentor 24/7

4 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Rabat til studerende, arbejdsløse, pensionister 600 kr. Aftal tid

En session på 90 min.koster 700 kr. Som studerende, arbejdsløs eller pensionist får du 100 i rabat pr.session 

Åben rådgivning, samtale, terapi 700 kr. Aftal tid

Du er altid velkommen til at kontakte mig pr telefon eller mail for samtale, hvorefter vi kan aftale en tid. 

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 596 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 796 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 1.396 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 1.196 kr. /md. Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Psykoterapi (GoMentor videosession) 700 kr. Aftal tid

Du er altid velkommen til at kontakte mig pr.telefon eller mail for samtale, hvorefter vi kan aftale en tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Har du ONDT i livet? Gør noget GODT for sig selv! Iben Zacho - ID psykoterapeut, Masterstresscoach

Beskrivelse

Hej!

Jeg er certificeret ID psykoterapeut, Stress coach, MPF og IDPF.dk, og åben over for alle problematikker!

Det kunne være: sorg, kriser, stress, traumer, angst, depression, afhængighed/medafhænighed, uhensigtsmæssige tankemønstre, lavt selvværd, eller hvad du har på hjertet. Du er velkommen til en uforpligtende forsamtale.

ibenzacho.dk/ZACHOUSE.

ZACHOUSE er et hus med mange udviklingsmuligheder, hvor jeg i perioder tilbyder workshops (De 5 tibetaner), gruppeforløb (Kvinder der elsker for meget, Skole for kvindelige kunster, Mal de 7 chakraer), Events (Dansekraft, MeditationsYoga og retreats)

Jeg tilbyder også indisk ayurvedisk massage.     

Klientudtalelser

Sofie Jørgensen - "Jeg var meget langt nede da jeg søgte hjælp hos Iben.Hun fik mig på rette køl igen igennem terapien. Det er jeg hende dybt taknemmelig for!"  Læs mere  Læs mindre

Vibeke Hansen - "Iben er en meget nærværende, empatisk og dygtig terapeut, hvor jeg hele tiden følte mig lyttet til, forstået og rummet 100 procent! "  Læs mere  Læs mindre

Kristina kirk - "Varm, kreativ, rolig, skarp og dygtig terapeut, som jeg meget kan anbefale. Jeg fik sat mit liv i et nyt perspektiv! "  Læs mere  Læs mindre

Peter Bach - "Dygtig terapeut i en tillidsfuld, tryg og rolig atmosfære, som jeg stærkt kan anbefale!"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.