Personligt fremmøde

Åben rådgivning, samtale, terapi 600 kr. Aftal tid

Du er altid velkommen til at kontakte mig pr telefon eller mail for samtale, hvorefter vi kan aftale en tid. 

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

23 71 37 73

Videosamtaler

Åben rådgivning, samtale, terapi (GoMentor videosession) 600 kr. Aftal tid

Du er altid velkommen til at kontakte mig pr.telefon eller mail for samtale, hvorefter vi kan aftale en tid

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

23 71 37 73

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

SORG/KRISE - åben rådgivning, samtale, terapi Iben Zacho - Psykoterapeut

Beskrivelse

SORG OG KRISE

"Der er masser af hjælp til folk, der har mistet pårørende til bestemte sygdomme, men hvad gør alle os andre, der også har mistet men ikke til de bestemte sygdomme? Hvor kan jeg gå hen?"  - En udtalelse jeg ofte hører hos mennesker der har mistet ved andre uheldige omstændigheder.


Der er et hul i det danske samfund, som trænger til at blive fyldt ud. Der mangler simpelthen et sted med åben rådgivning for alle, der har mistet!


Det at miste kræver opmærksomhed, omsorg og åbenhed. Både fra den der har mistet men også fra omverdenen.

Men omverdenen har ofte meget svært ved at snakke om det der går ondt - dybt inde i sjælen.


Sorg er et uundgåeligt livsvilkår for alle, men  meget afhænger af hvordan man bliver mødt i det. Der der nogen som tør møde mennesket i sorg? Det gør jeg!


ANDRE PROBLEMATIKKER

I kraft af min uddannelse som Id Psykoterapeut er jeg selvfølgelig også åben over for alle andre problematikker.


Id står for integrativ psykoterapi, som er en vifte af mange forskellige psykologiske retninger og samtidig også en vifte af forskellige metoder alt efter hvad din problematik handler om. Jeg kan nævne eksistentiel, kognitiv, systemisk, traume, psykoanalytisk, psykodynamisk - terapi mm.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere