Britta Wilfert - Psykoterapeut, Kropsterapeut

Britta Wilfert

Psykoterapeut, Kropsterapeut

København, Søborg, Videosamtale

5 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Psykoterapi 600 kr. Aftal tid

Studerende, pensionister og arbejdledige. 450 kr. Aftal tid

Psykologhenvisning fra læge 400 kr. Aftal tid

Kropsbehandling 600 kr. Aftal tid

Klippekort 3.000 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

Videosamtaler

Psykoterapi (GoMentor videosession) 600 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Emotions fokuseret terapi, klientcentreret og oplevelsesorienteret. Britta Wilfert - Psykoterapeut, Kropsterapeut

Beskrivelse


Når livet gør ondt, gør terapi godt.


Velkommen til,

alt hvad du er optaget af, det som fylder i dig og det du ønsker at se nærmere på er velkomment.

Genkender du:

 • stress
 • uro 
 • tristhed
 • angst
 • tankemylder
 • søvnbesvær?


Som mennesker oplever vi alle at støde på svære oplevelser undervejs i livet, at være forvirrede, kede af det, have svært ved at træffe vigtige beslutninger, stressede eller angste. I det terapeutiske rum vil vi sammen undersøge og kaste lys på netop det du har brug for. Ansvaret for at opbygge et trygt og støttende rum for samtalerne er mit og du kommer med det der optager og fylder i dig.

EFT- terapi bruger vores følelsesregister som kompas til at navigere efter. Metoden er veldokumenteret og evidensbaseret og er bygget på udførlige forskningsresultater. 


Jeg vil støtte dig i at lære at forstå og acceptere, udtrykke og regulere dine behov og følelser. Det kan være en ændring en vane der ikke længere opleves som hensigtsmæssig måske endda forhindrer dig i at leve det liv du ønsker. Der kan være behov der skal støttes i at blive udtrykt eller grænser der skal trækkes. Det kan være relationelle problemer til sig selv eller andre.Og terapi kan også støtte op om et ønske om personlig udvikling og vækst.


Hvem er jeg:
Med afsæt i en krops-terapeutisk uddannelse ved Body-sds, en uddannelse i Kognitiv Adfærds-terapi og den Emotions Fokuserede Terapi, har jeg de sidste 10 år arbejdet i tæt kontakt med mennesker og deres både fysiske og især psykiske problemer. Det, både i individuelle forløb i min klinik og på institutioner i social-psykiatrien, bosteder, plejehjem og fængsler.

Jeg har også god erfaring i arbejdet med psykiske lidelser og sårbarheder.


Jeg modtager løbende supervision, at en meget professionel og erfaren supervisor, for at sikre både mine klienter og mig.


Spørgsmål er meget velkomne, så kontakt mig endelig og få svar.


Bedste hilsener fra Britta

 

Klientudtalelser

Joan Kropsterapeut - "Jeg har gået i Brittas Wilferts supervisionsgruppe for kropsterapeuter i 2019 og kan kun anbefale det til andre. Britta er superdygtig fagligt og tillige hjertevarm, omsorgsfuld og empatisk. Hendes kombination af psykoterapeutisk metode (EFT) sammen med hendes erfaring som kropsterapeut/Body-sds’er giver hendes supervision et supergodt fundament for kropsterapeuter og terapeuter, der ønsker at nå et spadestik dybere med deres klienter, med sig selv og samspillet mellem klient og terapeut. "  Læs mere  Læs mindre

Jonas, 28 år. - "Alt det virvar jeg roder med, hjælper Britta mig roligt og tålmodigt med at finde rundt i. Selv om jeg tit har mange gode ideer til at aflyse den næste aftale, er jeg altid en lettere og bedre version af mig selv bagefter. "  Læs mere  Læs mindre

Anonym kvinde 27 år. - "Jeg blev mødt lige der hvor jeg havde brug for det og Britta skabte et roligt og trygt rum for mig. Jeg har aldrig følt mig forkert og er tværtimod vokset som menneske gennem mit forløb hos Britta. Hun får mine bedste anbefalinger."  Læs mere  Læs mindre

Morten, 47 år. - "Jeg har haft mange forskellige former for misbrug gennem mit liv, gennem samtalerne med Britta har jeg fået en lagt størreforståelse for hvorfor.. Skridt for skridt er blevet meget klogere på mig selv og passer nu langt bedre på migselv. Jeg er endelig lykkedes med at holde fast i en sund relation, det troede jeg faktisk ikke skulle ske for mig. Jeg kan absolut anbefale Britta som psykoterapeut."  Læs mere  Læs mindre

Eva - "Britta har hjulpet min datter i en svær tid med at håndtere de psykiske udfordringer efter at hun er blevet ramt af alvorlig kronisk sygdom. Britta har på dygtig vis hjulpet min datter på vej."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere