Britta Wilfert - Psykoterapeut, Kropsterapeut

Britta Wilfert

Psykoterapeut, Kropsterapeut

København, Søborg, Videosamtale

3 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Psykoterapi 600 kr. Aftal tid

Studerende, pensionister og arbejdledige. 450 kr. Aftal tid

Psykologhenvisning fra læge 400 kr. Aftal tid

Kropsbehandling 600 kr. Aftal tid

Klippekort 3.000 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

Videosamtaler

Psykoterapi (GoMentor videosession) 600 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Emotions fokuseret terapi, klientcentreret og oplevelsesorienteret. Britta Wilfert - Psykoterapeut, Kropsterapeut

Beskrivelse


Når livet gør ondt, gør terapi godt.


Velkommen til,

alt hvad du er optaget af, det som fylder i dig og det du ønsker at se nærmere på er velkomment.

Genkender du:

  • stress
  • uro 
  • tristhed
  • angst
  • tankemylder
  • søvnbesvær?


Som mennesker oplever vi alle at støde på svære oplevelser undervejs i livet, at være forvirrede, kede af det, have svært ved at træffe vigtige beslutninger, stressede eller angste. I det terapeutiske rum vil vi sammen undersøge og kaste lys på netop det du har brug for. Ansvaret for at opbygge et trygt og støttende rum for samtalerne er mit og du kommer med det der optager og fylder i dig.

EFT- terapi bruger vores følelsesregister som kompas til at navigere efter. Metoden er veldokumenteret og evidensbaseret og er bygget på udførlige forskningsresultater. 


Jeg vil støtte dig i at lære at forstå og acceptere, udtrykke og regulere dine behov og følelser. Det kan være en ændring en vane der ikke længere opleves som hensigtsmæssig måske endda forhindrer dig i at leve det liv du ønsker. Der kan være behov der skal støttes i at blive udtrykt eller grænser der skal trækkes. Det kan være relationelle problemer til sig selv eller andre.Og terapi kan også støtte op om et ønske om personlig udvikling og vækst.


Hvem er jeg:
Med afsæt i en krops-terapeutisk uddannelse ved Body-sds, en uddannelse i Kognitiv Adfærds-terapi og den Emotions Fokuserede Terapi, har jeg de sidste 10 år arbejdet i tæt kontakt med mennesker og deres både fysiske og især psykiske problemer. Det, både i individuelle forløb i min klinik og på institutioner i social-psykiatrien, bosteder, plejehjem og fængsler.

Jeg har også god erfaring i arbejdet med psykiske lidelser og sårbarheder.


Jeg modtager løbende supervision, at en meget professionel og erfaren supervisor, for at sikre både mine klienter og mig.


Spørgsmål er meget velkomne, så kontakt mig endelig og få svar.


Bedste hilsener fra Britta

 

Klientudtalelser

Anonym kvinde 27 år. - "Jeg blev mødt lige der hvor jeg havde brug for det og Britta skabte et roligt og trygt rum for mig. Jeg har aldrig følt mig forkert og er tværtimod vokset som menneske gennem mit forløb hos Britta. Hun får mine bedste anbefalinger."  Læs mere  Læs mindre

Morten, 47 år. - "Jeg har haft mange forskellige former for misbrug gennem mit liv, gennem samtalerne med Britta har jeg fået en lagt størreforståelse for hvorfor.. Skridt for skridt er blevet meget klogere på mig selv og passer nu langt bedre på migselv. Jeg er endelig lykkedes med at holde fast i en sund relation, det troede jeg faktisk ikke skulle ske for mig. Jeg kan absolut anbefale Britta som psykoterapeut."  Læs mere  Læs mindre

Eva - "Britta har hjulpet min datter i en svær tid med at håndtere de psykiske udfordringer efter at hun er blevet ramt af alvorlig kronisk sygdom. Britta har på dygtig vis hjulpet min datter på vej."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere