Opskrift på en trøstetrøje

Skrevet d. 8-9-2019 18:47:29 af Britta Wilfert - Psykoterapeut, Kropsterapeut

Opskriften på en trøstetrøje. 


Tag det garn du bedst kan lide. I den farve du bedst kan lide. Og vælg de pinde du bedst kan lide at strikke med. <3

Slå lige præcis det antal masker op du har brug for. Og strik nu din trøje lige sådan som den passer bedst til dine behov. ?Medens du strikker, så sig til dig selv ‘jeg er helt som jeg skal være’ ‘jeg må have det lige som jeg har det’ ‘der er ikke noget galt med mig’ ‘jeg er ikke alene’ ‘en dag vil jeg opdage at det det er svært nu, ikke er så svært mere’. <3

Luk nu dine masker af og tag din trøje på. <3 Den vil holde om dig, når du har brug for det. Lige præcis på den måde du trænger til at blive holdt om. <3

Vær generøs og del denne opskrift med alle de har brug for at vide at den findes, med kærlig hilsen fra Britta <3


PS At strikke er for mig så meget mere end noget med to pinde og en snor, det er egenomsorg og selvberoligelse så det basker. Jeg lærte det som barn og det blev mit safe spot når livet blev svært eller overvældende og har været det lige siden.         

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.