Mere om nytårsfortsæt.

Skrevet d. 6-1-2020 13:13:53 af Britta Wilfert - Psykoterapeut, Kropsterapeut

Jeg har læst meget om nytårsfortsæt de seneste dage. Og det har fået mig til at reflektere over hvordan jeg egentlig selv har det med nytårsfortsæt og intentioner.

Det er i min optik godt at stoppe op og se sig omkring. Se tilbage og se fremad. Og give sig selv en stund hvor der tages kontakt til indersiden og reflektere over det der er sket og det jeg ønsker skal ske. 

Det har jeg gjort, jeg har taget mig tid til at spørge mig selv, hvad er vigtigt for mig fremadrettet, hvad vil jeg gerne fokusere på og hvor vil jeg investere min tid og mine kræfter. Jeg har skrevet mine tanker og planer og ønsker ned, og jeg har sat barren solidt og højt.

Så har jeg besluttet mig for at gøre mit bedste og det betyder så også at jeg vil møde mig selv uden kritik og med fuld forståelse hvis der skulle være fortsæt jeg ikke kommer helt i mål med. Det tænker jeg er bedre end helt at lade være med at have nogen intentioner eller fortsæt og slet ikke stoppe op en stund og reflektere, fordi jeg frygter at blive en fiasko. Er jeg nået nogle skridt på vejen, så er de skridt jo taget og har deres værd i forhold til det endelige mål.


Kærlig hilsen Britta 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.