Benjamin Kobborg - Psykoterapeut, Supervisor, Coach

Benjamin Kobborg

Psykoterapeut, Supervisor, Coach

Lystrup, Videosamtale

3 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel samtale med rabat for studerende eller arbejdsledige 700 kr. Aftal tid

Individuel metakognitiv terapi for studerende og arbejdsledige v. Benjamin Kobborg, Metahus terapi og erhvervspsykologi.

Individuel samtale 750 kr. Aftal tid

Individuel  terapi v. Benjamin Kobborg, Metahus terapi og erhvervspsykologi

Klippekort - Individuelle samtaler - 5 klip 3.500 kr. Aftal tid

Klippekort til 5 Individuelle samtaler á 50 min. Betaler du for flere samtaler samlet, sparer det administration for Metahus og derfor sparer du 50 kr./samtale.

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 16 44

89 88 16 44

Online-samtale

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel samtale med rabat for studerende eller arbejdsledige (GoMentor videosession) 700 kr. Aftal tid

Individuel terapi for studerende og arbejdsledige v. Benjamin Kobborg, Metahus terapi og ervhverspsykologi.

Individuel samtale (GoMentor videosession) 750 kr. Aftal tid

Terapi online via video v. Benjamin Kobborg, Metahus terapi og ervhverspsykologi.


Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 16 44

89 88 16 44

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Metakognitiv Terapi i Århus/Lystrup v. Benjamin Kobborg - Effektiv, skånsom og hurtigtvirkende terapi - Metahus terapi og erhvervspsykologi Benjamin Kobborg - Psykoterapeut, Supervisor, Coach

Beskrivelse

Metakognitiv terapi - forskningsbaseret, effektiv og skånsom

Den metakognitive terapi er udviklet med udgangspunkt i den kongnitive psykologi og er baseret på videnskabelige studier, der viser dens effekt. Metoden er udviklet af psykologiprofessor fra Manchester Adrian Wells. 


Den metakognitive terapi er anderledes end al anden terapi, fordi den fokuserer på tænkning og opmærksomhed. Forskningen viser, at psykisk mistrivsel har at gøre med et overdrevet indre fokus og overtænkning. Det lyder simpelt, og er det på sin vis også, men arbejdet med at ændre gamle vaner kræver en indsats og ofte guidning af en professionel behandler.


Terapien er skånsom, fordi man i langt mindre grad, end ved andre former for terapi, dykker ned i fortiden og genoplever sine traumatiske oplevelser, da dette som oftest vil fastholde mennesker i deres mistrivsel. Istedet arbejdes med overbevisning om ens tænkning og med at genvinde kontrollen over sin tænkning.


Terapiformen er særlig effektiv ved stress, udbrændthed, angstlidelser og depression og OCD


Behandlingsformen viser meget gode resultater. Stort set alle oplever en forbedring i deres tilstand, for 70-80 % er bedringen markant. Metakognitiv terapi anvendes til behandling af de fleste psykologiske lidelser fx stress, angst, depression, lavt selvværd, præstationsangst, nedtrykthed, social angst, OCD mm.

Din garanti for høj faglighed: Benjamin Kobborg er uddannet fra og superviseres løbende af Neokognitivt institut, København.

Hvor mange sessioner kræves normalt? Bedring ses normalt efter få sessioner. Et komplet forløb er typisk 8-12 gange - nogle gange lidt mindre andre gange lidt mere. Hos os binder du dig ikke, du har således mulighed for at vurdere effekten løbende og tage stilling til, om du fortsat ønsker terapi.


Benjamin Kobborg som terapeut


Som terapeut arbejder jeg nærværende, fokuseret og med empati. Jeg tager mit primære udgangspunkt i den metakognitive metode, fordi metoden, for mig at se, rammer hovedet på sømmet, når den arbejder udfra tesen om, at vi ikke skal forsøge at undgå negative tanker og følelser, dem har alle i varierende grad, men vi skal i stedet bevidst arbejde med, hvordan vi håndterer dem på en måde, så vi ikke ender i stress, angst, depression eller det der er værre.


Kører tankerne i ring - er de ude af kontrol?

Mange kender til at tænke - tænke så tankerne kører i ring. Tankerne banker på uophørligt - og synes at tage kontrollen.

Resultatet er, at man grubler og grubler - typisk for at forberede sig på det uventede eller for at løse sine problemer.

Forskningen indenfor den metakognitive terapi  viser, at det netop er denne dynamik, som skaber mistrivsel og sygdom.

I mange terapeutiske retninger bruges det terapeutiske rum til at gruble videre over de ting som presser sig på. Det er fint, hvis der er tale om konkret løsning af problemer, det har vi alle løbende brug for.

Det kan imidlertid hurtigt blive til en sam-grublen hvor man netop forsøger at forberede sig eller løse problemer, som ikke nødvendigvis kan løses. Derfor udebliver de varige resultater også ofte. Man føler sig lettet over, at kunne lette sit hjerte i terapien, men forsætter ufortrødent grubleriet og vedligeholder derved sin mistrivsel.


Som metakognitiv terapeut hjælper jeg dig ud af hovedet og ind i livet, ud af grublerierne og til et fokus på livet omkring dig.


Metahus terapi og erhvervspsykologi v. Benjamin Kobborg tilbyder både terapi, undervisning og foredrag.


Klientudtalelser

Kvinde 40'erne - "Efter de første sessioner sad jeg lidt med fornemmelsen af, at have fået luft og tid - noget, som havde været en mangelvare i mit liv i en del år"  Læs mere  Læs mindre

Mand 20'erne - "Det virker jo... Jeg kan ikke altid lade grublerierne og tankemylderet være, men når det lykkes, så gør det en stor forskel for hvordan jeg har det - og de konkrete redskaber fra terapien er meget brugbare"  Læs mere  Læs mindre

Kvinde i 20'erne - "Benjamin arbejder professionelt, nærværende og kompetent - og den metakognitive terapi er helt anderledes og meget effektiv"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.