Afslutningen på ferien prikker til min angst...

Skrevet d. 6-8-2019 11:04:21 af Benjamin Kobborg - Psykoterapeut, Supervisor, Coach, Stressterapeut

Ofte glæder vi os vanvittigt meget til at få sommerferie - særlig i perioder, hvor stress, angst depression eller andre for mere mistrivsel har fat i os. Man kan komme til at tænke "jeg skal bare lige nå til ferien". Når så ferien kommer oplever vi typisk enten at vi ikke kan holde fri - tanker ræser stadig afsted: "hvordan skal jeg komme videre - væk fra det som plager mig?" eller også lykkes vi med at slappe af indtil afslutningen af ferien nærmer sig og så: "Åh nej, nu er jeg på den igen - jeg skal finde ud af mit liv, som ikke vil falde i hak"

LIVET LEVES I HVERDAGEN - det er hverdagene der er flest har, der er her vi skal trives - og det er her det ofte er sværest.

Hvis du efter ferien er eller skal starte på Studie, hvis du skal tilbage til en arbejdsplads hvor du mistrives, eller tilbage til ledighed eller sygemelding, så kan tiden efter ferien være særlig svær.

Som psykoterapeut tilbyder jeg både online og fysiske samtaler, hvor vi sammen kigger på det, som du har brug for hjælp til. Jeg arbejder med udgangspunkt i den metakognitive metode, som er korttids terapi, der viser meget god effekt - ofte hurtigt.

Jeg arbejder med mennesker, som har STRESS, ANGST AF FORSKELLIG ART, DEPRESSIOIN, OCD, PTSD OG GENEREL PSYKISK MISTRIVSEL.

JEG TILBYDER GRATIS FORSAMTALE ENTEN FYSISK HOS MIG ELLER ONLINE, SÅ VI SAMMEN KAN AFKLARE HVORDAN TERAPI KAN HJÆLPE DIG.

med speciale i metakognitiv terpi

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.