Ann Louise Hansen - Psykolog - GoMentor
Ann Louise Hansen - Psykolog

Ann Louise Hansen

Psykolog

Nørresundby, Online

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel samtale 800 kr. Aftal tid

Parsamtale 1.200 kr. Aftal tid

Coaching 600 kr. Aftal tid

En enkelt eller få coaching samtaler kan være det rigtige for dig, hvis du egentlig har det udmærket, men bare lige har brug for en at vende nogle ting med. Det kan f.eks. være i forhold til hvordan du kommer tættere på at nå dine mål og drømme, hvordan du bedst planlægger din dagligdag eller studie, hvordan du bliver bedre til en bestemt ting, eller hvis du står og skal tage nogle beslutninger, som du ikke er helt sikker på. Så kan coaching hjælpe dig med at få tænkt det hele igennem, og hjælpe dig til at finde den løsning og de handlinger, der passer bedst til dig, så du kan komme et skridt tættere på at blive den, som du gerne vil være. 

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 55 07

89 88 55 07

Online-samtale

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel samtale (GoMentor videosession) 800 kr. Aftal tid

Parsamtale (GoMentor videosession) 1.200 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 55 07

89 88 55 07

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

"Uanset hvor langt du er gået ad en dårlig vej - så kan du altid vende om!" Ann Louise Hansen - Psykolog

Beskrivelse

Velkommen!

Mit navn er Ann Louise, og jeg er uddannet psykolog fra Aalborg Universitet. Jeg har erfaring inden for det kliniske og pædagogiske område hvilket betyder, at jeg kan tilbyde dig hjælp, som passer til netop der hvor du er lige nu – både psykisk men også i forhold til hvordan du bedst kan skabe den forandring i dit liv, som du har brug for. 


Det allervigtigste er, at du får en god, tryg oplevelse, og at jeg kan være med til at gøre en forskel for dig. Derfor er der også plads til at snakke om alt mellem himmel og jord, hvis du har brug for det, og også grine sammen.  


Jeg arbejder også for at tilbyde psykologhjælp til mennesker fra minoriteter og subkulturer som f.eks. polyamorøse, alternative familieformer, LGBT, musikmiljøer, og mennesker fra andre kulturer.   


Vi har alle sammen forskellige ting med i bagagen, og derfor tilpasser jeg altid behandlingen så den passer til netop dig og dine behov.


Kontakt mig gerne hvis du vil høre nærmere, eller hvis du har brug for en uforpligtende snak inden du beslutter, om det er mig, du skal vælge som din terapeut. 


NB! Jeg kan desværre ikke tage imod henvisninger fra lægen.   

 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.