Ann Hansen - Psykolog

Ann Hansen

Psykolog

2 klientudtalelser

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

"Uanset hvor langt du er gået ad en dårlig vej - så kan du altid vende om!" Ann Hansen - Psykolog

Beskrivelse

Denne mentor har ikke længere en aktiv profil - konakt support for at få hjælp med a tfinde en anden.

 

Mit navn er Ann Louise, og jeg er uddannet psykolog fra Aalborg Universitet. Jeg har erfaring inden for det kliniske og pædagogiske område hvilket betyder, at jeg kan tilbyde dig hjælp, som passer til netop der hvor du er lige nu – både psykisk men også i forhold til hvordan du bedst kan skabe den forandring i dit liv, som du har brug for. 

 

Det allervigtigste er, at du får en god, tryg oplevelse, og at jeg kan være med til at gøre en forskel for dig. Derfor er der også plads til at snakke om alt mellem himmel og jord, hvis du har brug for det, og også grine sammen.  

 

Jeg arbejder også for at tilbyde psykologhjælp til mennesker fra minoriteter og subkulturer som f.eks. polyamorøse, alternative familieformer, LGBT, musikmiljøer, og mennesker fra andre kulturer.   

 

Vi har alle sammen forskellige ting med i bagagen, og derfor tilpasser jeg altid behandlingen så den passer til netop dig og dine behov.

 

Kontakt mig gerne hvis du vil høre nærmere, eller hvis du har brug for en uforpligtende snak inden du beslutter, om det er mig, du skal vælge som din terapeut. 

 

NB! Jeg kan desværre ikke tage imod henvisninger fra lægen.   

 

Klientudtalelser

Klient med angst  - "Jeg kunne pludselig ingenting på grund af angst, men allerede efter første samtale, hvor jeg fik nogle redskaber at arbejde med, kunne jeg mærke en forskel. Efter et par samtaler mere kunne jeg fortsætte på mit studie, og med resten af mit liv, som jeg plejede. "  Læs mere  Læs mindre

Klient med angst - "Ann Louise har god forståelse for psykologi, og er bare utroligt sød at snakke med. Jeg er ikke typen, som snakker meget, men fra min første session med Ann Louise kunne jeg bare pludre løs, fordi jeg følte mig tryg. Angst var grunden til at jeg søgte en psykolog, og Ann Louise vidste meget omkring emnet og alle de forskellige former for angst. Jeg har for eksempel lært hvorfor, jeg har angst, og hvad der sker i hjernen når man har det sådan. Hun er motiveret, og tydeligvis glad for sit arbejde, som er så rart at se. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere