Det er nemmere at få bugt med din stress end du tror...

Skrevet d. 4-2-2020 11:37:19 af Marie Hyltén-Cavallius - Coach, Stresscoach, Mentaltræner, Mentor, Stressterapeut, Terapeut, Business coach, MBSR mindfulness instruktør, Metakognitiv terapeut

Dagligt hjælper jeg mennesker, der har stress inde på livet og er nået til en erkendelse af, at de har brug for hjælp. De er havnet i en spiral af afmagt, skyld og negative tanker som rumsterer i døgndrift og gør hverdagen både ulidelig og uoverskuelig.


Med andre ord er håbløsheden stor. Derfor bliver mange klienter også overraskede over, hvor lidt der skal til for at komme ud af tilstanden og få mere glæde og overskud i hverdagen.


Under mine samtaleforløb introducerer jeg en samlet værktøjskasse med øvelser og teknikker.


Værktøjskassen består af:

  • Mentale Redskaber og øvelser der mindsker tankemylder og uro (opmærksomhedstræning, mindfulnessteknikker og metakognitive redskaber).
  • Øveser der mindsker fysiske stressymptomer og hjælper kroppen ud af sit aktiverede alarmberedskab (åndedrætstræning, groundingteknikker og afspændingsøvelser).
  • Coaching og øvelser der skaber bevidsthed om vilkår og handlemuligheder i arbejdsliv og privatliv (work-life balance).
  • Nyorientering og fremtid (stressforebyggelse).


Du er velkommen

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.