Trine Busk

Psykoterapeut, Stresscoach, Coach, ID psykoterapeut

Aalborg , Valby , Videosamtale , GoMentor 24/7

4 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Terapi og coaching 650 kr. Aftal tid

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 299 kr. /uge Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Samtale online (GoMentor videosession) 650 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Mit navn er Trine Busk, jeg tilbyder coaching og terapi i Aalborg og i Valby. Jeg tillbyder samtaler til klienter der, lider af stress, lavt selvværd, depression,har det svært i relationer, Trine Busk - Psykoterapeut, Stresscoach, Coach, ID psykoterapeut

Beskrivelse

Coaching eller terapi.

Jeg tilbyder coaching og terapi. Coaching er for dig der har brug for at skabe klarhed over din nuværende situation og støtte til at nå nye mål. Terapi hjælper dig til at løse aktuelle følelsesmæssige og sociale problemer, men også sikrer en dybtgående, positiv forandring og selvudvikling. 

Som din samtalepartner er jeg meget effektiv i arbejdet med at hjælpe dig til at løse dine problemer og udvikle dit menneskelige potentiale. Jeg arbejder ud fra en overordnet integral teori, som både samler og anvender de bedste aspekter af flere forskellige psykologiske teorier og psykoterapeutiske metoder, i stedet for at lade mig begrænse af en af de traditionelle terapeutiske retninger.

Når vi siger, at nogle mennesker er meget mentale, kan det dreje sig om mennesker med et højt udviklet mentalt niveau, disse mennesker kan have brug for også at bruge kroppens intelligens og lære deres følelser og/eller kropsfornemmelser at kende. Andre er mere kropslige og mærker tydeligt følelser og er gode til at beskrive dem og har brug for en mere kognitiv forståelse. I terapien finder vi sammen frem til netop din udviklingsvej. 

Jeg har specialiseret mig inden for selvværdsproblematikker.

Et lavt selvværd kan være en stor forhindring i at leve et liv fuldt ud. Jeg finder det derfor utrolig vigtigt, at vi lære at tage vare på os selv, lære os selv at kende, finde vores ressourcer og styrker så vi igen kan finde glæden og meningen med vores liv.

Er du i tvivl om, hvad terapi/coaching kan gøre for dig, er du meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak.


Jeg tilbyder:

 • Personlig udviklingsforløb
 • Arbejde med selvværd og selvtillids problematikker
 • Genfinde glæden og meningen med livet
 • Stresshåndtering
 • Behandling af depression og angst
 • Behandling af lavt selvværd efter relation til en narcissist
 • Coaching og terapi til unge
 • Yoga og mindfulness
 • Selvværdsgrupper for unge kvinder mellem 17 og 25 år

 

I er forløb arbejder vi for eksempel med at:

 • Finde ind til hvem du i virkeligheden er, finde dine værdier og leve et mere autentisk liv.
 • Sætte ord og forståelse på tanker og følelser.
 • Bevidstgøre egne ressourcer og lære at handle efter dem.
 • Håndtere modstand og sorg.
 • Blive bedre til at mærke egne behov og lære at sige fra.
 • At styrke dit selvværd og finde mere glæde i livet.
 • Nedsætte stress i kroppen og lære at leve et liv uden stress.

 

I løbet af forløbet vil du hurtigt opleve at du har fornyet energi, mindre stress, mere åbenhed og kraft.


Kontakt mig endelig, og lad os tage en kort snak om hvordan terapi eller coaching kan hjælpe dig.

Klientudtalelser

Mia - "At starte hos Trine er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv. Hun forstår sig på mennesker og forstod mig fra jeg trådte ind ad døren. Jeg oplevede i forløbet tryghed, et stort nærvær og forståelse for mine følelser og tanker og der blev stillet de helt rigtige spørgsmål så selvrefleksionen og indsigten blev udfordret fra gang til gang. Det har gjort at jeg har udviklet mig hver gang og har kunne mærke en fantastisk forskel i min hverdag, hvor angst, usikkerhed og bekymringer ikke begrænser mig på sammen måde mere. Trine har derfor den varmeste anbefaling herfra og jeg vil til hver en tid vende tilbage hvis livet tager en lidt for udfordrende drejning."  Læs mere  Læs mindre

Betina - "Jeg føler mig tryg i Trines hænder. Lige fra start har Trine udvist professionalisme og samtidig nærvær, så jeg har følt medfølelse og personlig engagement uden, at det er gået ud over klient/coach forholdet. Trine formår at handle impulsivt og gribe mine følelser og er god til at få dem visualiseret i øvelser, så jeg bedre kan konvertere dem og forstå dem. At Trine også tilbyder en kombination af yoga, meditation og coaching er en perfekt løsning især i mit tilfælde med stress, hvor jeg har brug for ro og at få kroppen sat på pause. Jeg har været igennem et behandlingsforløb med coaching og yoga samt, afslapning og vil fortsat komme hos Trine til coaching, hvis hverdagen bliver for presset og krop og sind har brug for at komme på rette spor igen. "  Læs mere  Læs mindre

Ebbe Jensen - " Mit møde med Trine Busk blev for mig et gennembrud i min evne til at være opmærksomt tilstede. Jeg har længe arbejdet med at forsøge at være mere tilstede i "nuét", samtidig med at jeg ønskede at opleve en mere hel kontakt med livet i kroppen, men det var først i mødet med Trine at jeg oplevede et egentlig gennembrud i min evne til at kunne dette. Den kombination som Trine udbyder, hvor hun benytter såvel psykoterapi, coaching og yoga er en helt unik måde at skabe en helhed i terapien, og en forståelse af helhed for mig som menneske. Det at arbejde med min livshistorie, min nuværende position og derefter strække det hele ud gennem kroppen mod universet via yoga, har givet mig en ny platform som jeg kan udvikle mig videre fra. Det lyder nok lidt stort, men jeg oplever at være forbundet med det, der omgiver mig på en ny måde. Trine er fagligt velfunderet og med et glimt i øjet og en snært af humor gennemføres sessionerne med en lethed og klarhed hvor Trine meget professionelt skelner det der er væsentligt i sammenhængende fra det uvæsentlige. "  Læs mere  Læs mindre

Kim Kaldahl - " Jeg vil lige endnu en gang sige mange tak for mit forløb ved dig, det har virkelig ændret mit syn på mange ting og åbnet op for de ting jeg har gemt væk igennem mange år. Du skal have ros for din måde at være på, det var så naturligt at sætte mig foran dig og bare åbne op og lade tanker og følelser flyde. Jeg kan virkelig mærke at dine små skub til mig og min underbevidsthed har fået mig til at hvile mere i mig selv og kan mærke at der er kommet mere ro på, samt at det er okay at melde fra og bruge tid på mig selv. Der er ingen tvivl om at hvis jeg føler behov for at få snakket om nogle ting så er du den første jeg kontakter. Igen stor ros til dig og dit arbejde, der venter dig en god og stor fremtid. Betinna April 2017 Trine Busk: Jeg føler mig tryg i Trines hænder. Lige fra start har Trine udvist professionalisme og samtidig nærvær, så jeg har følt medfølelse og personlig engagement uden, at det er gået ud over klient/coach forholdet. Trine formår at handle impulsivt og gribe mine følelser og er god til at få dem visualiseret i øvelser, så jeg bedre kan konvertere dem og forstå dem. At Trine også tilbyder en kombination af yoga, meditation og coaching er en perfekt løsning især i mit tilfælde med stress, hvor jeg har brug for ro og at få kroppen sat på pause. Jeg har været igennem et behandlingsforløb med coaching og yoga samt, afslapning og vil fortsat komme hos Trine til coaching, hvis hverdagen bliver for presset og krop og sind har brug for at komme på rette spor igen. Hej Trine Jeg vil lige endnu en gang sige mange tak for mit forløb ved dig, det har virkelig ændret mit syn på mange ting og åbnet op for de ting jeg har gemt væk igennem mange år. Du skal have ros for din måde at være på, det var så naturligt at sætte mig foran dig og bare åbne op og lade tanker og følelser flyde. Jeg kan virkelig mærke at dine små skub til mig og min underbevidsthed har fået mig til at hvile mere i mig selv og kan mærke at der er kommet mere ro på, samt at det er okay at melde fra og bruge tid på mig selv. Der er ingen tvivl om at hvis jeg føler behov for at få snakket om nogle ting så er du den første jeg kontakter. Igen stor ros til dig og dit arbejde, der venter dig en god og stor fremtid. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.