Tine Mansfield - Psykoterapeut, Kropspsykoterapeut, Mindfulness instruktør, Supervisor, Traumeterapeut, Kropsterapeut, Mentaltræner, Familieterapeut/-rådgiver, Parterapeut, Stressterapeut

Tine Mansfield

Psykoterapeut, Kropspsykoterapeut, Mindfulness instruktør, Supervisor, Traumeterapeut, Kropsterapeut, Mentaltræner, Familieterapeut/-rådgiver, Parterapeut, Stressterapeut

5 klientudtalelser

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

PSYKO- OG KROPSTERAPI, CHOK/TRAUME ARBEJDE OG INTEGRATIONSTERAPI. En nænsom kropsorienteret terapiform der understøtter psyke,krop og sjæl. EHS venlig klinik. Tine Mansfield - Psykoterapeut, Kropspsykoterapeut, Mindfulness instruktør, Supervisor, Traumeterapeut, Kropsterapeut, Mentaltræner, Familieterapeut/-rådgiver, Parterapeut, Stressterapeut

Beskrivelse


_______


Velkommen til min profil, det glæder mig at du har lyst til at læse om den behandling, jeg tilbyder.

 

Hvornår er det en god ide at gå i terapi og hvilken terapeut skal du vælge?

Det er en god ide at gå i terapi når din problematik fylder så meget at den forstyrrer dit liv, gentager sig eller du skal løbe slalomløb for at holde din indre balance.

De fleste mennesker ved godt hvornår det er tid, men der kan være følelser af nederlag forbundet med erkendelsen, mange af os er opdraget til at vi skal klare det selv. En god regel er at hvis du var alene med det da det skete, skal der være en sammen med dig for at løfte problematikken, vi kan det ikke selv.

Det er vigtigt at terapiformen tiltaler dig og at du har god kemi og tillid til den terapeut du vælger.


Hvordan foregår en session?

En session kan have varighed af en eller halvanden time. Den kan forgå enten online via videoløsningen p Gomentor eller i min klinik i Ringsted.

Jeg serverer te eller kaffe. Jeg skaber et varmt og imødekommende rum. Jeg er støttende, empatisk og meget rummelig. Du må spørge alt det du har behov for. Jeg føler mig ind på dig og tager styringen med det terapeutiske arbejde. Vi tager altid udgangspunkt i din historie, dine oplevelser og din aktuelle problematik. Du skal ikke passe ind i en terapiform, jeg tilpasser de forskellige terapiformer til dig. Det er altid dig der er i fokus. Terapien er et forløb og et samarbejde. Et samarbejde, hvor vi sammen udforsker dit indre landskab.


Terapiens processer er:

 • Samtale
 • Analyse af tanke/handle mønstre
 • Chok/traume arbejde
 • Kropsterapeutiske teknikker og øvelser
 • Vejrtrækningsøvelser
 • Indre barn arbejde
 • Integrationsterapi
 • Mentaliseringsprocesser
 • Møde, forståelse, støtte og empati

 

Terapi er et forløb og du skal regne med at vi skal ses en del gange. Jeg giver gerne en formodning om hvor mange efter første session.

 

Her kan du læse lidt om de metoder jeg bruger i terapien:


Psykoterapi
Psykoterapien centrer sig omkring samtalen og det at se sammenhænge i livet. Her arbejder vi med handle og tanke mønstre, ubeviste adfærd og metallisering. Det er vigtigt du får øje på det du gør, forstår hvorfor, for at havde en mulighed for at ændre det til en mere hensigtsmæssig adfærd. En adfærd der nærer dig, hvor du har tillid til dig selv og en kerne du kan gå ud fra. Hvor du ikke er tom fordi du er alene.


Kropsterapi
Kroppen navigerer gennem enkle sansninger af lyst og ulyst. Følelserne bor i kroppen. Kroppen husker alt også før ord. Kroppen responderer på varme, nærvær, berøring og kontakt. kroppen forstår ikke ord. Kroppen har brug for hjælp til at "lande" det som har været for meget. Derfor kan vi ikke beordre kroppen til at holde op med at være angst, depressiv eller gentage den samme reaktion. Vi må tale kroppens sprog, til det har vi kropsterapien. Kropsterapien anskuer mennesket fra et hele, krop, psyke og sjæl, dele som skal samarbejde. Kropsterapien ser således ikke kroppen som en tilfældigt vedhæng, der skal makke ret. Når vi lærer kroppens sprog at kende, kan vi samarbejde med den og omsætte dens forunderlige resurser til en helt ny måde at være i livet.


Chok/traume arbejde
Chok/traume arbejde omsætter uforløste chok og traumer, som rigtig mange mennesker går rundt med og lider under. Chok og traumer opstår når noget sker for pludseligt, er for overvældende, for meget eller for lidt. Kroppen går i overlevelse, fight/fligt eller frys, nervesystem og hjerne bliver påvirket biokemisk.

Det er af yderste vigtighed at vi "lander" i vores kerne igen.

Når vi er børn, er det ikke muligt for os at rationalisere en situation. For det første ved vi instinktivt at vores overlevelse afhænger af at vi er elsket, for det andet er vi ikke istand til skelne vores adfærd fra vores egen person. Hvis kroppen ikke "lander" og forstår, at den svære situation nu er overstået, vil den genskabe den svære situation om og om igen, i et forsøg på at "lande", så den ikke længere føler sig livstruet.

Terapien arbejder med at få kroppen til at forstå at det er overstået og "lande" den.

 

Symptomer på chok/traumer kan være:

 • Søvnbesvær/kronisk træthed
 • Uforklarlige smerter
 • Angstanfald
 • Uro og hyperaktivitet
 • Manglende motivation
 • Migræne
 • Aggression
 • kvalme og rystelser


Integrationsterapi og indre barn arbejde

Chok/traume arbejdet arbejder med det, som sker i krop og biokemi når vi oplever chok og traumer. Integrationsterapi/indre barn arbejde arbejder med det som sker med din sjæl og dit værd når du oplever chok og traumer. Integrationsterapien er en terapiform jeg har udviklet gennem nogle år. Specielt når vi oplever længerevarende påvirkninger, som bliver til traumer, spalter vi fra/går ud af kroppen. På sigt udvikler disse tilstande sig til angst og det bliver derfor af yderste vigtighed at gen- integrere de dele som nu bor udenfor kroppen og er spaltet fra. Oftest oplever de fleste et voldsomt fald i angstniveauet ved første session, nogle forsvinder angsten helt for.

 

Her er lidt om de emner jeg har meget stor erfaring med:


Angst
Rigtig mange mennesker lider af angst. Om det er generaliset angst, fobi eller eksistentiel angst, så er angst den samme lammende følelse. Angst kan være invaliderende og er på ingen måde noget som du behøver at leve med. Jeg har gennem mine mere end 30 år i faget udviklet en teknik som jeg kalder Integrations terapi, som er speciel brugbar ved angst. Her opleves en meget hurtigt lettelse af angst symptomerne. Nogle oplever allerede at de er delvis angstfrie efter første behandling, det kommer lidt an på hvor lange angsten har været hos dem.

Det er dog ikke gjort med den ene gang, det gør der bare langt lettere at bearbejde de underliggende årsager, når angsten ikke råber højest.

Jeg har udover voksne også stor erfaring med børn og unge med angst.


Cancer og anden alvorlig sygdom
Cancer og anden alvorlig sygdom er en chokerende diagnose at få stillet.Vi har i den vestlige verden vænnet os til at overgive ansvaret for behandling og helbredelse til lægerne.Efterhånden er der mange ligesom mig, som ser sygdom, som et udtryk for en psykisk ubalance der kalder på opmærksomhed. Når først den alvorlige sygdom er konstateret, råber kroppen på at få hjælp til at omsætte ubalancen eller traumet , som jeg ser som årsag til sygdommen. Cancer tumoren er et tegn på at kroppen er i helbredelse og har indkapslet de celler som laver "undergravende" virksomhed i kroppen. Nøglen er at lytte til hvad canceren vil fortælle os. Vi kan hermed selv tage ansvaret for sygdommen i vores krop og være medspiller i vores egen helbredelse. Desuden kan jeg henvise og vejlede dig til andre behandlere, som kan tage sig af hvordan du bedst understøtter kroppens fysiske system i denne helbredelse. Det er ikke min mission at overtale dig til ikke at modtage gængs behandling, dog ville jeg aldrig selv vælge den.


Psykisk og fysisk vold
Fysisk vold kan ses. Psykisk vold kan kun ses på det lys, som slukkes i øjnene på den som er modtager. Fysisk vold skader kroppen, psykisk vold skader sjælen. At komme tilbage til livet efter at have været udsat for psykisk eller fysisk vold er en svær, men vigtig proces. Fysisk vold er livstruende og det vigtigste er først og fremmest at lægge en plan for hvordan du kommer væk. Psykisk vold er langt mere overset her i Danmark, dog viser mange undersøgelser fra både England og USA at psykisk vold er mere skadeligt fordi det er svært at sætte ord på det skete. Mange ofre for både psykisk og fysisk vold lider af PTSD. Jeg har stor erfaring med alle de forskellige og skjulte former for psykisk vold, manipulation og kontrol. Derfor ved jeg præcis hvad du har brug for, for at heale og komme godt videre med dit liv. Du skal dog regne med at det godt kan være en længere proces.


Depression og Krise
Når livet kalder dig indad oplever du depression, stresssammenbrud eller krise. Jeg ser disse tilstande som en lejlighed til at få kontakt med dele af dig som du har glemt eller efterladt på et tidligere tidspunkt. Det er naturligvis meget ubehageligt at opleve disse tilstande, men med rette støtte og hjælp åbner der sig faktisk en mulighed for dybere selvindsigt og nye og nemmere måder at tackle dit liv på. Det er altid muligt at komme tilbage fra disse tilstande. Jo hurtigere du søger behandling, jo hurtigere kommer du tilbage til dit normale livs flow.


Børn, unge og angst
Jeg har i årenes løb hjulpet rigtig mange unge og børn. Jeg er langt flere børn og unge i min praksis den den gang jeg startede for 30 år siden. Mange af dem lider af angst og er samtidig særligt sensitive. De er meget følsomme, utrolig empatiske for deres alder og tænker over mange ting, som ikke hører deres alder til, f.eks global opvarmning. Det ligger mit hjerte meget nært at hjælpe disse børn og unge og det er intet mindre end vidunderlig når jeg ser dem for sidste gang lukke klinikdøren, glade, livslystne igen med appetit på børnelivet.

 

Om mig

Jeg er født i 1966 i Roskilde.Jeg har to voksne børn, hvoraf den ene har Aspergers syndrom. Jeg bor og har praksis i Gyrstinge på midtsjællend, her på min økologiske gård.

Jeg startede med at arbejde med menneskers problematikker allerede som 17- årig. Jeg var både interesseret i psykologi og alternativ behandling. Mit fokus var fra starten det hele menneske. I de tidlige år uddannede jeg mig som;healer, mindfullness instruktør, drømmetyder, meditationslærer, regressionsterapi og DNA- aktivering. Senere i mine tyvere fik jeg min grundlæring inden for psykologien på skolen for psykosomatik ved Ulla Rung Weeke.

Det hele menneske er fortsat min passion som hele tiden udvider sig til at se det hele menneske i relation ikke kun til andre mennesker, men også naturen.

Jeg har gennem alle årene undervist og uddannet, været leder af grupperejser og superviseret på både skoler og i børnehaver.

Jeg taler flydende engelsk, og laver terapi og underviser også på engelsk.

Ring og få en snak med mig 

 

Vilkår

Første session betales her på GoMentor.

Din tid er reserveret når du har indbetalt. Derfra kontant betaling efter endt session.Aflysning eller ombookning:  8 dage før aftale. Ved for sen aflysning eller udeblivelse betales det fulde beløb.

Ved sygdom aflyser du hurtigst muligt,dog senest dagen før kl.12- såfremt de bestiller en ny tid er det vederlagsfrit.Jeg ser frem til at høre fra dig og få dig i gang med et forløb.

 

Klientudtalelser

Kvinde 39 verbal og fysisk vold - "Før jeg kom hos Tine troede jeg på at det var mig der ikke gjorde tingene godt nok og derfor fortjente det jeg blev udsat for. jeg kendte ikke andet. Tine blev min støtte og styrke for en tid- en tid vor jeg var rædselslagen og meget forvirret. Langsomt blev mit virkelighedsbillede pillet fra hinanden. Jeg oplevede for første gang at nogen forstod den skjulte psykiske vold og satte de helt rigtige ord på det som forgik. Meget langsomt kom jeg til at forstå hvorfor en del af mig accepterede at blive behandlet sådan og hjælp til ikke længere at acceptere dette og ikke mindst hele de dele af mig. I dag er jeg stadig i terapi og vi arbejder på at fånde nye ben at stå på . Jeg kan mærke jeg skal kunne stå lidt bedre fast, før jeg står selv. Jeg har smagt den gode smag af et oprejst selvværd og mærker at livslysten og håbet spirer i min mave. Hos Tine er føler jeg mig aldrig dum og forkert, jeg træder altid ind i et varmt hjerterum som jeg kan læne mig ind i. "  Læs mere  Læs mindre

Mor til pige på 10 år med angst - "Min datter forvandlede sig på kort tid fra en glad og udadvendt pige til en forskræmt, energiforladt og skræmt pige. Vi anede ikke vores levende råd og min mand og jeg var så pressede. Vores datter havde fået angst og ligegyldigt hvad vi gjorde hjalp det ikke. Det blev bare værre og værre. Fra nogle andre forældre på skolen, havde vi hørt om Tine. Hun gik straks i gang med at arbejde med vores datter og vi faldt frem til at hun tidligere havde fået nogle traumer, som vi skulle have kroppen til at forstå var overstået. Tine var rigtig god til at snakke med vores pige og jeg lærte selv rigtig meget om hende gennem hele forløbet. Jeg fik mange redskaber til at håndtere hendes angstanfald ligesom hun også selv fik redskaber. For os begge blev det langsomt mere og mere naturligt at bruge disse. Over de seks måneder forløbet varede kom vores pige mere og mere tilbage til sit gamle jeg, dog med en forandring. Hun havde fået større forståelse for hvad hun selv havde lyst til og hvornår hun skulle sige nej. Idag er hun igen glad, fuld af livslyst og vi som familie har udviklet nye sider af os selv. Jeg er så taknemmelig for den varme, forståelse og rummelighed jeg mødte hos Tine. Bare tanken om alternativet, hvis vores datter ikke havde fået denne kompetente hjælp, tør jeg slet ikke tænke på. Tøv ikke."  Læs mere  Læs mindre

Mand 33 år - tilknytningproblematik - "Jeg kunne ikke få et voksen relation til at fungere.Hos Tine fandt jeg ud af at jeg havde svært ved at knytte mig, ikke kun til en kvinder,men også i venskaber. Jeg viste ikke at jeg faktisk var rædselslagen, som inde i mig blev oversat til at jeg ikke kunne mærke noget ergo var det den anden person som ikke var værd at knytte sig til.Jeg lærte at støtte den del af mig som var så bange og få redskaber til at træde ind i relationen.Jeg kan endelig se en fremtid for mig selv og det er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv. Jeg er stolt af at jeg overvandt mine egne fordomme om at gå i terapi og kan se at vi ikke selv vælger det vi vokser med. Dog kan vi selv som voksne ændre på det , så vi ikke giver det videre til vores børn."  Læs mere  Læs mindre

Kvinde 23 år angst - "Jeg har været hos flere forskellige før jeg kom hos Tine. Allerede på første session følte jeg mig bedre hjulpet end alle de andre gange jeg havde været hos de andre. Jeg følte mig for første gang helt igennem set og mødt. Efter 3 sessioner havde jeg så meget styr på min angst, at jeg havde fået mit liv tilbage. Nu et halvt år senere er angst ikke et del af mit liv."  Læs mere  Læs mindre

Institutionsleder Trine Ellesøe Kjelstrup Glostrup Kommune  - "Jeg har haft den faglige glæde og fornøjelse, at samarbejde med Tine Mansfield gennem en årerække fra 2015 til 2017. Jeg har anvendt Tine både til professionel ledelsescoaching og sparring, samt til teambuilding/sparring, undervisning og vidensgenerering i fagprofessionelle medarbejdergrupper. Disse forløb har jeg og medarbejderne været meget glade for. Tine har en anerkendende og ressourceorienteret tilgang til de udfordringer vi fagligt står over for med børnene. Dette er med til at løfte og støtte gruppen, såvel som den enkelte medarbejder i konstruktive fremadrettede løsninger, der er rodfæstet i medarbejderen såvel som i organisationen. Endvidere har Tine en stor faglig viden om børn og unges udvikling foruden indsigt i diverse udviklingsforstyrrelser og behandling herfor. Tine støtter og intervenere også ind i stress, traumer og krisehjælp i forhold til både voksne og børn. Tine er med sin store indsigt i mennesker i stand til at stille skarpt på den enkeltes behov for støtte, læring og udvikling. Jeg har i mit samarbejde med Tine altid følt mig støttet og fulgt i mine ledelsesmæssige intentioner og strategier, samtidig med at jeg er blevet tilpas udfordret og ”forstyrret” til ny ledelsesmæssig og personlig udvikling og læring. Jeg kan kun på det varmeste anbefale Tine Mansfield til såvel personlig coaching og terapi som til professionelt gruppeudvikling og kulturforandringer. Tine er i stand til at se ind i ellers skjulte ting! "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.