Tina Teglgaard - Psykoterapeut, Parterapeut

Tina Teglgaard

Psykoterapeut, Parterapeut

2 klientudtalelser

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Alle problematikker er velkomne og er med til at skabe en forvandling af dig selv og dit liv! Tina Teglgaard - Psykoterapeut, Parterapeut

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv - Kontakt GoMentor support, hvis du har brug for hjælp til at finde en anden mentor.


Tid til forandring?

Mit navn er Tina Teglgaard og jeg arbejder fuldtid som Integral Psykoterapeut, med egen klink på Østerbro. Jeg hjælper mine klinter med at finde deres effektive “redskaber” så de kan få større frihed og overskud i livet. 


Min fineste opgave er at lade dig møde dig selv med alt hvad du indeholder, og kærligt hjælpe dig i at vokse som menneske. Da det er i bevidsthedens møde med dig selv og hvad du indeholder, at du har mulighed for at vokse som menneske. Hvor du møder dig selv uden at skulle fikse – Men med accept og medfølelse og herfra kan du bevæge dig dybere ind i en forståelse for dig selv og lære at tage vare på dig selv.


Hvordan?

Jeg vil bevidstgøre dine uhensigtsmæssige og ubevidste følelser og tanker, der lukker ned i din relation til dig selv. Og lære dig, hvordan du kan bruge din krise til at lære dig selv bedre at kende.  Så du får skabt en mønsterafbrydelse - med nye værdier og egenomsorg -  så du kan "vågne op" og leve mere autentisk og vide hvordan du tager vare på dig selv.

Min mission er at du for alt i verden bare skal være dig.

Tillade at være dig!


Jeg møder dig - Lige der hvor du er og med alt hvad du er. 

I den proces opstår der invitationer til at vokse ud over dine gamle og udtjente livsmønstre, så du kan få skabt mere klarhed, mening, retning og øget livsglæde og nærvær i din hverdag. Først i din medfølende accept med alt hvad der er smertefuldt, skamfuldt og svært, kan dine forandringerne ske. Forandringer der skaber øget energi og livsglæde ind i dit liv.


Alle dine problematikker er velkomne og er med til at skabe forvandling af dig selv og dit liv.

Klientudtalelser

Jette - "Når man gennemgår fertilitetsbehandling har man fokus på test, prøver og behandlinger, i tillæg har man evt. meget fokus på kost og livsstil, og man kan i hele det store projekt, i drømmen om om at skabe en familie, og i de nederlag og skuffelser der kan medfølge, glemme at få sindet med. Jeg fik et skub til at opsøge professionel hjælp, til at bearbejde de oplevelser og processer man gennemgår i den kliniske verden, som pludselig er en stor del af ens førhen ”normale” hverdag. Pludselig skal man jonglere arbejdsliv og behandlinger, og i skønningen glemmer man at tage vare på sig selv og sindet. Man tumler eventuelt med tanker som man ikke føler man kan dele med nogen, da det er tabu. Og i samtaler med venner og familie bliver man måske bare talt efter munden. Der har jeg oplevet, at det har været utroligt givende, og ikke mindst sundt og godt for mit velvære, at sidde overfor en der lytter, men ikke mindst stiller de rigtige spørgsmål, og får én til at reflektere og beskue ens egne handlinger og mønstre udefra. "  Læs mere  Læs mindre

Kvinde 41 år - "Udtalelser fra tidligere klienter, der er blevet gravide! Dejligt at gøre en forskel - VERDENS bedste job:)! Man vil så gerne stifte familie, man gennemgår så meget, og kroppen står model til mange undersøgelser. Man får eventuelt svar på hvad der er ens udfordring rent medicinsk. Men på hospitalerne og klinikkerne er det alt sammen fysiologi, man glemmer at før at man er et helt menneske, kræver det også et sind i balance. Efter mange forskellige typer af fertilitetsbehandlinger og skuffelser over manglende held/succes opsøgte jeg hjælp ved Tina Teglgaard. Tina hjalp mig, hun stillede de rigtige spørgsmål, hun tvang mig til at reflektere og beskue processen udefra, og fik mig til at acceptere at det er ok at være ked af det og sætte krav til mine omgivelser. En proces jeg egentligt ikke var vidende om at jeg manglede, men som jeg absolut ikke ville have været foruden. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.