Samtale-terapi til dig der er ufrivillig barnløs

Skrevet d. 27-11-2017 14:53:55 af Tina Teglgaard - Psykoterapeut, Parterapeut

Med afsæt i min uddannelse som certificereret Psykoterapeut og egen personlige erfaring som ufrivilligt barnløs kan jeg hjælpe og støtte dig, så du kan få større frihed og overskud til at passe på dig selv i din personlige vej mod ønskebarnet. Jeg har flere års erfaring i ufrivillige barnløse og er fast tilknyttet som Psykoterapeut hos fertilitetsklinikkerne i København. Samt sidder med i bestyrelsen: "Landsforeningen for Ufrivilligt Barnløse".

 

Ufrivillig Barnløs

Jeg har selv gået vejen i min lange og personlige kamp mod ufrivillig barnløshed og kender derfor til mange af de følelser, der kan følge med fertilitetsbehandlinger. Med denne baggrund møder jeg dig i øjenhøjde og kombinerer mine egne erfaringer med en dybere teoretisk og metodisk indsigt. 

Jeg hjælper dig med at finde effektive redskaber, så du kan få større frihed og overskud til at klare kampen mod dit ønskebarn. 

Min fineste opgave er at lade dig møde dig selv med alt hvad du indeholder, og kærligt støtte dig i at vokse som menneske. Dette via bevidstgørelser, så du kan møde dig selv uden dom, uden at skulle fikse -- men med accept og medfølelse og ind i en dybere forståelse af dig selv. 

Først i din medfølende accept med alt hvad der er smertefuldt, skamfuldt og svært, kan forandringerne ske. Forandringer der skal skabe energi til at klare din personlige vej mod ønskebarnet.

 

Du kan muligvis genkende følgende:

  • Du føler dig ensom og isoleret med dine tanker og følelser?
  • Du savner accept af, at du er i en hård periode af dit liv?
  • Du mærker vredesudbrud mod kæresten og skubber ham længere væk, hvor det, du i virkeligheden ønsker, er nærhed og kærlighed?
  • Du har svært ved at række ud efter omsorg og give dig selv egenomsorg?
  • Du støder relationer, der allerede har børn, væk fra dig, fordi det minder om det, du ikke har?
  • Du mærker skamfølelse over, hvordan du kan være fyldt med så meget misundelse og vrede især rettet mod andre gravide?
  • Du mærker følelsen af utilstrækkelighed og ikke at være god nok?
  • Du har svært ved at finde den energi, der skal støtte dig igennem fertilitetsbehandlingerne?
  • Du er ramt af afmagt over ikke kunne få børn på den naturlige måde?
  • Du gennemlever en identitetskrise ved at være ufrivilligt barnløs: For hvordan kan du leve et indholdsrigt liv uden børn?

Hvis du kan genkende dig selv i nogle af de ovenstående punkter, så skulle jeg gerne være den rigtige terapeut for dig. 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.